jes čkama, i to što kažeš! mada, s obzirom da nisam daskara koja podseća na nerazvijenog dečaka, već poprilično zaobljena, teško bi ja nekog ponukala na menjanje tima... ;)))
Mislim da si shvatio šta sam hteo da kažem. Zašto pri samom pomenu gej ljudi svi pomisle na dva lika kako se trpaju? Je l' kad neko pomene da su dvoje u hetero vezi odmah zamišljate kako se trpaju? Ja ne. Pada li vam na pamet da veza može da bude i nešto više od trpanja?
evo..ima još al me mrzi da tražim..sa jednog si me počastvovao definicijom...a nije lepo, napisao si da ne znam ko je Slobodan Jovanović, čini mi se...
геј је океј, и парадирање је океј, и нек парадирају све док има људи којима то смета.. онда када људе стварно буде болело уво за гејеве и њихова окупљања, као што их баш брига за за окупљања пензионера, студената, бораца за све и свашта, тада ће то заиста бити бесмислено, овако очито није.. поздрав за buttinacookiejar-а..
evo..ima još al me mrzi da tražim..sa jednog si me počastvovao definicijom...a nije lepo, napisao si da ne znam ko je Slobodan Jovanović, čini mi se...
Ne. Promašio si, nisam dupli. Hell, čak i nemam dupli. Mada, imam dvostruku ličnost.
dobro Butina, onda nisi...jel to treba da kažem da bih bio politički ispravam?..ili smem da imam svoje mišljenje da jesi njegov dupli?..pa makar bilo i pogrešno?...
Zapravo, ja sam dupli StefanaKostica. Bojim se da će ortaci misliti da sam dukatlija ako podržavam pedere, pa to činim sa drugog naloga. :))))
dobro Butina, onda nisi...jel to treba da kažem da bih bio politički ispravam?..ili smem da imam svoje mišljenje da jesi njegov dupli?..pa makar bilo i pogrešno?...
Pa, pazi, možeš ti da misliš i da Milka Canić jebe, š'o se mene tiče, al nekad prosto nije tako.
Butina, dakle moram da se složim da je to okej?..moram da ih volim?..nema drugog, ili je okej ili ih mrzim?..
pa to je ugrožavanje mojih sloboda i slobode mog mišljenja....
kao sa Romima, ako kažem nešto protiv, na primer da ih ima mnogo koji prose a neće da rade, ja ih sve mrzim...nema sredine, jel tako?...
jes čkama, i to što kažeš! mada, s obzirom da nisam daskara koja podseća na nerazvijenog dečaka, već poprilično zaobljena, teško bi ja nekog ponukala na menjanje tima... ;)))
Ma, ne moraš, nije nužda. Evo ti lepo nextosic pobjasnio...
Mislim da si shvatio šta sam hteo da kažem. Zašto pri samom pomenu gej ljudi svi pomisle na dva lika kako se trpaju? Je l' kad neko pomene da su dvoje u hetero vezi odmah zamišljate kako se trpaju? Ja ne. Pada li vam na pamet da veza može da bude i nešto više od trpanja?
Може курац. Без трпања нема везе. Макар нема добре везе. Кад престане трпање завршава се и веза.
bože petraaa....
Butina, cenim da vrlo dobro znaš o čemu pričam ali izvrćeš..valjda ti tako zanimljivo...
troluješ, a ja sam ovde zadužen za trolovanje..:)
ajd pozdrav i pozdravi mi JTU..kad ga budeš video u ogledalu...:)
Sti lud?
Da si rekao da se gejevi sa tim rode, pa i nekako. Zna se šta je nasledno.
Inače, koji je to paradoks kada JTU priča protiv homoseksualaca. :)
Tebra, zaista, al zaista pojma nemam o čemu pričaš. :)))
Aj nek mi neko ostavi link za profil tog JTU-a da skontam zašto sličimo...
http://i655.photobucket.com/albums/uu271/Matox3/Forums/NOT-SURE-IF-TROLL-OR-JUST-STUPID.jpg
http://vukajlija.com/recnik/autori/55476
http://vukajlija.com/recnik/autori/4178
http://vukajlija.com/recnik/autori/8174
геј је океј, и парадирање је океј, и нек парадирају све док има људи којима то смета.. онда када људе стварно буде болело уво за гејеве и њихова окупљања, као што их баш брига за за окупљања пензионера, студената, бораца за све и свашта, тада ће то заиста бити бесмислено, овако очито није.. поздрав за buttinacookiejar-а..
Rom je okej, i okupljanje je okej, i prosjačenje je okej i nek prosjače dokle god bude bilo ljudi kojima to smeta...i pozdrav za Gambija....
Ne. Promašio si, nisam dupli. Hell, čak i nemam dupli. Mada, imam dvostruku ličnost.
Leksiiiiiiiiiiii pa to si tiiiiiiiiiii!!! :)))))
♥
Zapravo, ja sam dupli StefanaKostica. Bojim se da će ortaci misliti da sam dukatlija ako podržavam pedere, pa to činim sa drugog naloga. :))))
Pa, pazi, možeš ti da misliš i da Milka Canić jebe, š'o se mene tiče, al nekad prosto nije tako.
nije bre buttina jtu, jtu piše kitnjastije...
Sinko, 'ajde skoncentriši se, pa probaj ponovo