U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ma folira se Lemajić, da ga ne provale....i stavio ženski pol, a očigledno je da je muško...
može da bude on ili Džimi....pa da pali masu...:))
Javio dizvineš, al' ovaj je previše glup čak i za mene. :)
ma jok bre Stefane..folira se..nije....
Misliš?
možda je glupo, ali je to moje mišljenje....a ne kažem, možda je glupo..al je moje i nećem da ga menjam....dok me neko argumentima ne pobije....
ne, ne, ne, nije ni jtu, nije ni džimi, nije ovo njihov modus operandi... moguće da je neka žena koja pokušava da imitira trola, ali ne radi to baš sa stilom i oriiginalnošću...
Хавио, вређаш ме. Ово је неки нуб, аматер.
♥
који ти је ђаво? :)
а јавио, па да, да сам ја рекла да су роми океј и да је просјачење океј али да ми смета кад роми просјаче, значило би да ипак или имам нешто против просјачења или против рома.. и неко кад каже да нема ништа против педера и нек раде они код куће шта код хоће, али смета кад парадирају => ипак имаш нешто против педера (пошто се не буниш кад се окупљају студенти или пензионери закључујемо да немаш ништа потив окупљања генерално). то је моја поента само..
Studenti se ne penju milionskom ostatku naroda, bilo da podrzavaju ili ne podrzavaju njihov skup, na kurac.
Dukatlije se penju i onim pandurima na kurac, ali jebiga, posao im da ih brane. Bilo bi lepo kad bi se digla i milicija na njih. :D Da se ugledamo na bracu Ruse. ;)
Dukatlije se penju i onim pandurima na kurac, ali jebiga, posao im da ih brane. Bilo bi lepo kad bi se digla i milicija na njih. :D Da se ugledamo na bracu Ruse.
Jao.
tako je leksi...samo to ne znači da ih mrzim, rome, već samo da mi smeta prosjačenje...i ne prosjače baš svi..ali je masovno..
kao što ne paradiraju svi, ali je masovno....pod plaštom nekih prava paradiraju i romi..usele se u nečije kuće i ne može bog otac da ih istera..i onda zovu televiziju, novine, krši im neko ljudska prava...ljudska prava da žive u čijoj oće kući...prazna gajba, zgrada, uselili smo se....a kad ih istera onda je to zato što su romi a ne zato što su u tuđoj kući...
i ovi, ako se izjasne kao pederi i neko ih izbaci sa posla, nije ih izbacio zato što su bili nesposobni nego zato što su pederi..ma čuješ kurca u slamnom šeširu...i onda oni kukaju kako ih neko ugrožava i mogu da budu nesposbni, glupi, neradnici, lelemudi ali zato što su pederi ne sme niko da ih mrko pogleda....jer odma ih mrziš...e to mi smeta, manjina koja agresivno nameće svoje stavove...
PS
DŽime, izvini, ja sam loš u provaljivanju duplih...kenjam bez veze....
To je zbog "brace Rusa" ? :)
Javio ti si car, veruj mi i ja pedere izbacujem sa posla, najveći merak mi je kad izbacim neke pičke. Njih ne mogu da smislim.
Javio ti si car, veruj mi i ja pedere izbacujem sa posla, najveći merak mi je kad izbacim neke pičke. Njih ne mogu da smislim.
moj_ne meni te priče, ne_moj....
Ja ne vidim šta je loše u tome da mrziš nekoga ili nešto i zašto se svi nešto kao branite ako vam neko kaže da ustvari mrzite. A i mržnja kao mržnja ima više nivoa, a u nedostatku reči se upotrebljava samo jedna reč, a razlika među tim nivoima je ogromna. Zašto mrzim pedere? Ne mora da postoji razlog, a ima ih mnogo, jednostavno ih mrzim, ne volim, ne podnosim i to je moje pravo da mrzim, dok god ne ugrozim nekoga. Sjajno rešenje u tom slučaju a u smislu posla se može prikazati na primeru sa Šiptarima da je država pametnija: Ne paliti im pekare ne tući po ulici i šta ja znam, onda oni ispadaju žrtve, nego lepo pustiš ga da otvori pekaru i sve plati po redu. Onda redovno slati inspekciju, a oni uvek mogu nešto naći, koja nije podmitljiva i lepo kazne ovaj mesec 200000, kroz neko vreme opet, a narod svesno slabije da posećuje pekaru. Posle kratkog vremena nećeš ga morati terati, sam će otići. Što znači da postoji nešto što se ne može odrediti zakonom i da ih je moguće ignorisati i sabotirati na fin, "evropski" način. Jednostavno ne ići u njihove prodavnice, ne kupovati njihove proizvode, ne javljati se na ulici, povremeno neki manji incident čisto da znaju da treba da im bude neprijatno ( tipa bušenje guma na kolima( u smislu izbušiću i sebi da ne bude da je zbog toga izbušena), grafiti na kućama ( koji naravno odma uz oštro osuđivanje države budu uklonjeni, ali dovoljno jednom da vide)), malo neke "ekstremističke grupe" ih išamaraju da ne mogu da dobiju neku veću odštetu, policija radi sve ali nema tragova itd)
lepo si ti to smislio ali drzava misli drukcije a time i policija...
Hahaha, tako se to radi u Jevropi i Americi :)
Država pokušava da bude neutralna, a to je više pederski nego da u potpunosti podržava gejeve. Logično mi je da će se odlučiti za stranu za koju će dobiti više glasova, samo ne mogu baš po kratkom postupku, pa bi trebalo "evropski" , njihovim oružjem
ne mrzim gejeve, ali kako ja IMAM PRAVO da javno kažem da ih ne mrzim, tj. da su mi skroz okej, isto tako drugi ljudi IMAJU PRAVO da kažu da ih mrze. nemaju pravo da ih fizički napadnu, (kao ni cigane, niti bilo koga, zašto pobogu tući nekog ko ti ništa nije uradio), ali imaju pravo da kažu šta misle.
mene gej parada smara, ali transformatoru, isto tako me opasno smaraju studenti kad se okupljaju (a sećam se da je to smaralo i milionski narod), jebote ceo grad su blokirali nisam mogla na posao da stignem, pa me šef napušio. a saosećala sam sa njima, stvarno jesam, baš su u strašno lošoj situaciji, toliko uče a ovi ih zajebavaju, ali jebi ga, što se nisu okupili kod rektorata, nego u kneza miloša! a naročito me smaraju protesna okupljana onih retarda koji po dve godine ne primaju plate i ćute i smrde, pa se tek posle dve godine sete da protestuju i jedu svoje prste! oni me opasno smraju! jebote dve godine su sedeli na guzicama umesto da nađu drugi posao! al to ovde nije tema...
Лемајо, објаснила си.