Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Vidi stvarno pederčine - koje gej ime "Erectus". Sad malo čitam o njemu, dobro je da je izumro. Nije ni čudo kad je bio peder, organizov'o prajd ispred pećine gde se deca igrala, i neandertalci domaćini fino s toljagama iza ćoška - "Aha, divigavajo, ti si neki Azdejković, a, čkode, dođder ovamo?!" Utepaju ga, ovi njegovi gejovi da zovu hitnu, kakva hitna, to još nije bilo izmišljeno. Umro posle, boguhvala. Druga verzija je da je imao problema za debelim crevom. Jebiga, više Erectusa bilo na prajdu.

Pogledajte šta su ti Erectusi radili u četiri zida pećine, sramota me i da kačim.
    http://www.zaslike.com/files/t6urvkmvpc36oz4w2dbt.jpg

2. Ne razumem ljude koji ne razumeju ljude koji imaju drugačije potrebe od njih. Jebo vas Novak Đoković, on ne koristi hleb jer ima glutena, i sad kad niko ne bi jeo hleb, propade uzgajanje pšenice u Srbiji, ode poljoprivreda, propade zemlja... Novak Đoković, srbski neprijatelj.

3. Jebem nepitam za pol

4. Ja jos pod uticajem ovog kombija kaldrme. Nesto me zakacilo da razmisljam o tome.

Zapanjuje me kako kod ljudi zna da radi logika dok je svijest potpuno iskljucena.

Navijaci placaju 400 eura tipu da im doveze pun kombi kaldrme. Oni nalaze tipa za koga misle da je pouzdan. Onda nalaze dobro mjesto, da budu blizu, i da imaju dobar nišan odatle. Pa onda kad se sve dogadja, procjenjuju svoju poziciju, razdaljinu, svoju snagu i preciznost. Da li da cekaju da se masa jos malo priblizi ili da sad odapne kamencinu... Kakve logisticke i strateske sposobnosti.

To sve se ne dogadja u trenutku, to je mali proces. I krajnji cilj pojedinca je da uspjesno lansira komad kaldrme i razbije nekome glavu!!!?

Zajebi sad pravo na to da budes gej. Ovdje je stvar u tome sto jedna grupa ljudi se trudi da uskrati drugoj grupi ljudi pravo da iznesu svoj stav. Sta kad ja budem odudarao od drustva po nekom stavu? Oce li i mene tako da linčuju?

5. Valdemar

Ne razumem ljude koji ne razumeju ljude koji imaju drugačije potrebe od njih.

Валдемаре, како год налетим на тебе ти браниш педере, и то стилом као они што пишу на блицу, б92, или по јутубу. Сумњив си ми дечко, сумњив.

Још си написао да би волео да видиш навијаче везане а да их јебу педери са великим китама, то те као узбуђује. Плус ти друга пребили зато што је "личио" на педера...
    http://i.imgur.com/wV9RC.gif

хњо хњо хњо

6. smorna tema koja nema poente vrti se u krug u isti otkad postoji...

7. koliko sam navaren,majkoo hahahhaha

8. prvo sam mislio da mi se ucinilo al gore stvarno bleji slika freda koji jebe bsrmija

9. Валдемаре, како год налетим на тебе ти браниш педере, и то стилом као они што пишу на блицу, б92, или по јутубу. Сумњив си ми дечко, сумњив.

Још си написао да би волео да видиш навијаче везане а да их јебу педери са великим китама, то те као узбуђује. Плус ти друга пребили зато што је "личио" на педера...

To što ti naletiš na mene kad branim pedere a ne recimo pravo Republike Srpske na samoopredeljenje, ili srpski narod i jezik od onih koji hoće da ga unište, ili religiju od bogobornih ateista, ili intuicionizam od racionalizma, to samo govori da više pratiš pederske teme nego ove ostale:) Što se tiče vezanih i silovanih navijača, ostajem pri tome, samo moram opet da napomenem da zadovoljstvo pri gledanju toga uopšte ne bi bilo seksualnog tipa. Druga su mi prebili likovi koji bi verovatno prebili i nekog koji nosi Partizanov ili šta ti ja znam, Radov šal. Možda je tebi to smešno, meni nije, čovek je gadno nastradao.

10. REPUBLIKOSRPSKANAC!

11. Jebali vas pederi!

12. Ljudi to sa gejevima i homofobijom vam je jedno veliko zamajavanje. Dok vi raspravljate o tome neko radi nešto vrlo važno na vašu štetu ili pak korist. Bitno je da on protura dok niko to ne vidi.
    Inače priča stara vekovima i niko je nije razmrsio.

13. REPUBLIKOSRPSKANAC!

Šta se vi Bosanci uvek pojavljujete kad se o vama priča... Pomeneš Bosnu, evo ih trojica.

14. Валдемаре, одлучио сам да ти помогнем, да напокон сазнаш ко си у ствари, урадио сам овај тест за тебе. Не, не, немој ми захваљивати.
    http://www.dodaj.rs/f/2t/RW/JzywQPR/valdemar.png
    :)

15. odustani thilmo. ne moš sa njima. previše ih je.

16. Šta se vi Bosanci uvek pojavljujete kad se o vama priča... Pomeneš Bosnu, evo ih trojica.

bdijemo i čuvamo burek na internetu.

17. Šta se vi Bosanci uvek pojavljujete kad se o vama priča... Pomeneš Bosnu, evo ih trojica.

Pa da vi tako pojavljujete kad se spomene Srbija sad bi imali Kosovo.

EDIT: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3a/Pozdrav_sa_srpskog_primorja.jpg

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.