Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Не кажем ово због њихове нетолерантности, него ако је хомосексуалност генетски условљена, како онда на нешто што је тако детерминисано може да утиче једна жена?

Znaš, ima gejeva dovoljno opičenih da u ženama vide konkurenciju za druge muškarce i onda žele da se reše konkurencije najrazličitijim vidovima. A to sa zabranom u bar je samo izgovor...I ja bih prvi vlasnike u buvaru zbogradi diskriminacije.

А ген, што каже јавио, не може да буде изговор за све. Па јеби га, и серијским убицама би могли онда ген да узмемо као олакшавајућу околност. Јеби га, није он крив, природа је у питању.

Da li je strejt-gen izgovor serijskom silovatelju žena? Nije. Neće biti ni pederu. Živite i pustite ljude da žive.

2. Zato što se ne slaže mnogo sa logikom. Trudim se, ali nikako ne mogu da shvatim šta znači-ok su mi gejevi, ali ja se sa njima ne slažem. Možda je to ublaženo-ne volim gejeve, al neću da priznam to da me ne bi prozvali hejterom, pa ću samo reći da se "ne slažem s njima".

sa kojom logikom?..sa tvojom, njihovom ili mojom?..

nisu mi okej, nemam baš nikakav stav, generalno neka rade šta hoće, kao što mnogo ljudi može da radi šta hoće, ali nemoj da mi natura mišljenje da je to okej...pod plaštom nekih ugrožavanja Romi naturaju mišljenje da ih svi mrze..gejevi isto...svi nesrbi u srbiji isto...ne svi, neki, ali masovna je pojava...

šatro neko ih ugrožava zbog različitost..baš me briga, nek rade šta hoće samo nemoj da mi agresivno prodaju to za nešto dobro i fino..

i odma kreće prozivka "mrzim gejeve..ali neću da me zovu hejterom"..šta ima da ih mrzim ili volim?..i šta me zabole dal me zovu hejterom?...zato što moram da se složim sa njima?..moram da ih volim?...jel baš moram da ih volim?...

jednostavno imam svoje mišljenje...

3. nije buttina jtu, nešto mi se tu ne slaže....

4. Homoseksualnost je nasledna

Hahaha koja glupost. Nije nasledno. Šta, meni je ćale gej pa nasledim od njega. Na koju sam se onda foru rodio? :)

Tačno je da se čovek tako radja, ali to nije isto što i nasledjivanje.

5. Znaš, ima gejeva koji u ženama vide konkurenciju za druge muškarce i onda žele da se reše konkurencije najrazličitijim vidovima. A to sa zabranom u bar je samo izgovor...

Прочитај јебени текст, линк који сам окачио. Друже, ЊИХОВ разлог за забрану је да жене могу да утичу на њихову хомосексуалност. Ја те питам како неко може да утиче на нешто што је генетски детерминисано својом појавом?!
    Друга ствар, како могу да виде конкуренцију у женама? Опет, ако је генетски детерминисано, БИ срања не постоје. Или си геј или ниси. Према томе, ако је мушкарац геј, жена га неће занимати и самим тим неки други геј неће видјети пријетњу у било којој жени.
    Трећа ствар - тај паб није самоиницијативно донио ту одлуку. Она је одобрена од стране државе, ало! И они кукају код политичара како су људи нетолерантни, ово оно, а чим су се дочепали мало права, раде исто оно на шта су се жалили.

И молим те, текст има јебених 5 реченица, прочитај. Ништа ја не измишљам. Не говорим своје ставове, већ парафразирам дијелове тог чланка.

6. nisu mi okej, nemam baš nikakav stav, generalno neka rade šta hoće, kao što mnogo ljudi može da radi šta hoće, ali nemoj da mi natura mišljenje da je to okej

Hoćeš da kažeš-ok ti je dok ga primaju u dupe, sve dok ne kažu da je to ok i to kriju? Još bolje bi bilo da žive pod zemljom i izlaze samo da kupe potrepštine, plate porez i odgledaju šou Ivana Ivanovića...

7. još ako su oba roditelja homosexualci veća je opasnost da se rodiš ka' derpe :o

8. Šta, meni je ćale gej pa nasledim od njega. Na koju sam se onda foru rodio? :)

Gen se nasledjuje od keve, čoveče. :))) I ako sin nema dece jer je gej, onda ćerka te žene prenosi gej gen.

9. Прочитај јебени текст, линк који сам окачио. Друже, ЊИХОВ разлог за забрану је да жене могу да утичу на њихову хомосексуалност. Ја те питам како неко може да утиче на нешто што је генетски детерминисано својом појавом?!

Hahah, pa to je zbog toga što neke žene uživaju u smaranju gejeva u fazonu ček, a nećeš da pipneš, a da probaš, možda ti se svidi, lizni malo i slično. Ljudi hoće homogenu sredinu (hahaha koji izraz), ne vidim šta je tu loše.

10. Опет, ако је генетски детерминисано, БИ срања не постоје

Ma, jeeeste, a svi drkate na ribu koju trojica trpaju dok joj druge dve ližu sise.

11. neke žene uživaju u smaranju gejeva u fazonu ček, a nećeš da pipneš, a da probaš, možda ti se svidi, lizni malo i slično.

А где ми да нађемо те рибе? :)

ЕДИТ: Мислим ако ме разумеш, брате. лоло

12. И молим те, текст има јебених 5 реченица, прочитај.

buttina da nešto pročita pre nego što prokomentariše? mnogo tražiš druže....

13. Hoćeš da kažeš-ok ti je dok ga primaju u dupe, sve dok ne kažu da je to ok i to kriju? Još bolje bi bilo da žive pod zemljom i izlaze samo da kupe potrepštine, plate porez i odgledaju šou Ivana Ivanovića...

jesam ja to rekao?..ili mi stavljaš reči u usta?

jel ti oćeš da kažeš da voliš da primaš u dupe, čim podržavaš pedere?...eto i ja mogu da izvlačim zaključke....

ako je njima okej, nek im je...jel može da me ne zanima?..da me ne interesuje?..da me baš bole šta će da rade sa svojom buljom?...

jel to znači da ja živim pod zemljom i plaćam potrepštine, čim ne pravim paradu i ne naturam svoje stavove i seksualne afinitete?..

eto ja volim da jebem ovce..i nisam sam, ima nas dosta..jel treba da to prodajemo dalje?..da šetamo ovce po gradu i draškamo im bulju?...

ili lepo da sedimo kući, jebemo svoje ovce, niko nam ne brani...

14. buttina da nešto pročita pre nego što prokomentariše? mnogo tražiš druže....

Majale, znaš koliko je teško ostati priseban uz tastaturu u tvojoj blizini. Nego, odoh ja na minut...

15. što ideš, nema potrebe, pozovi me na gajbu pa ćemo rešiti taj problem...

16. Hoćeš da kažeš-ok ti je dok ga primaju u dupe, sve dok ne kažu da je to ok i to kriju? Još bolje bi bilo da žive pod zemljom i izlaze samo da kupe potrepštine, plate porez i odgledaju šou Ivana Ivanovića...
    jesam ja to rekao?..ili mi stavljaš reči u usta?

nisu mi okej, nemam baš nikakav stav, generalno neka rade šta hoće, kao što mnogo ljudi može da radi šta hoće, ali nemoj da mi natura mišljenje da je to okej

To ti kažem, rešenje je da se kriju pod zemljom da nikome ne bi naturali svoju jalovu genetiku...Dobra ideja, a?

17. Лемајо, полако с те изјаве, можда утичеш на нечију хомосексуалност. :)

18. Hoćeš da kažeš-ok ti je dok ga primaju u dupe, sve dok ne kažu da je to ok i to kriju? Još bolje bi bilo da žive pod zemljom i izlaze samo da kupe potrepštine, plate porez i odgledaju šou Ivana Ivanovića...

Zašto se homoseksualizam uvek poistovećuje sa jebanjem u dupe?

19. što ideš, nema potrebe, pozovi me na gajbu pa ćemo rešiti taj problem...

Sjebalo bi fantaziju...

Zašto se homoseksualizam uvek poistovećuje sa jebanjem u dupe?

Istina, ima tu i blajva...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.