Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. brale i riđa kosa i pege su anomalija

2. Anomalija je kad imaš tri sise.

3. Заостали Срби се и даље баве гузицом и чмаром, уместо да усеру мотку, растерају говна и готова ствар!
    Када се педери најбоље осећају? Када се ПРИЧА о њима! Тада знају да постоје, јер граде свој идентитет на негацији друштва које их де факто не признаје и не воли. Садмазохистички однос влада у Србији. Ми не можемо без њих, а ни они без нас. Узајамна љубав.
    Ако је еволуција дотерала дотле да се говнара замењује са вагином, онда ето правог доказа да је Дарвин био у праву. То је природно. Као и убиство.

4. добро природно је чим постоји, али није предвиђено, да ли ту можеш да се сложиш.
    није предвиђено еволуцијом или божијом вољом. предвиђено је (engineered) да пенис уђе у вагину и оплоди је и да настави врсту. јел није тако?

5. Pa tako je predviđeno, ali ne znam što ljudima smeta što neki guraju u čmar, ako ne guraju njima.

6. а јебига то је сад педесета тема дал усвајати дал дати да пишају једни по другима по улици итд. шта коме штети итд.

7. pa ja kontam da većini nikome ne smetaju pederi, jer ionako oduvijek postoje i zna se za njih. do ove parade niko nije ni obazirao pažnju na njih.

8. Мора да постоји неки шкарт, јбг. Ал ако са те стране гледаш шкарт су и стерилни људи и сви они који не желе да продужавају врсту. Мсм оно, природа нам је дала могућност, а ми можемо да радимо шта оћемо, најчешће одаберемо да се убијамо међусобно, ал добро, и то је за људе, лоло.

а јебига то је сад педесета тема дал усвајати дал дати да пишају једни по другима по улици итд. шта коме штети итд.

Мсм да такве параде код нас и у добром делу Европе никад неће бити. Ако би се двоје стрејт људи карало на сред улице, требало би их затворити, јер пре свега мислим да није ни дозвољено, а друго одвратно је и води друштво дефинитивно у курац.

9. nije ništa predviđeno, al sve i da jeste isto tako onda nije predviđeno ni pušenje kurca ni drkanje ni bilo kakav seks koji ne donosi decu. da živimo u životinjskom carstvu, onda bi to možda i bio validan prigovor.

10. Ja razumem i deo ljudi koji su trve Srbini, slave krsnu slavu i ne vole devijantne pedere koji tu zlokobnu zarazu šire među našom nejači, sa druge strane i ove druge što forsiraju na širinu sopstvenije pogledagah, imanje ploče Tom Vejtsa, i dva položena kolokvijuma u indeksu filozofskog faksa, sve doneklen kapiram, nego ja sam i dalje u rebusu kako će ova tema da utiče na svetski pederluk kao takav.

11. pa nemoj vejca brate

12. СОУ ШИ ЛЕФТ МОНТЕРИО СААААН, ЏАСТ ЛАЈКА БУЛЕТ ЛИИИВЗ Д ГАААН

13. bog je stvorio i đavola. bog je stvorio pedere da stavi nas na iskušenje, kad kroz koje prođemo dobijemo spasenje vječne duše.

bog je stvorio pedere da stavi nas na iskušenje,

krupovrbaski zmaj

PEDER BRAĆO! PEDER!

14. možda sam peder, ali sam latentan. nije strašno onda.

15. Glavna čivija dokaza da ta neka zavera postoji to što je homo seksualac vrlo sličan naziv homo sapiensu, i pazite kad vam kažem, samo će "oni" postepeno da naprave neku mutljavinu, zamene u čitanke i na Vikipediji, danas je to lako imaju kompjuteri, i onda deca uče da je homo seksualac potekao od majmuna i da je to normalno. Prekrstim se i kad pomislim, nedobognikom.

16. ja samo znam da kada bi se potukli isus i alah da bi isus pobjedio

17. Чек бате, ако сам добро разумео - Ти си у искушењу када си у близини педера?
    Колико на скали од много до крвнички?

18. e, a zar nema homofobija i svoj racionalni/bioloski osnov? posto svaka jedinka tezi ostavljanu potomstva i produzenje vrste, a gejanjem se to ne postize, pa ono, kao... kapirate?
    a sta mislite, je l ih finansira neko iz inostranstva?

inace, nisu pederima ugrozena prava u srbiji (makar nista drugacije nego sto su bilo kome drugome ugrozena), a ako je povod za paradu sirenje tolerancije i smanjenje mrznje, opet, glupo je jer se paradom samo postize kontraefekat. dakle, ta parada im je eto, cisto neki hir.
    nek setaju ako im se seta, sto se mene tice...

a kolko znam, u vecini slucajeva je homoseksuanlost bioloski (pred)odredjena

19. Lukse, to je istina živa. Pa zamisli ti da ima i Homo Erectus!

20. Moj komšija bolovo od neke žlezde, nisu mu mogli pomoći ovi učeni ljudi iz doma zdravlja. Ode on kod nekog homopate, taj mu prepiše pola metra kurca na dan, intraanalno.
    Doduše, žlezdu nije izlečio, al makar se propederisao.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.