Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. isto tako drugi ljudi IMAJU PRAVO da kažu da ih mrze.

Naravno da imaju. A drugi imaju pravo da im kažu da su nedojebane i zatucane seljačine zbog toga.

2. Naravno da imaju. A drugi imaju pravo da im kažu da su nedojebane i zatucane seljačine zbog toga.

apsolutno! ali ne ako su minut pre toga nekome rekli da NEMA PRAVO da vređa. ako meni ne daš pravo da vređam, ne možeš ni ti da vređaš. msm, možeš, ali si onda licimer. :)

3. ali ne ako su minut pre toga nekome rekli da NEMA PRAVO da vređa.

Takoe, majale. Veruj mi, meni ništa više ne ide na kurac nego kada "nevladina organizacije reaguje na tu i tu izjavu toga i toga"...

ali si onda licimer.

Ne kaže se licimer, lemi, kaže se licimur. Eventualno, lipicaner.

4. e sad sam ubeđena da si nečiji dupli! užasno me podsećaš na nekoliko meni dragih autora, ne mogu tačno da odredim na kojeg od njih.... hmmm.... ti si zagonetka umotana u enigmu! :S ;)

5. Ova tema je napravljena samo da bi Džimi imao razlog da banuje nekoga :P

6. nije..ova tema je napravljena da se provale gejevi pa da ih posle banuju bez razloga..da ih diskriminišu..nađu neki razlog i banuju ih..šatro zato što su trolovali a u stvari popili ban zato što su gejevi...

7. Vidiš ima istine i u tome.

8. pa kažem ti...diskriminacija na sve strane..ni na vukajliji više nisu sigurni....otkako je pajvanizovana...

9. Homoseksualnost je nasledna
    Hahaha koja glupost. Nije nasledno. Šta, meni je ćale gej pa nasledim od njega. Na koju sam se onda foru rodio? :)

Tačno je da se čovek tako radja, ali to nije isto što i nasledjivanje.

Postoji jednofaktorsko, dvofaktorsko i multifaktorsko nasledjivanje. Jednofaktorsko=jedan faktor-jedan gen, dvofaktorsko=jedan faktor-dva gena, multifaktorsko=jedan faktor-pun kurac nepoznatih gena/mutacija/picki materina koji predstavljaju samo predispoziciju koja moze da se aktivira pod uslovima sredine, a i ne mora.
    A kako su Stari Grci mogli da stupaju u obe vrste odnosa? Ili su svi imali predispozicije za homoseksualizam, ili je to pod uticajem kulture tako bilo. A malo mi je uverljivija ideja da je to bilo pod uticajem kulture. No, to i dalje ne ponistava znacaj genetskih faktora.

10. Mislim da sajt zaista nikad nije bio ovako dno,a vrh je ovo đubre sa Filozofskog koje studira 6 meseci, a misli da je jebeni Jung.
    Pozdravčić iz Vašingtona.

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248580_10150216790498484_779203483_7008730_544948_n.jpg

11. Otaku, to bi pre moglo da se objasni time da je ljudska populacija u suštini biseksualna.
    Kroz društvo i kulturu se fabrikuje orjentacija prema jednom polu, dok se biseksualnost i dalje krije u svima. Naravno, ne kažem da je tako, i ova teorija ima mnogo nelogičnosti, ali je jedna mogućnost. I nisu samo stari grci praktikovali homoseksualizam. Postoji gomila (i starijih) zapisa o takvim odnosima kroz istoriju.

12. Mislim da sajt zaista nikad nije bio ovako dno,a vrh je ovo đubre sa Filozofskog koje studira 6 meseci, a misli da je jebeni Jung.
    Pozdravčić iz Vašingtona.

Daj bre Mekitju, znas da nisam mislio nista lose, sto me sad prozivas? Sta sam to rekao?

13. A kad su vas pustili ?

14. JTU? Pa gde su keri lokne?!

15. ahahahahaha vid' ga jtu :D
    hahaha
    'de s', nemac? je l' još uvek pokušavaš da imaš adorbl kosu poput moje? :D
    ahahahhaha
    umirem.

16. kahm. zaboravljate da je čovek jedina životinja koja doživljava zadovoljstvo tokom seksualnog ondosa, i ne seksa se samo zbog produženja vrste. biseksualnost je više stvar hedonizma, ultimativnog uživanja u svemu što ti život pruža. realno, vama momci samo tip može da popuši kako treba jer samo tip zna kakav je to osećaj, mi ribe samo nagađamo i pipamo u mraku :)

17. lemajo, isto kao što ribe bolje ližu :)

18. Ziveli meni gejminemi. Bez njih sve ove prelepe zene ne bi znale sta da obuku. Hvala im na tome.

19. Nije jedina, Lemi.
    A ovo da momci bolje puse cuh cak i od heteroseksualaca.

20. jeste kris i to. puf, i meni su to strejt tipovi rekli :))) kada bi strejt tipovi prevazišli svoju homofobiju možda bi i imali prilike da dožive neka veoma prijatna iskustva i osete koliko je analni seks dobar.... to što se kresneš sa nekim ko je istog pola ko ti ne čini te automatski gejem/lezbejkom... čvrsto podržavam eksperimentisanje u seksu :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.