Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. buttina mozda neka klinka voli da je karaju cikice, ko zna... To onda nije silvoanje :P

А неки људи воле да серу и пишају једни другима у уста и то зову фетишем. Што не значи да то није болест.

Зар је толики дефицит лепих, јебозовних и искусних жена у двадесетим и тридесетим годинама да мораш да намамљујеш клинке Нодијем у стан?

2. Kamikaza, on je bio bukvalno najbolji ortak sa nama, recimo ja sam bio baš dobar sa njim i nikad nisam primetio ništa u tom kontekstu sa njegove strane...jednostavno je birao one povučenije za koje je bio siguran da mu se neće protiviti i jebiga...skoro 30 godina arčio takve klince. Al bilo do jaja, poređa prva dva reda klupa ispred svog stola i tu sedimo mi muški i gledamo film, a ako neka devojčica pisne najebe joj se keve i odma joj zataftari kečinu u dnevnik.

3. Ma ima lepih zena, ali su oni ruzni pa ne mogu da ih poseduju ;)
    Ista stvar i sa zoofilijom ;) Mozda manjak samopouzdanja, pa karaju zivotinju, njima lepo ko da su obalili zensku ;)

4. Ma ima lepih zena, ali su oni ruzni pa ne mogu da ih poseduju ;)
    Ista stvar i sa zoofilijom ;) Mozda manjak samopouzdanja, pa karaju zivotinju, njima lepo ko da su obalili zensku ;)

a jeste baš, a kako ćeš da objasniš to što ima pedera da kad ga vidiš pomisliš ''pogle ovu budalu kako izgleda mož da ima koju hoće, a on se pederiše''...
    nema to nikakve veze sa izgledom.

5. Mozda manjak samopouzdanja, pa karaju zivotinju, njima lepo ko da su obalili zensku ;)

Па, ето им решења, нек набаве овцу или нек сублимирају своју педофилију у песме као Жељко Тхе Самарџић...И овце на броју и вукови сити,

6. Petre Panu, nisam govorio o pederima, nego o pedofilima ;)
    A pederi, oni sto mogu da imaju koju hoce, oni se jednostavno napucavaju za svoje lepe deckice xD ili devojke? U toj njihovoj zajednici ne zna se ko prima a ko uteruje. xD
    Jednostavno, vise im se svidja osecaj analne stimulacije njihovih prostata nego normalan sex, vadzajna plus pines.

7. Jednostavno, vise im se svidja osecaj analne stimulacije njihovih prostata nego normalan sex, vadzajna plus pines.

Јел нешто вако? хD

http://www.youtube.com/watch?v=5tYAA285gY0

Jackie Chan move...aaaaaaaaaaaaaaahaha...

8. Butina, loše si razumeo... dva puta češće je dva puta češće...na svaka 3 pedofilna seksualna akta 2 su heteroseksualna, jedan je homoseksualan...a pošto ima 90posto strejtša trebalo bi da bude na 10 jedan homoseksualni...to je statistika...odnos homoseksualne i heteroseksualne pedofilije...

9. Па, ето им решења, нек набаве овцу или нек сублимирају своју педофилију у песме као Жељко Тхе Самарџић...И овце на броју и вукови сити,

Ma, onda bi se organizacije za zastitu zivotinja pobunile i kamenovale pedo-zoofile :D
    Ahaah jak ti klip :D

10. Butina, loše si razumeo...

Ala mi se to često dešava večeras. Moram prestati da pijem vodu iz wc-šolje.

Al zaozbiljno, sumnjam nešto u taj podatak. Morao bih da vidim statistiku, a do tada ću se morati složiti s tobom.

11. Izgleda da je neciji neuron lose razumeo kad je prenosio informacije o seksualnoj orijentaciji kod neke osobe xD Eto kako je nastao jedan dukatlija ;)

12. Ma, onda bi se organizacije za zastitu zivotinja pobunile

Loool, koja bi to jebena fora bila...

13. Loool, koja bi to jebena fora bila...

Bilo bi razbijenih glava i rascvetalih cmarova svuda po ulici.
    OZŽ bi gadjao zoo-pedofile, kamenovao, a u isto vreme zoo pedofili bi jurili vuka bojovića jer se lože na njegovu bradu, imaju vlažne snove o svršavanju po bradi Vuka Bojovića. I dok Vuk beži, grupa gejeva juri i OZŽ i Z-P da im rascveta čmareve. ;)
    Trololo

14. džimiii, džimi s' tu?

15. m.. pa s obzirom da si ti "otvarač" ove teme kontam da bi te zanimalo.
    jer, ako ne podelim ovo danas, zaboraviću kakva sam rasejana.. ja pitala juče i svi me iskulirali.
    naime, našla sam, čeprkajući po kompu jedan jako kul tekst, zove se "pet polova" od en fauso sterling, o tome kako je i sam pol i binarna podela konstrukt a ne samo rodne uloge..
    da aploudujem ako 'oćeš da čitaš?
    baš je zanimljiv.

16. Christine,postavi.Evo i mene interesuje.

17. Аплоудуј. :)

18. https://docs.google.com/document/d/1mmwsqbQS9yjXEWgxtopgkB2sE7TN_61rObmLnb2lhcM/edit?hl=en_US&authkey=CPSni9sB
    evo na gdoc-u, ali nešto zajebava i neće da otvori, iako je public.. hm.. ju tel mi.

edit: http://www.mediafire.com/?jmjb1z4efmrr82j
    ovako bi trebalo da će :)

19. Postoje dva pola-muški i ženski,koji se naravno mnogo razlikuju.A sve ostalo što nastaje izmedju su nijanse i grške koje se jave tokom trudnoće.Tako ja mislim.I mislim da se hermafroditi ili bilo koji drugi iz ovog teksta ne mogu računati kao zaseban pol.
    Hvala Christine,zanimljivo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.