Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Хаха, надам се да си само неупућен у вези тог лика.

2. Пази, овај човек је поремећен, то сам видела из његових ранијих излагања. Плус је ограничен. Пун је неких информација, али је шеширџија.
    Да немам став о хомосексуализму, икакав, с овим 'аргументима' не би могао ни да ме заинтересује, а не убеди.

3. Ја се упишам од среће сваки пут кад видим његове емисије на ТВМосту. Волем их више од Сунђер Боба.

4. Био је и на ДуЗи.
    Човек је психијатријски случај и опасан по околину.

5. Хаха, надам се да си само неупућен у вези тог лика.

Nisam ne upucen, zato sam i postavio, al vise da navucem nekog ko bi se primio. Jbg.

6. Човек је психијатријски случај и опасан по околину.

Значи, зрео за вуку.

7. Слобода окупљања може се законом ограничити само ако је то неопходно ради заштите јавног здравља, морала, права других или безбедности Републике Србије.

Hallo!?

8. medicus

Слобода окупљања може се законом ограничити само ако је то неопходно ради заштите јавног здравља, морала, права других или безбедности Републике Србије.

Hallo!?

* pre 3 minuta

Pa to vazi ako gradjani hoce da ruse vlast, a ovako ako oce da se setaju nije problem.

9. Ovaj čovek je geolog, a ne psihijatar. o.O Toliko o njegovoj stručnosti.

10. У суштини, геј парадом је све од наведеног нарушено. И јавно здравље, и морал, и права других, а поготово безбедност.

11. Interesi su vazniji nego "јавно здравље, и морал, и права других, а поготово безбедност."

12. Ма огромна бука је дигнута око те параде, и око гејева.

Ја никада нећу сматрати да су геј ликови нормални, када поред оволико риба они могу да буду гејеви, свака њима част.

И та геј парада, парада поноса, како већ, не смета мени зато гејеви парадирају, него зато што лупају глупости да се тиме боре за нека људска права, и да ће са том шетњом они стећи нека права.

Ја никада нећу постати геј, парадирали они или не. Нико не може да постане геј зато што је парада одржана. Геј се не постаје, геј се рађа.

Треба им дозволити те геј бракове, и да се скину са дневног реда више.

13. @Зека

Delimicno si u pravu, Aj sto su napravili paradu, aj sto je to izazvalo sranje, aj sto sa statusom geya imace veca prava nego obican covek ( mislim kad je u pitanju zaposlenje )

Primer > NH Radio Host Fired for Calling Gay Democratic Party Chair a 'Faggot'

Prilikom Parade vikali su "Svi smo mi ..." ja kao normalna osoba vidim kao prozivku. Em licno nemam misljenje o Gey orjentaciji, svejedno mi je sta ce da rade, smeta mi kad previse naglasavaju da su gey.

U buducnosti, hoce li manja grupa ljudi sa specialnim seksualnim orjentacijama imati veca prava nego obican covek?

Kako Invalidi u Srbiji ? Jel neko njih zaposljava? Koliko vidim invalidi cute jer se bore za goli zivot.

14. И
    U buducnosti, hoce li manja grupa ljudi sa specialnim seksualnim orjentacijama imati veca prava nego obican covek?

Слично размишљамо што се тога тиче.
    Само се плашим да ће једнога дана, када завлада "демократија", критеријум за постављање лица на неки одговоран положај бити то ког је особа пола, сексулане оријентације, националне припадности итд. итд., а не способност тог лица које се поставља.

15. Слично размишљамо што се тога тиче.
    Само се плашим да ће једнога дана, када завлада "демократија", критеријум за постављање лица на неки одговоран положај бити то ког је особа пола, сексулане оријентације, националне припадности итд. итд., а не способност тог лица које се поставља.

* pre 43 minuta

.

Ako ne znaš sad samo u "Demokratiji" samo što se postavljaju lica koja su politički aktivna ( po političkoj liniji ) o sposobnosti je najmanje reč.

Budućnost mozda je gora ili bolja zavisi kako će ljudi da se angažuju oko iste.

16. Prilikom Parade vikali su "Svi smo mi ..." ja kao normalna osoba vidim kao prozivku

tacno tako i ne samo ovo vikali su i solidarnoscu protiv fasizma sto je upuceno drugoj strani i samim tim ako ti se ne sviđaju pederi oni ti direktno kazu da si fašista i to je najveci dokaz da ni oni nisu dosli da pokazu kako su oni gej i drugaciji nego su dosli iz istog razloga kao i ovi drugi da se obracunaju sa suprotnom stranom i zbog te tvrdoglavosti i jednih i drugih je povređeno toliko ljudi i nacinjena onolika steta
    licno meni sveta i ova konstatacija posle parade "Mi smo pobedili" sto je jos jedan dokaz ove moje tvrdnje da nisu dosli zbog sebe nego da bi provocirali druge i onda kao pricaju o nekoj svojoj hrabrosti kako su oni hrabri sto su dosli tamo
    i ako je pederski lobi tako jak sto oni ne plate stetu a ne građani srbije koji su vecinom bili protiv parade
    i jos nesto cinjenica je da i vecina policajaca ne voli gejeve i da je neki policajac izgubio zivot u nedelju sta mislite jel bi roditelji i prijatelji tog policajca optuzivali pedere ili huligane ja mislim da bi optuzivali pedere i da bi doslo do jos vece homofobije u srbiji

17. Izjava neke lezbače, jebem li ga na kom kanalu beše: "Beograd je konačno izgubio nevinost!" S krajnje podrugljivim kezom na licu.

18. ahhahahahaha i mađari najvise iskrvavili od nase izgubljene nevinosti

19. Jednostavno mrzim pedere i moje je pravo da ih mrzim. Svako ko misli drugačije je po meni peder.

20. Ma čim kažeš da nemaš ništa protiv pedera - odmah si peder, više nemaš pravo ni na sopstveno mišljenje. :P
    Kako mrzim konformiste. -.-

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.