Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. jebe mi se za njih i njihova prava, imam ja svojih problema.

Objašnjenje!
    Onda kada radnici i seljaci budu dobili svoja prava, možda može da počne da se razmišlja i o pravima pedera. Do tada, MRŠ!!!

2. Prvo dečko nemoj više da si mi se ovako obratio. Ako imaš neki argument lepo ga obrazloži, ako nemaš zaobiđi lepo moj post, a ne da mi glumiš tu nekog ziljavog frajera.

Aj ne seri. Ne glumim nikoga. Jbt, k'o da sam ti majku opsovao. Zar je potrebno na svaki post da stavljam gej smajli kako se niko ne bi uvredio?

Evo: Zašto ćeš ispasti homofob? Da li te je neko nekada nazvao homofobom jer si rekao da se ne ložiš na muškarce? Ako jeste, ta osoba je glupa k'o kurac. Ako ćemo iskreno.
    Oni ne žele da vređaju nikoga, bar ne većina. Oni žele da se izbore za svoja prava i da ne budu diskriminisani. I to je sve. And they will live happily ever after.

:Smajli: :)

3. bole me kurac za pedere, ima pametnijih i važnijih stvari u životu.
    ako im se ne sviđa ovde, nek idu u rumuniju il' negde

4. još samo ovo, ne mogu da prećutim, na dupe bih progovorila:

a ni jedna ni druga nemaju dovoljno ljudi za samostalnu borbu.

ti mora da se šališ? ne samo što imaju dovoljno ljudi, nego imaju ceo jebeni gej lobi, najjači na svetu pored jevrejskog, i IMAJU JEBENE PARE! prema tome, nek oni vode svoju borbu, sa svom tom kintom koju im upumpavaju (ne daj bože da organizuju neku dobrotvornu akciju ili daju u humanitarne svhre), a ming i ja ćemo svoju borbu, i svoj život da gledamo, kako da preživimo sa ovom bednom platom, i da se dovijamo na sve moguče načine da nekako isplivamo, jer jebiga, mi nemamo nikakav lobi iza sebe.

hvala lepo. do viđenja.

5. Aj ne seri. Ne glumim nikoga. Jbt, k'o da sam ti majku opsovao. Zar je potrebno na svaki post da stavljam gej smajli kako se niko ne bi uvredio?

nema potrebe za gej smajlijem, niti si me uvredio, al jednostavno nema potrebe da mi se na taj način obraćaš jer je skroz bezveze, to mi deluje kao da neki klinac lupa gluposti i onda mu samo zalepiš ćušku jer se ne slažeš sa tim što priča i kao ''aj tišina mali''.

Da li te je neko nekada nazvao homofobom jer si rekao da se ne ložiš na muškarce?

Istina ne direktno od homoseksualaca, al uglavnom od onih koji ih podržavaju, reći pred njima da se ne slažeš sa njihovim stavom da je homoseksualizam sasvim prirodna i normalna stvar odmah dovodi do toga da mi kažu da sam latentni homoseksualac. Ovo ako nisam hiljadu puta čuo do sad onda nisam nijednom.

6. malopre pogledah onaj klip i ne mogu da se načudim suludosti američkog društva. i sad nekom su teksašani očigledno ispali jako gotivni, čak liberalniji od njujorčanina, i što je najbitnije oni reaguju na tuđu nevolju. ne bih baš reko. u njujorku svako gleda svoja posla i zabole ga za drugog, drugi ima potpunu slobodu da radi šta hoće, naravno u tom mravinjaku im manjka empatija i nisu tako hrabri ala džon mekejn, umri muški situacije prepustaju policiji, a teksašani će iz svake situacije da iscrpu najveću moguću slast iz svoje samo-pravičnosti za sebe same, čak potvrđujući američki način života, ali kad treba da se glasa na izborima, onda će glas razuma zašutati, njujork nema nikakvu potrebu za takvim vrstama samopotvrđivanja, makar onaj civilizovaniji njujork, zato je i centar svemira. tamo su takve situacije verovatno neverovatne, pa verovatno ljudi ne bi ni znali kako da odreaguju na njih, pre će se pojaviti neki džon mekejn kad neko pljačka banku nego kad kinji homosa

a što se tiče vaše diskusije, čitam šta ova lemaja piše i ne znam da l troluje, ako ne onda je prilično zatucana. ovde smo bezbedni dok god je oko nas nekoliko prstenova policije, ko to nije video, ne vredi trošiti reči na njega...

7. petre, milion posto se slažem sa tobom. SLOBODA GOVORA ZNAČI DA SVAKO IMA PRAVO DA ISKAŽE SVOJE MIŠLJNJE BEZ OBZIRA NA TO DA LI JE ONO POLITIČKI KOREKTNO ILI NE. a to sam kostiću napisala na onoj temi koju si ti otvorio, o borbi za svoje mišljenje. JA IMAM PRAVO DA ISKAŽEM SVOJE MIŠLJENJE. i ne dozvoljavam nikome da mi uskrati to pravo. a gej lobi se bori upravo za to. da mi namtnu svoj sistem vrednosti i da me nateraju da govorim ono što ne mislim. ako iztraziš svoje neslaganje odmah ti lepe neke etikete. znači da upravo ono za šta se bore sami ne poštuju i ne dozvoljavaju. jebeni licimeri.eto, mene to najviše nervira kod njih.

8. jeste filantropofobe, ja sam zatucana. važi. ako ti je tako lakše. samo mi reci kako si tačno došao do tog zaključka?

9. Lemaja, možda imaju gej lobi, ali nemaju ljudstvo.
    U Srbiji, moraju da se kriju, kako ne bi bili osuđivani, proganjani i maltretirani od strane njihovog okruženja. Ne smeju da se javno deklarišu jer svakodnevno viđaju šta bude sa takvima. Ne kažem da nisi u pravu, postoji jedan deo koji se vodi time što si rekla, ali ogroman deo ne sme da ustane.
    Rekao sam već na jednoj temi, ne volim i odbijam da se borim za one koji ne smeju sami da se brane, ali njih razumem u potpunosti. Bez obzira na njihovu snagu, oni su i dalje jako slaba sekcija društva. A uvek sam na strani slabijih i protiv ugnjetavanja istih.

to mi deluje kao da neki klinac lupa gluposti i onda mu samo zalepiš ćušku jer se ne slažeš sa tim što priča i kao ''aj tišina mali''.

Jbg, nisam znao da si to iskusio, mislio sam da je neki tvoj stav.

reći pred njima da se ne slažeš sa njihovim stavom da je homoseksualizam sasvim prirodna i normalna stvar odmah dovodi do toga da mi kažu da sam latentni homoseksualac.

Takve osobe su, blago rečeno, demoni. U poslednje vreme nalazim dosta slučajeva na kojima mogu da upotrebim ovaj izraz. Hm...

Inače, oni imaju neku sliku u svojoj glavi, uglavnom krivu, a najčešće nikakvog iskustva po tom pitanju. Zato im je napad jedina odbrana.

10. mišljenje = dupe baj drti hari

11. lemajo, ženo, idi da spavaš.. sutra ćeš da kljucaš na poslu nad radnim stolom i kad te pitaju "koj ti je?" ti ćeš biti u fazonu "more.. nek se nose oni pederi u tri lepe, legla sam u 4 jutros zbog njih!" :D

12. čitam šta ova lemaja piše i ne znam da l troluje, ako ne onda je prilično zatucana

Što je devojka/žena zatucana ako iznosi svoje mišljenje koje apsolutno podržavam?! Imamo mi i mnooooogo važnijih problema od toga da li neko sme javno da iskaže da li ga prima u bulju!

ovde smo bezbedni dok god je oko nas nekoliko prstenova policije

Da nisi jedan od njih? :)

13. zatucana si sestro al ja stvarno nemam volje da ti objašnjavam zašto jer ne vredi

to je moje mišljenje = dupe

14. e, mene jebeno mrzi da čitam šta ste se raspisali..
    ali..
    ne vređajte lemaju! bem li vam sve! ozbiljna sam.

15. a gej lobi se bori upravo za to. da mi namtnu svoj sistem vrednosti i da me nateraju da govorim ono što ne mislim. ako iztraziš svoje neslaganje odmah ti lepe neke etikete.

Ne, ne, ne, nikako ne.

Oni se bore za svoju ravnopravnost i ništa drugo. Žele da imaju isti status kao i ostatak društva. Žele mogućnost da mogu da zasnuju porodicu, da usvoje dete i (po deseti put) ne budu diskriminisani i ugnjetavani od onih koji ih ne razumeju.

16. kris, I can't go to bed, somebody is wrong on the internet! :P ;)))) ma u pravu si, i ja sam kreten što pokušavam da se izborim za slobodu govora, svašta i od mene... a sutra idem na team building, tako da ništa od posla, samo pijančenje! ;))))

17. čitam šta ova lemaja piše i ne znam da l troluje, ako ne onda je prilično zatucana

E vidiš, ovo je upravo manje-više poenta ove rasprave.
    Ona devojka ima neko mišljenje, sa kojim se ti ne slažeš, i automatski je ona zatucana, ograničena i kakva sve ne, a tvoje mišljenje je ispravno jel?

18. filantropofobu, nije te mrzelo da me uvrediš, ali te mrzi da to argumentuješ? baš lepo i vaspitano od tebe. :)

stefane, ne bih rekla, evo vidiš šta mi se upravo desilo. čovek me lepo uvredio jer sam iznela svoje mišljenje, a ja njemu lično lišta loše u životu nisam rekla, niti sam se njemu obraćala... eto, ko će sada mene da zaštiti? mene je sada ovaj filantropofon etiketirao i diskriminisao. možda će da ode da me hejtuje. jer to je taj tip ljudi...

bilo kako bilo, ova zatucana devojka (pravo sam zlo, zar ne? treba poubijati ovakve kao što sam ja inače nikad u evropu nečemo uči) ide da spava... laku nić dobri ljudi i nemojte me mrzeti zato što sam strejt, jer i strej ljudi su samo ljudi...

19. da, zato što ne vredi raspravljati s takvim ljudima jer su okovani u jedan pogled na svet koji je nemoguće rastvoriti bilo kakvim razumnim razgovorom. na ma koliko grešaka da ukažeš u njihovom mišljenju oni će na to pljunuti i ostati pri svome, svaka se reč odbija o zid i nema vajde

20. stefane, ne bih rekla, evo vidiš šta mi se upravo desilo. čovek me lepo uvredio jer sam iznela svoje mišljenje, a ja njemu lično lišta loše u životu nisam rekla, niti sam se njemu obraćala...

Tu si u pravu.

a što se tiče vaše diskusije, čitam šta ova lemaja piše i ne znam da l troluje, ako ne onda je prilično zatucana. ovde smo bezbedni dok god je oko nas nekoliko prstenova policije, ko to nije video, ne vredi trošiti reči na njega...

Kako ne? Pravim argumentima se može doći do neke sredine sa obe strane, do uzajamnog razumevanja. Ti si me sada iznenadio ovim, jer pored naše borbe za vaša prava, opet izlećeš i prvo što radiš je bacaš uvrede. Ne možeš da očekuješ od drugih da te poštuju i razumeju, a ti, najpre, ne poštuješ njihovo mišljenje i stavove.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.