Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. nema genetskog pičvajza kad bik kresne svoju kevu...nikakvog...lavovi takođe jebu svoju kevu...mnogo primera...ne valja ti to pravilo...

ako neko izađe na ulicu da nešto pokaže, radnici da štrajkuju, penzosi da traže povećanje penzije, gejevi da traže prava, teraju me da prihvatim njihov "problem", da ga tako nazovemo...teraju me da učestvujem u tome iako ja to neću....maltretiraju me svojim glupostima...mene to ne zanima, što ne ubijete direktora, smenite vlast na izborima, jebete se kući?..šta koji kurac tražite u centru grada?...

znači teraju me da ih podržavam, jer ne smem da ih napadam,..ćutanje je znak odobravanja....

2. a je l' kulturni relativizam? uu.. ložim se na tu sintagmu.. xD

3. znači teraju me da ih podržavam, jer ne smem da ih napadam,..ćutanje je znak odobravanja....

"Нема репресивнијег облика уређења од демократије."- Цар

4. 'ajmo malo o himenu?
    za koj kurac, doslovno, isti služi?? zaštita? kak'a crna zaštita..

Joj mislim da, tipa, ne da da udju bakterije dok se ne razviju zene skroz, jel ako udju, napravice sranje pre vremena ili tako nesto, lupam, nismo ucili iz biologije, ovo je samo moja nulta hipoteza :)

Мач са 2 оштрице.

Relativno dve. Nekad tri ili cetiri. U osnovi, beskonacno mnogo, al onda vise nije mac nego ono sto se zove chakram i sto koristi ona riba Zina, princeza-ratnica. Eto, i to ti je relativno :D

5. himen služi da se zna ko je prvi...

to je jako bitno....

6. otaku, ali neke žene se rađaju bez istog? i ametom ništa im ne fali? m? :)

7. lažu Kristina, imale su himen, samo se foliraju da nisu..sve deve marije....

8. 'ajmo malo o himenu?
    za koj kurac, doslovno, isti služi?? zaštita? kak'a crna zaštita..

Slabo se razumem u tu temu, probao sam da se udubim, ali nije izdržao ispitivanje...

9. bitno je, za neka "kulturna zbivanja", a za "prirodu".. stojko moj bitno..
    hahahaha ne lažu, bre :)

10. caru, caru.. pomenula sam zapadnu misao, ne k'o zapadnu evropu no k'o nas bemmumater. "stari kontinent" i ostatak sveta koji je zauzela.
    jer, u nekim kulturama ne postoji incest.

У српској традицији је инцест до деветог колена, иако црква дозвољава брак код шестог.

11. lažu bre, garant...te nisu imale, te nisu znale da imaju pa probušile tamponom, te kao male sele na nešto oštro..

lažu kurve....

12. nema genetskog pičvajza kad bik kresne svoju kevu...nikakvog...lavovi takođe jebu svoju kevu...mnogo primera...ne valja ti to pravilo...

To pravilo valja, ucili mi na faksu! I da, ima puno primera i gde se kod ljudi u incestu rodi normalno dete, ali svaki oblik incesta nosi veliki rizik da se povecava homozigotnost, a mnogi genetski poremecaji su uzrokovani homozigotnim parom alela.
    S tim u vezi, postoji i nesto sto se zove "koeficijent inbridinga". Posto smo svi mi pomalo u srodstvu, pa tako i bikovi sa svojim kevama ili sa necijim drugim kevama mogu imati uzasno slican genotip. Koeficijent inbridinga je u stvari nesto kao (ako se dobro secam, nek me neko ispravi ako gresim) koliko ste genotipski slicni ti i partnerka, tj, kolika je verovatnoca da moze, genotipski gledano, sestra da ti bude.
    Zgadio sam ti zivot, a? :)

ćutanje je znak odobravanja....

Ne, odobravanje je znak odobravanja. Cutanje znaci da nemamo pojma sta se desava u tom sistemu (U tebi, kao samonametnutom primeru, na primer :D). Ja to tako vidim. TI to tako ne vidis. To je tvoj konstrukt, moj nije. Jebga :)

13. lažu bre, garant...te nisu imale, te nisu znale da imaju pa probušile tamponom, te kao male sele na nešto oštro..

Што рекле Пироћанке: "А несрећа! Набола се на штап кад је садила парадајз!"

14. ja mislim.. da.. svi mi, bez obzira na "sexualne preference" treba da apstiniramo,
    jbš ti ovo..

15. Relativno dve. Nekad tri ili cetiri. U osnovi, beskonacno mnogo, al onda vise nije mac nego ono sto se zove chakram i sto koristi ona riba Zina, princeza-ratnica. Eto, i to ti je relativno :D

Какогод. Хтедох рећи, шта ће да спречи противничку екипу да дезавуише поштовање нечијих права мачем са 2, 3 или више оштрица, јер је све како закључисмо

конструкт

.

16. mm i to društveni.
    na tu se još više ložim.. xD

17. otaku, ali neke žene se rađaju bez istog? i ametom ništa im ne fali? m? :)

Onda nista, jebi ga, nesto se sjebalo :).
    A uostalom, svasta se desava. Mozda je i kod Device Marije bila u stvari partenogeneza (zacetak bez seksualnog cina), koja je samo u teoriji moguca kod ljudi, dovoljno je bar jednom da se desi da bi znali da je moguca ali uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzasno retka kod ljudi :D

18. Molim modove da reaguju i prebace ovu temu u igre ili gde vec jer je postala potpuno obilje gluposti.

19. otiđi na selo i pitaj seljaka dal nastane pičvajz kad bik jebe svoju kevu...loše te učili, najozbiljnije....ima bikova koji jebu po 6 generacija...rasplodnih...keve, sestre, unuke, praunuke...godinu dana i krava je spremna za oplodnju..ona ista koju mu je majka rodila ili sestra koju je dobio sa svojom majkom....

i ne, u ovom svetu je ćutanje znak odobravanja...i svi su se složili da je parda bila uspešna zato što ih niko nije tuko..znači svi su se složili sa njima...

e pa ja se ne slažem sa takvim vidom maltretiranja mene..nisam mogo u grad, ni zbog jednih, ni zbog drugih...

20. duše? o.0
    tek sad je postala.. "pametna" o.0

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.