Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Otaku, niko nije rekao, ali to je logički sled stvari...razum je relativan, razmišljanje isto....

navodim ti primer nečega što većina zastupa..ali nečega što ja neću da prihvatim kao ispravno samo zato što to većina zastupa...ako neko može smisleno da me ubedi zašto bih to prihvatio, ja hoću..ali ako je jedini argument "svi slušaju, glasaju, vole..." onda neću...

ja nisam svi....

2. Javio nista nisi objasnio:

brdavice su jaka erogena zona

Pa? To nije bitna evolutivna funkcija. I usi su, pa ne sluze samo za to. Cemu sluze kod muskaraca, to te pitam!

kompjuter napravio čovek

Fakat, al evo vec pedeset godina ne mogu da naprave komp koji moze da razlikuje oblike u prostoru. Zasto? To je nama toliko jednostavno da o tome ni ne razmisljas! To je nama toliko jednostavno da je jednom liku (Bese Hefding) to palo na pamet tek u 19-om jebenom veku!!!

3. javio, zdravorazumsko razmišljanje je itekaaako uslovljeno normama, obrascima i čime već, čak.. te norme čine zdrav razum. a te norme su promenljive i konstruisane.. hteo to ili ne, od strane većine. rekla bih.

4. p.s. otaku, u uvce te poljubim.. xD

5. ali ako je jedini argument "svi slušaju, glasaju, vole..." onda neću...

Aman ko je sad ovo reko?
    Koliko se ja secam, argumenti za podrzavanje homoseksualizma su:
    - svi ucesnici dobrovoljno ulaze u to (Ovo nije slucaj u pedofiliji ili sodomiji, a za dendrofile ne znam da li im bukve daju dozvolu)
    -10 posto stanovnistva, prosecno okreni-obrni, je LGBT (To je mnogo, pa da jebe oca! Svaki deseti jebo te, to je previse ljudi za klanje)
    -Javlja se i u zivotinjskom svetu, dakle mora biti da je to nesto, ono, sto se desava spontano, nasledno, neki gen se skrljnuo i sjebo matricu citavu, picke materine itd (Pedofilije kod zivotinja nema, kolko ja znam. Ima sodomije, skoro neki jelen spopao ovcu, zecevi siluju macke, al dobro, jebi ga, mora da ih tad neka teska nejebica spopala)

6. p.s. otaku, u uvce te poljubim.. xD

Sto, jel sam se sad "opr'o" od pozitivizma? :)

7. hahahahha polako, polako, plakinješ se.. :D

8. svi ucesnici dobrovoljno ulaze u to

ko im brani da ulaze u to?..ja ne..a oni mene teraju da ih podržavam...

-10 posto stanovnistva, prosecno okreni-obrni, je LGBT

10 posto?...kakav je to argument?...osim većinski, ima ih mnogo, opet se vraćamo na većinsko mišljenje..

-Javlja se i u zivotinjskom svetu, dakle mora biti da je to nesto, ono, sto se desava spontano, nasledno, neki gen se skrljnuo i sjebo matricu citavu, picke materine itd

u životinjskom svetu ima mnogo bikova koji su kresnuli svoju majku, kravu koja ih je rodila....

i da, erogene zone su jako važne....možda još nisi provalio, ali su važne...:))

9. i da, erogene zone su jako važne....možda još nisi provalio, ali su važne...:))

šta ti je reeek'ooo.. xD

pa i incest je samo konstrukt, pričasmo i o tome :)
    to što je zapadna misao takva da je u fazonu da je "rodoskrnavljenje" diskasting ne znači da je prirodno pogrešno.

10. super, incest....sutra kad to bude popularno obavezno da probate..čisto kao eksperiment...:))

ili bar da podržite ove što se bave incestom...

11. javio, ako je nešto tabuisano danas ne znači da će biti i sutra.

12. to što je zapadna misao takva da je u fazonu da je "rodoskrnavljenje" diskasting

Како да не. Поготово код Енглеза.

13. Au jebo brata svoga:

ko im brani da ulaze u to?..ja ne?..a oni mene teraju da ih podržavam...

Niko te ne tera da ih branis i podrzavas i slicno. Samo da ih ne diras sto su gejevi, da ih ne prozivas, ko sto niko ne proziva male ljude i crnce i tako te picke materine. Tako sam bar ja to skontao. Ne bih ga u guzu, ali nemam nista protiv ako neko drugi oce da ga dobije u guzu. A ako oce i paradu, pa jebi ga, budale koje se eksponiraju su budale koje se eksponiraju, bili oni homici ili ne.

10 posto?...kakav je to argument?...osim većinski, ima ih mnogo, opet se vraćamo na većinsko mišljenje...

Nije vecinsko misljenje, nego ih ima pun kurac. Ako ih ima pun kurac i ako vazi ono pod 1), onda je to okej i neka ih, nek se trpaju. Ako ne vazi ono pod 1) (a vazi), e onda bi ovo bilo problem.

u životinjskom svetu ima mnogo bikova koji su kresnuli svoju majku, kravu koja ih je rodila....

Yup! I posle naprave geneticki picvajz od te bludne zajednice. Ali homoseksualci ne mogu da naprave takav geneticki picvajz, pa da ga jebes, da se tako duhovito izrazim :).
    Postoji jedno pravilo u prirodnim naukama, ne mogu da se setim kako se zove, ali glasi: ono sto vazi za zivotinje, vazi i za coveka, ali ne mora nuzno da vazi i obrnuto.

14. i da, erogene zone su jako važne....možda još nisi provalio, ali su važne...:))

Aludirate li Vi to gospodine na to da ja ne jebem? Zato sto vrlo gresite :).
    Samo sam hteo da kazem da nemaju evolutivnu funkciju. Nece ti spasti zivot to sto imas bradavice. Neces imati zdravije i jace potomstvo zato sto imas bradavice. Ali dosta o bradavicama jebo te!

15. caru, caru.. pomenula sam zapadnu misao, ne k'o zapadnu evropu no k'o nas bemmumater. "stari kontinent" i ostatak sveta koji je zauzela.
    jer, u nekim kulturama ne postoji incest.

16. super, incest....sutra kad to bude popularno obavezno da probate..čisto kao eksperiment...:))

U Francuskoj npr dozvoljen jos od Napoleona. U Hrvatskoj je skoro dozvoljen. Ima jos primera. Ne kazem da se slazem, ali "sve je jebeni konstrukt". Relativizam sve u 16.

17. Zabole me za pedere i istorijsko i biološko objašnjenje njihovih prava. Što se mene tiče Straja je sve rekao.

18. 'ajmo malo o himenu?
    za koj kurac, doslovno, isti služi?? zaštita? kak'a crna zaštita..

19. Како да не. Поготово код Енглеза.

Jebi ga, malo ostrvo, svi se znaju, mrzi ih da jebu preko bare i eto sta se desi :)

20. Relativizam

Мач са 2 оштрице.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.