Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Borislave, ti verujes Vikipediji?:)))))))))))))))))
    Srce, to je tako slatko:*

2. Бити бисексуалан у старој Грчкој је била тако нормална и свакодневна ствар за велике личности, не видим шта је ту необично.

3. Warner, pa njemu nije normalno jer on misli da je 95% pedera pederi samo zato sto je to IN, a zapravo jako vole picku.

4. Кол'ко год хтео ин да будем, сумњам да бих се одрекао дотичне.

5. Не верујем на прву лопту, али имам обичај да проверим.

http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_the_great

Па провери цитате, пошто је СВАКА реченица цитирана из неке друге књиге.

Нисам рекао да је чудно, рекао сам да нема експлицитних доказа да је Александар био чак ни би (геј који прави свој харем?), јер ни један опис из тог времена не носи чисту сексуална конотацију. Са друге стране, за многе друге личности из тог периода постоје недвосмислени докази да су били геј или би. Него је поента да кажем да је два и два четири, Пуфница би рекла да је пет.

Слободно даље наставите без мог мешања...

6. Poenta je da ja nisam prepotentna kao ti. Rekoh ti lepo, osoba koja je uvela starogrcku mitologiju kao predmet u Srbiju mi je predavala i bila je veoma konzervirana i ipak je to napisala jer je sama tokom decenija izucavanja toga nalazila dokaze i dokaze.

7. Ako te bude toliko zanimalo potrudicu se kad budem dosla gajbi da nadjem knjigu sa mnogo vise izvora nego jebeni Viki clanak, pa cu ti dati.

8. Па добро, можда и није био, што не бисмо поверовали чо'еку...
    За неке друге ликове се зна: Платон, Сократ, Перикле, Алкибијад, кол'ко о'ш истакнутих старијех Грка, а боме и Римљана.

9. Meni nije jasno zbog čega je bitno da li je Aleksandar Veliki bio gej.

10. Зато што је битно. Не може бре педерчина да буде велики војсковођа! А он је био педерчина

11. Grci i Rimljani su takoreći izumeli pederaj (da ne upotrebim neku opštiju reč). E jebeš ga sad, što ne bi mogao da bude dobar vojskovođa? Pederi su pederi zato što vole da svoj penis stavljaju na neko drugo mesto od strejtera. Ne vidim kako ih to ograničava da budu dobri u nekim drugim stvarima?

12. Педерчића које познајем се гнушам само из једног разлога. Одвратно је, бре, кад видиш човека како се понаша као жентурача.

13. Па ограничава их. Рецимо да данас дође тај Александар мени пред очи и каже "Матори, освојио сам пола света, одвезао Гордијев чвор и још триста чуда" ја бих му рекао следеће "Ацо, леба ти, кога боли курац за то кад си фурунџија. Футаш се у рч, товаре те црнци". Контам да би се он расплакао.

14. Grci i Rimljani su takoreći izumeli pederaj (da ne upotrebim neku opštiju reč). E jebeš ga sad, što ne bi mogao da bude dobar vojskovođa? Pederi su pederi zato što vole da svoj penis stavljaju na neko drugo mesto od strejtera. Ne vidim kako ih to ograničava da budu dobri u nekim drugim stvarima?

TAKO JE!!!

15. Па ограничава их. Рецимо да данас дође тај Александар мени пред очи и каже "Матори, освојио сам пола света, одвезао Гордијев чвор и још триста чуда" ја бих му рекао следеће "Ацо, леба ти, кога боли курац за то кад си фурунџија. Футаш се у рч, товаре те црнци". Контам да би се он расплакао.

Kolje se u zutaru

16. Ja mislim da dobar vojskovdja ne bi mogao da bude gej zbog toga što bi se vojnici plašili da ih ne naguzi na spavanju, pa ne bi mogli da spavaju i išli bi umorni u bitku, pa bi izgubili. Da ne pominjem to da je pušenje kadjenje djavolu, te ne bi imao podršku ni Boga i definitivno bi izgubio, peder jebem mu mater.

17. peder jebem mu mater.

У пичку!

18. Grci i Rimljani su takoreći izumeli pederaj

oh me, oh my.. o.0
    pederaj su izumeli hrišćani. kao prvo.
    kao drugo, oni se jesu trpali u rč, ali nisu percipirali to na taj način, odn da ih to čini pederima, mislim da ta kategorija nije ni postojala. mislim.
    molim vas, razgraničite te dve stvari.

19. Педерај су и могли само неки верници да изумеју и измисле...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.