Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Mog druga su prebili na ulici zato što im je izgledao kao peder. Polomili ga. Možda je smisao te parade da skrenu pažnju javnosti na mržnju koja postoji prema njima i nasilje koje se nad njima vrši?

2. Ako je izgledao kao peder verovatno i jeste peder.

3. fudbalski navijači su nudili mom drugu juče četiristo evra da dođe u centar grada i doveze pun kombi kocki od kaldrme.

Ja ovo ne mogu da svarim.

4. Granjka je jedan jako glup mladic. Ajde se malo raspitaj i nauci nesto o evoluciji pa onda kreni da je porices.

5. Navijao sam za to da se održi Parada, ponajviše zbog toga da vidim da li je Vučić pička ili se možda istinski i promenio. Ipak, ispostavilo se da je ova država u tolikom kurcu kad se plaši onog jebenog Mladena sa sve 50 kila žive vage. Mislim, koji kurac?!

Generalno, ima nešto u onome da neizgrađena seksualnost dovodi do averzije prema seksualnoj manjini. Tako sam ja jednom podjebavao jednog Dveri-Obraz-1389 ortaka da mu popušim, lik se sav izbezumio, nijr znao šta mu je činiti bilo... Čas kreće da me udari, čas se prihvata metalurgije na kajišu. Treba i njih razumeti.

6. Mene samo interesuje ko ovome Čaku pali kompjuter.

7. valja ilic stajl...ko finansira sve te propale prajdove?
    smatram da je uspela protestna setnja,bila biljana srbljanovic!

8. Ко год финансира прајдове има мање пара од ових што финансирају навијаче:

fudbalski navijači su nudili mom drugu juče četiristo evra da dođe u centar grada i doveze pun kombi kocki od kaldrme.

ЧЕТИРИСТО ЕВРА БРЕ! Нек их проследи мени ако он неће, лака зарада, лололо

9. za navijace se zna...nego,ko finansira one druge?
    to je cena,400 evra,sjebes vozilo,rizik,za manje ne bi isao ni ja da vozim.

10. šta bi im bio sledeći korak ako bi uspeli da organizuju prajd? nisam baš siguran da bi se zaustavili na tome

koliko bi vas izašlo na ulicu da ih podržite? ako smatrate da će to da unapredi srbiju zašto onda glumite antihuligana na unternetu? što ne podržite i fizički?

11. Što neko reče, što ne ponesu ovi sa prajda kamenje i prangije pa isprebijaju navijače, u samoodbrani.
    Edit: Generalno sam protiv nasilja, ali neke ljude bi trebalo tući.

12. zato sto su pederi...da nisu pederi,smarali bi na neki drugi nacin.logicno...

13. Па десничари сваких недељу дана имају неке своје дебилне акције, породица ово косово оно дачић тачић и говна, ови се појаве једном годишње и направе фрку. Више ме нервира кад ми неко соли памет о српству него о томе како је педер. И пре бих пребио неког ко покушава да ме увери како је већи србин од мене него неког ко каже за себе да је педер.

14. GRANJKA IMAM ZA TEBE JEDNO PITANJE PISANO KAPS LOKS SISTEMOM DA SE ISTAKNE I ZADEBLJALO DA SE JOŠ BOLJE VIDI:
    AKO NISI NASTAO OD MAJMUNA OD KOGA SI NASTO? ADAM I EVA SU IMALI SAMO SINOVE, ZNAČI ILI SI GEI ILI SI IZ INCESTA, ODLUČI SE PA NAM JAVI.

15. Čuj Pezos, mnogo ljudi ne voli ni LDP, ali oni kad mitinguju, niko ih ne bije.
    I ne diže se tolika halabuka.

16. najsmješnije što danas pročitah da EU vezuje članstvo u EU sa održavanje čmarade.
    oboje je nepoželjno inače jer od obe stvari ne dobijamo ništa lolo

17. pederi najvise vole kada im zabrane to njihovo sranje,onda mogu da kukaju...ipak su medijski vise priznati oni ugnjeteni,nego oni koji su opste prihvaceni.uslovno ugnjetavani.onda sa onim nadrkanim izjavama,pa sa tugaljivim pitanjima:"zasto,pa i ja sam zivi,hocu i ja da imam prava"....budi urban,jedi patlidzan,gotivi pedere,slusaj rem...

18. pazi, ja sam apsolutno za to da im se daju sva prava i da ih niko ne dira...al ne da dobiju prava u smislu ''markoviću moram da te otpustim, radim u minusu, a ti si mi najslabiji radnik...-molim?? to je zato što sam gej??!! sad ćeš videti kad ti nakačim sve nevladine organizacije na vrat''.

znači ako oće da se žene, nek se žene...ako oće da se šetaju po gradu držeći se za ruke nek rade i to, nek se i ljube i vataju po ulici, mada je meni ružno kad vidim i dečka i devojku kako se drpaju po ulici, a kamoli ovo...al hvala bogu zato imam vrat pa mogu da ga okrenem na drugu stranu. A ovi koji ih premlate zbog toga bi strpao u prdekanu i tuko bi ga mesec dana...uopšteno bi te sileđžije trebalo istrebiti jer je ovo postalo jako opasno mesto za život. Ne tuku samo pedere, nego koga stignu. Al kad istuku pedera to se oglasi na sva zvona...što se ne priča o tome svaki dan, kad ja svaki dan čujem u kraju kako je ova navijačka grupa nalupala nekog itd...

jedino što im nikad, ali nikad ne bi dao pravo usvajanja dece, iz razloga što će to dete da trpi kasnije pakao od dece u školi, zamisli koje zajebancije bi klinci pravili sa njim? a šta bi bio sledeći korak?? zabraniti deci da maltretiraju decu homoseksualaca? zabraniti svakome u zemlji da NE SME da ne voli pedere?
    deca su takva, ismevaju i one sa fizičkim nedostacima, a mogu da zamislim šta bi ovakvim klincima radili...

19. ja ne znam za šta pederi protestuju. imaju prava kao svi. mogu da se školuju, mogu da se liječe, mogu da se zaposle, pa čak mogu i da postanu moderator na vukajliji. parada je čisto kurčenje.

20. oni koji protestvuju zbog prava,dobiju 10 sekundi dnevnika 15 na most televiziji i feljton u informeru.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.