Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Svi koji postuju na gej temi su gej.

2. Ma jes' ti siguran?

3. GRANJKA UDARIO PEČAT NA PRODAJU KOSOVA A SAD JEBE PEDER U ČETRI ZIDA!
    PEDERE U PEDERE!

A što se šetnja povodom porodičnioh vrijednosti ne održava nekad po pitanju nasilja nad djecom, nezbrinute djece, prava trudnica, porodilja, smanjenja ili ukidanja poreza na đečiju opremu i hranu i to sve? Povodom besplatmog školstva i sranja? Jebemu, puno preče od pederbala po pitanju očuvanja porodice kao osnovne ćelije društva. I onda kažu ne žele da im djeca gledaju buljaše kako se taslače u buljsona, i krlaju jezicima. A onda odvedu djete da gleda paradu. Koji kurac?

A pederi su imali šetnju prije neki mjesec dva, sve prošlo bez ičije zainteresovanosti. E, al kad je potrebno aktiviraju se mediji koji o tome pišu dva mjeseca unaprijed, i kurac ovčiji. Generalno, narod boli kurac. Napaljeni pederi, napaljeni latentni pederi, napaljeni srednjoškolci sa navijačkim šalovima. To samo njih zanima.

4. Jel se američki predsjednik može jebavati sa pederom u Ovalnoj sobi, budući da ona nema 4 zida?
    http://kaw.stb.s-msn.com/i/AC/9E2A4D76F2A062B1EB91194894.jpg

5. Pomenu neko gore...

U pitanju je interesna grupa koju cine 70% ljudi koji sa pederlukom veze nemaju. Njima treba frka i galama jer onda kenjaju i dobijaju pare iz Brisela i budzeta. Oni batine traze, zato i jesu tako gresivni i dosadni.

6. Do pre cca 20/30 godina stupanje u seksualne odnose sa osobom istog pola bilo je tretirano kao krivično delo. Po Krivičnom zakonu SFRJ i SRJ?.
    Rimljani i Grci nisu bili pederi. Oni su samo voleli savršeno oblikovane ćosave guze, mladih, lepih dečaka, ženskastog izgleda.
    Svi koji se nalaze u vrhu bilo kog udruženja, a koje promoviše/želi da organizuje ''paradu ponosa'', čine to zarad sopstvene dobiti. Verovatno zbog novca i ličnih interesa (čitaj - da se probiju u političku ''elitu'' jer su sociopate željne moći - jer svaki političar je sociopata - jer oću da vas kontrolišem i da odlučujem za vas umesto vas - ja znam najbolje i imam moć!). Gledajte i to da su učesnici parade izmanipulisani do koske, kao i svi ljudi ovog sveta na bilo kakvim političkim skupovima.
    Neki od nas već trideset godina žive u veoma zajebanim uslovima sjebanog društva. Veoma. Mnogi od nas su odrasli u tom istom društvu. Činjenica je da smo svi sjebani u glavu i zato danas niko ne može da kaže šta je normalno a šta nije, šta dobro a šta loše.
    Takođe, ovaj, a i mnogi naši problemi će se rešiti kada počne svetski rat.

7. Jebo obamu kizo mene više muči dal eskimi mogu da se trpaju u bulju u iglou

8. Ne znam, igleda da kod njih nema pedera, jer izgleda da nema iglua sa 4 zida.

9. Jebote ovaj printskrinaro mator čovek, a nije ga sramota što je glup.

10. aj što je glup, nego je i izuzetno neduhovit.

11. Jebote ovaj printskrinaro mator čovek, a nije ga sramota što je glup.

xaxaxa al si mi ga šukno, majstore! ali i dalje ne znam ko ti pali kompjuter...

12. http://bktvnews.com/wp-content/uploads/2012/09/teofil.jpg
    Видео сам овога лика у Новом саду данас. Склонио се. Паметно.

13. Видео сам овога лика у Новом саду данас. Склонио се. Паметно.

Ја га виђам још од уторка, ту је већ пар дана.

pazi, ja sam apsolutno za to da im se daju sva prava i da ih niko ne dira...al ne da dobiju prava u smislu ''markoviću moram da te otpustim, radim u minusu, a ti si mi najslabiji radnik...-molim?? to je zato što sam gej??!! sad ćeš videti kad ti nakačim sve nevladine organizacije na vrat''.

znači ako oće da se žene, nek se žene...ako oće da se šetaju po gradu držeći se za ruke nek rade i to, nek se i ljube i vataju po ulici, mada je meni ružno kad vidim i dečka i devojku kako se drpaju po ulici, a kamoli ovo...al hvala bogu zato imam vrat pa mogu da ga okrenem na drugu stranu. A ovi koji ih premlate zbog toga bi strpao u prdekanu i tuko bi ga mesec dana...uopšteno bi te sileđžije trebalo istrebiti jer je ovo postalo jako opasno mesto za život. Ne tuku samo pedere, nego koga stignu. Al kad istuku pedera to se oglasi na sva zvona...što se ne priča o tome svaki dan, kad ja svaki dan čujem u kraju kako je ova navijačka grupa nalupala nekog itd...

Глупо ми да пишем пост са мојим мишљењем, кад га је Пезос убо у центар.

14. Komp palim sam majmune matori, ne znam u čemu je tvoj problem. Što sam rekao da je evolucija tačna ili si samo kreten?

15. sviđa mi se kako diskutuješ. zar je moguće da i dalje vjeruješ da je lanac dnk nastao sam od sebe?

16. TOMO AKO VIDIŠ OVO GUKNI VIDIŠ LI DA SI NAM POTREBAN!

17. TOMO AKO VIDIŠ OVO GUKNI VIDIŠ LI DA SI NAM POTREBAN!

:)

18. Ova tema nijemo vrišti za više Kostićevih postova, kako bi se smorila i sama od sebe zatvorila.
    Pederi pušite kurac.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.