Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. kuracodovce11@gmail.com ! zato sto nisam mislio da cu toliko ozbiljno shvatiti vukajliju zato sam stavio tu adresu, ali navukao sam se :/ I da ne trolujem, sve sto sam rekao ozbiljno mislim ;) A vi se smejte,samo se smejte i gadjajte sarkazmom ali videcemo ko ce poslednji da se smeje :O !

2. Da se ja pitam nahranio bi beskućnike gejevima,pa kad se podgoje onda bi sa njima nahranio pse lutalice, koje bi izvozio u Kinu nakon termičke obrade....

3. Мени то не смета. Искрено, да шетам и да видим двојицу како се жвалаве, био бих мало шокиран, али бих слегнуо раменима јер једноставно, такво време долази.

Ја кад бих видео два геја како се љубе, било би ми скроз симпатично и скинуо бих им капу, јер имају муда то да раде јавно. Риспект. Уколико остали људи не би негодовали, доживео бих то као значајн цивилизацијски помак ове земље трећег света унапред.

4. A vi se smejte,samo se smejte i gadjajte sarkazmom ali videcemo ko ce poslednji da se smeje :O !

Naravno, ti ćeš da se smeješ poslednji. Kad bude došao kraj sveta, otići ćeš na onaj svet sa osmehom, ali posle će te uhvatiti đavoli i kuvati u kazanu, jer osuđuješ umesto da praštaš sa ljubavlju, i da se moliš Bogu da oprosti grešnicima, navede ih na pravi put i primi ih pod svoj skut. Kuvan si, bratac.

5. Potpuno ignorišući kretensku raspravu o Adamu i Stevi, imam nekoliko utisaka u vezi sa dukatlijama čije je neotuđivo pravo da se karaju u dupe, da se razumemo. Voleo bih da prodiskutujemo ozbiljno o ovim aspektima:

1. U proseku su gejevi ljudi nepoverljivi, u stalnom gardu i spremni na svađu. Navikli su da stalno budu osporavani, pa im je samopouzdanje nisko iako žele da izgledaju kao da je sasvim visoko. Istovremeno, oni sami nemaju muda da se ponašaju normalno iako tvrde da je njihovo "opredeljenje" (a to je užasan termin jer se oni nisu opredeljivali, nije to politička stranka) sasvim normalno. Ni u Kelnu, najpederskijem gradu sveta uz San Francisko, nećete videti dukatlije da se ljube na ulici.

2. Izričito sam protiv gej parada - ne zato što tada šetaju seksualne manjine, nego zato što ne znam šta oni hoče time da postignu i šta hoće od a) mene koji zbog njihovih parada ne mogu da prođem gradom b) države koja im ionako garantuje sva prava. Isti slučaj i sa drugim protestima kvazi-ugroženih grupacija.

3. Protiv sam prava da gejevi usvajaju decu jerbo je nijedno društvo sveta još nije pripremljeno za to (mislim, ko jebe nenapredno društvo, ali ovde se radi o deci koja će biti izvrnuta ruglu jer imaju tatu i tatu ili dve mame. Ako si gej, nemoj ugrožavati dete time).

Šta kažete?

6. Џими
    Ја кад бих видео два геја како се љубе, било би ми скроз симпатично

Забрињавајуће. Немој у дукатлије д'идеш ололололололо

7. Има смисла, Ох.

8. Ja nikoga ne osudjujem i ne pokusavaj da mi uzvracas s' duhovne strane ;) Ne ide ti....Ja ne mogu da osudjujem......a vi mislite da je Bog samo Bog ljubavi......nece on doci da donese mir nego mac na ovu zemlju.....korov ce biti unisten a novo seme posuto :) Bog je i Bog pravde :) I molim se ja za vas svaki dan.....Ne pokusavajte da me procitate....jer moje korice i moja knjiga ..........;)

9. Ја се слажем са свим тачкама које је Окс набројао.

Мени никако не иде у главу зашто они морају да се шеткају градом. Имате приватност свог дома, па се тамо прцајте у буљу, радите шта год, зашто сви морају да знају да сте болесни?
    Да, то је по мени болест.

10. Ajde Blaz ne kenjaj, kakav Bog pravde, kaki macevi i govna, to mozda onaj iz Starog zaveta, ovaj tvoj hriscanski je dobar, ljubazan cika. A za Oluju ne kenjaj jer osecam da si mali nalozeni klinac. Ja zivim u Srbiji jer mi je zapaljena kuca u Krajini, tako da znam o cemu pricam. Kakve veze imaju pederi sa Olujom, bogom ili bilo cim sto ti pominjes?

11. Istovremeno, oni sami nemaju muda da se ponašaju normalno iako tvrde da je njihovo "opredeljenje" (a to je užasan termin jer se oni nisu opredeljivali, nije to politička stranka) sasvim normalno. Ni u Kelnu, najpederskijem gradu sveta uz San Francisko, nećete videti dukatlije da se ljube na ulici.

Pa normalno da nemaju muda. Ne bi ni ti išao s pečenim prasetom po Rijadu. Očas bi te zasuli kamenjem. Pretpostavimo da dva pedera prođu noću negde kroz Karađorđevu, držeći se za ruke. Upljeskali bi ih.

Izričito sam protiv gej parada - ne zato što tada šetaju seksualne manjine, nego zato što ne znam šta oni hoče time da postignu

Kapiraš: oni su žrtve kršenja zakona. Ako ti zakonom država garantuje sva prava, onda treba i da ima mehanizme kojima taj zakon može da sprovede. Džabe ti zakon mrtvo slovo na papiru. A ovaj naš jeste. I ti se pitaš zašto se bune. Bunio bi se i ti kad bi te tukli na ulici zbog boje kože na primer.
    Za usvajanje ni ja ne znam. Mislim da sam protiv toga.

12. imam nekoliko utisaka u vezi sa dukatlijama čije je neotuđivo pravo da se karaju u dupe, da se razumemo.

Што све људе помен мушке геј везе асоцира на ''карање у дупе''? Је л' асоцира неког на љубав, на пример? Или замишљате ''карање у пичку'' кад чујете да вам се ортак смувао с другарицом? Ја не.

1. U proseku su to gejevi ljudi nepoverljivi, u stalnom gardu i spremni na svađu. Navikli su da stalno budu osporavani, pa im je samopouzdanje nisko iako žele da izgledaju kao da je sasvim visoko.

Хм... Има ту истине, мада мислим да је то карактеристичније за оне које смо навикли да виђамо, оне који се јавно експонирају. Нормални гејеви немају ту потребу, па самим тим не верујем да пате од тог комплекса.

a) mene koji zbog njihovih parada ne mogu da prođem gradom

Их, јебига. Па то је само један дан у години. Ако не и ређе. Много већи проблем су ови са лажним дојавама о постављеној бомби на мосту.

b) države koja im ionako garantuje sva prava.

Џабе, кад не гарантује народ. А, узгред, је л' су легализовани геј бракови код нас? И право на усвајање деце? Мислим да нису. Ето, то право није загарантовано.

3. Protiv sam prava da gejevi usvajaju decu jerbo je nijedno društvo sveta još nije pripremljeno za to (mislim, ko jebe nenapredno društvo, ali ovde se radi o deci koja će biti izvrnuta ruglu jer imaju tatu i tatu ili dve mame. Ako si gej, nemoj ugrožavati dete time).

Зашто је ругло ако имаш две маме или две тате? Много је веће ругло ако имаш тату који бије маму или ако ти је мама алкохоличар, или ако су наркомани. Што се мене тиче, треба омогућити геј особама да усвајају децу. У сваком случају, то дете ће сигурно бити срећније, него у сиротишту.

13. Imaju jer sve je to jedan veliki plan a ako mislis da sam nalozeni klinac ......grdno se varas...vec sam odgovorio pekky ko sam i sta sam...ne nameravam i tebi......
    Greska , da citas razumeo bi.......zasto uopste ulazite u rasoravu ako ne znate osnovu....procitaj Otkrivenje Jovanovo......ili odslusaj na video google propovedi srpskog najpoznatijeg teologa Sime RAlevica !

14. Ne pokusavajte da me procitate...

Pa onda prestani da pišeš.

15. To sam izricito tebi rekao Valdemar zato sto mislis da si popio svu pamet ovog sveta ;)

16. Blaz, procitao sam Bibliju jedno 3 puta sigurno, ne moras da mi govoris da citam, i znam bolje od tebe tu temu sigurno, osim ako nisi zavrsio Bogosloviju, tako da cuti.

17. Meni kažeš da pročitam otkrovenje Jovanovo, koji ga znam skoro napamet? I da čitam nekog Simu Ralevića, meni koji proučavam Avgustina, Origena, Palamu i Lestvičnika? I pored toga, znam da mi je znanje skromno, ali samo relativno skromno. Ima ljudi prema kojima sam totalna neznalica, ali bome ima ih koji su nepismeni u poređenju sa mnom.

18. Stvarno si procitao? :) Ako jesi reci mi onda zasto je Isus umro na krstu ? i sta je hiljadugodisnje carstvo a sta je 7 godina nesrece ? Procita se i lekcija na casu i cita se po 5 puta ali ako ne zelis da naucis i shvatis tu lekciju mozes da citas 50 puta nece uroditi plodom

19. Зашто је ругло ако имаш две маме или две тате? Много је веће ругло ако имаш тату који бије маму или ако ти је мама алкохоличар, или ако су наркомани. Што се мене тиче, треба омогућити геј особама да усвајају децу. У сваком случају, то дете ће сигурно бити срећније, него у сиротишту.

Nemoj da odgovaraš ekstremnim lošim primerom. I peder može da bude alkos i siledžija. Kada dete ima hetero roditelje, ima sve preduslove da normalno odraste. Ako su mu roditelji gej, to dete će biti meta poruga od vrtića do kraja života. Jer druga deca su surova, a roditelji druge dece će ih nahuškati na ovo jadno dete.

Џабе, кад не гарантује народ. А, узгред, је л' су легализовани геј бракови код нас? И право на усвајање деце? Мислим да нису. Ето, то право није загарантовано.

Ma gde narod garantuje nešto? Država ima monopol sile, zato smo potpisali društveni ugovor i dali joj moć, da deli pravdu. Zakon štiti prava manjina. Ako neko tuče nekog zato što je gej ili crnac - čak i u jebenoj Srbiji takvi idu u zatvor. Nemojte da ispadne da je Srbija Avganistan gde se gejevi kamenuju. Pa nije baš. Zapravo, nikakve razlike u odnosu ljudi prema gejevima nema u odnosu na (u sprskim očima) veooma naprednu Nemačku.

Pa normalno da nemaju muda. Ne bi ni ti išao s pečenim prasetom po Rijadu. Očas bi te zasuli kamenjem. Pretpostavimo da dva pedera prođu noću negde kroz Karađorđevu, držeći se za ruke. Upljeskali bi ih.

Verovatno bi. Mada, ja bih skočio da ih branim. Možda bi i ti. Jedino tako bi se desilo nešto. Od parade među 5.000 pandura jednom godišnje - nema ništa. Da je meni uskraćeno tako esencijalna opcija da svoju ženu ljubim na ulici ili držim za ruku - ja bih namerno uradio. Tako mi bar sad deluje.

Их, јебига. Па то је само један дан у години. Ако не и ређе. Много већи проблем су ови са лажним дојавама о постављеној бомби на мосту.

Da, ali ne mislim konkretno samo na njih. Jedan dan u godini gejevi, jedan ratni veterani, jedan Ratkovi, jedan Radovanovi, jedan ljubitelji Fiće - to je haos u Beogradu. A ja pitam - šta oni hoće od mene? Ako misliš da ti moderator nanosi nepravdu, odeš pa se žališ njemu, a ne troluješ sve po sajtu i ne smaraš sve ljude.

20. Daj bre, sta sad treba da ti to objasnjavam, ne smaraj, ovo nije tema o Bibliji, ima i ta negde na forumu valjda, ovde je pitanje zasto ti mrzis pederi i sto pretis nekim smakom sveta, povratkom boga koji ce sve da unisti i tako to?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.