Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Мајка му ради као васпитачица у том истом обданишту. :)

Pa? Majka jedno od ovih sto su tukli Tatona je skolski psiholog. Nisi mi mnogo reko o njoj, al nebitno :)

Аман! ГДЕ САМ КОГ КУРЦА НАПИСАО ДА ЛИЧНОСТ НЕ ТРЕБА ДА СЕ УСАВРШАВА?
    Правите ме блесавог, који вам курац више?
    Само сам рекао да МИСЛИМ да генетика има нешто већи утицај. Дакле, ако ви мислите да има 5% утицаја на развој личности, ја мислим да има 15%. Шта ту није јасно?

Vrlo je jednostavno: nigde nisi napisao, to samo od sebe proizlazi iz shvatanja o determinisanosti genima.

И наравно да се све може кад се хоће. Ја сам успео у многим стварима у животу за које сам антиталентован и природно ненадарен. Кад си већ поменуо дијету, божја воља да је била, им'о бих 60 кила. А имам 90. :)

I sad bi neko ko je genetski determinista mogao da kaze npr da je to zato sto ti posedujes gene za jaku volju. Al to je retardirano, zato sto onda ako neko nema jaku volju uvek moze da se vadi na svoje gene da je to zbog toga. Na to se ja ovde zalim: cim genima pocnes nesto da pripisujes, odma su geni krivi za to, a ne to sto se osoba nista nije potrudila na sebi da promeni. Nisu Cigani genetski predodredjeni da kopaju po kartonu, nego ne znaju za bolje. I da znaju za bolje, mrzi ih da do boljeg dodju. I da ih ne mrzi... Onda su verovatno glupi, jebi ga. A i niko ih ne voli. Mozda los primer, ali nadam se da si skontao na sta mislim. Samo nemoj da opet zapocinjemo pricu o Ciganima, uzeh ih kao banalan primer, stavi nesto drugo na to mesto ako ti ne prija :)

2. pa, neko je genetski determinisan kao svojevrsna "tabula raza" odnosno ima genetsku predispoziciju da okolina vrši snažan uticaj na njega....

e a toliko parova imamo na vuki koji su se ovde upoznali i smuvali, bilo bi super da imamo jedan gej par! otaku i flatropofob ftw!!! ;)))) (al da pustite kris da vas gleda :P)

3. lemajo, sve ću da ti prepričam, do detalja.. :D

4. Otaku i Filantropofob (menjaj ime, majkumu), to su srca dva, la, la, la, la, laaaa :)

5. tebi kostiću već neću.
    mada.. i ti bi mog'o da nađeš dečka, ako me razumeš :D

6. Da odmah prekine ta prica, sve i da imam predispozicije, imam devojku i volim je i dogovorili smo se da necemo nista da eksperimentisemo sa strane dok smo zajedno :). Uostalom, nikad ne bih dopustio Kristinii da "samo gleda" ;)

7. Uf, nije da nije bilo prosioca. :)
    Će da vidimo šta mi nađeš... :))

8. Pa? Majka jedno od ovih sto su tukli Tatona je skolski psiholog. Nisi mi mnogo reko o njoj, al nebitno :)

Хтедох да кажем, а испустих, да су му родитељи мице у односу на њега.

Vrlo je jednostavno: nigde nisi napisao, to samo od sebe proizlazi iz shvatanja o determinisanosti genima.

Аха... А ти мораш на то да гледаш црно-белим очима. Ако мислим да је нешто делимично детерминисано, онда ми ти пришијеш да мислим да је 100% детерминисано? :)

Al to je retardirano, zato sto onda ako neko nema jaku volju uvek moze da se vadi na svoje gene da je to zbog toga.

Поставља се питање - кога боли курац што ће он да се вади? :)

Nisu Cigani genetski predodredjeni da kopaju po kartonu, nego ne znaju za bolje. I da znaju za bolje, mrzi ih da do boljeg dodju. I da ih ne mrzi... Onda su verovatno glupi, jebi ga. A i niko ih ne voli. Mozda los primer, ali nadam se da si skontao na sta mislim. Samo nemoj da opet zapocinjemo pricu o Ciganima, uzeh ih kao banalan primer, stavi nesto drugo na to mesto ako ti ne prija :)

Мог'о си да напишеш и да јевреји нису генетски предодређени да буду шкрти, алави на паре и тако то.. :)) Нико их не воли...

9. necemo nista da eksperimentisemo sa strane dok smo zajedno

Svi snovi i nadanja jedne devojke su u ovom trenutku srušeni. Bezdušni Otaku namerava da raskine. Šta će se desiti dalje? Ostanite uz nas, dragi gledaoci i saznajte.

10. Мог'о си да напишеш и да јевреји нису генетски предодређени да буду шкрти, алави на паре и тако то.. :)) Нико их не воли...

http://vukajlija.com/var/products/posters/201106/140292/a-da-nas-vidi.jpg?1307657760

11. http://rtcg.files.wordpress.com/2011/04/propaganda_quiet.jpg
    nego da se osvrnem na ono da sposobnosti za života se ne prebacuju na sljedeču generaciju. Kao i sve ostalo činjenica je da imaš bar 5 puta bolje predispozicije da budeš ono što ti je neko od predaka. Recimo ja sin i unuk majstora imam smisla za majstorluk s tim što sam majstorčina bez portfelja

12. Хтедох да кажем, а испустих, да су му родитељи мице у односу на њега.

Kao ljudi. A kao roditelji? Drugo je to. Pusti tu pricu, ne zelim da zalazim u to, nemam jos uvek decu da mogu da se pozovem na jace autoritete od tudjih.

Аха... А ти мораш на то да гледаш црно-белим очима. Ако мислим да је нешто делимично детерминисано, онда ми ти пришијеш да мислим да је 100% детерминисано? :)

Ako mislis da je genetski determinisano, onda nije bitno dal je 100%, 90% ili 60%, genetski je determinisano, pa da jebe rak raka. Ne das vise mogucnosti od onih sa kojima se rodio: njegovo je samo da ide kuda ga njegova genetska determinacija vodi, uz mali push iz "okoline", pa tako dok ne crkne. Genetski determinizam jeste crno-beo :).

Поставља се питање - кога боли курац што ће он да се вади? :)

Brate, ti si determinista u prici. Realno, mene boli kurac sto si determinista, nemo se ljutis, samo mislim (cu' mislim) da je to vrlo pogresan nacin razmisljanja :)

Мог'о си да напишеш и да јевреји нису генетски предодређени да буду шкрти, алави на паре и тако то.. :)) Нико их не воли...

Mog'o sam, potpuno si i u pravu, znam i dovoljno primera da znam da je tako, al jebi ga, prvo mi cigani pali na pamet :)

13. Mog'o sam, potpuno si i u pravu, znam i dovoljno primera da znam da je tako, al jebi ga, prvo mi cigani pali na pamet :)

http://vukajlija.com/var/products/posters/201106/145361/vasar.jpg?1308005823

14. nego da se osvrnem na ono da sposobnosti za života se ne prebacuju na sljedeču generaciju. Kao i sve ostalo činjenica je da imaš bar 5 puta bolje predispozicije da budeš ono što ti je neko od predaka.

I ZASTO SE ONDA, PRAY TELL, ZENE I DALJE RADJAJU KAO DEVICE???

15. I sad neko ko nije pratio temu (npr. ja) dođe i misli da su Otaku i Filanajhfaujhz pederi.

16. edi, nisu oni pederi.. to nije politički korektno reći!
    oni se vole.
    :)

17. Moramo obratiti pažnju na prava građana. Ne mož' to tako. :)

18. Ma jok, zna se ko su gejevi na sajtu.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.