Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. E, ал' интелигенција је наследна, то је већ научно доказано. :)

Не спорим. Само мислим да немамо исту претпоставку по питању разлике у интелигенцији две популације.

2. Jok. Multifaktorski se nasledjuje.

Па добро, ал у сваком случају се наслеђује (потенцијал).

3. A dobro, nego onako kako je Dzimi rekao, ispalo je da se nasledjuje ko sto se i ruke i noge nasledjuju od roditelja koji imaju ruke i noge xD

4. I ZASTO SE ONDA, PRAY TELL, ZENE I DALJE RADJAJU KAO DEVICE???

Ne kontaš šta sam hteo reći, poredi to sa pušenjem kurca ili razgibljivošću

5. u nekim kulturama razevičavaju devojčice čim se rode. u bolnici. klinički sve sterilno i to. msm, hoću da kažem, nekim hirurškim instrumentima. ne onako kao u srpskom filmu :S

6. Vi ostali ne mozete tako ko Edi nego pisete kilometarske nebuloze ko Kamikaza?

pa dosadno nam.... a džimi i otaku spemuju za sve pare. pls, preimenujte temu u "nature vs nurture" :S

7. Sta ce da sviraju tamo? House i QueerCore :)

8. ne razumem koji će im kurac bina, kad je ceo festival totalno gej...

9. ne razumem koji će im kurac bina, kad je ceo festival totalno gej...

+1 Od svih bendova koji dodju, maksimum 3-4 nisu gej.

10. dabome.... e a da vas pitam, jel bio gej štand na onom sajmu erotike što je bio pre par godina?

11. nadam se da ce kaldrma roditi ove godine

12. Taj Egzit je postao takav pederluk.

13. Ne kontaš šta sam hteo reći, poredi to sa pušenjem kurca ili razgibljivošću

A ti ne kontas sta sam ja hteo reci. Kako to da se priroda nije pobrinula da se naslede takve tricarije od svojih predaka kao sto su "nemanje himena kod zena" (pazi, ovo je jos na nivou organa, nesto bitno, kao majmunima rep, a nama mozak) a nasledjuju se take apstraktne nebuloze kao sto je "majstorstvo"? Ili, ako su ti pradeda, deda i tata bili Jevreji, oces li se roditi sa cunom bez kozice? Ako to ne moze da se nasledi, jel ti ozbiljno mislis da njihove "vestine majstorstva" mogu da se naslede?

14. I hoće li se crnac roditi sa velikom kitom, ili mora da čeka da mu naraste?

15. otaku? jel ti vidiš o čemu ti pišeš? i jel vidiš na kojoj si temi?

16. Možda ima veze i sa tim što sam kao klinac često gledao kako se nešto radi, ali nisam aktivno učestvovao u tome, SVEJEDNO bilo to zbog genetike ili uticaja okoline ili i jednog i drugog opet je bar 5 puta veća šansa da ćeš se baviti nečim što ti se bavi/o neko iz porodice. I fazon je u smislu normalno da se ne rodiš kao stručnjak, ali lakše ćeš postati stručnjak nego neko kome su svi bili neki prosvetni radnici
    A recimo u sportskom bavljenju pismonošama ( golubovima ) krvne linije su najvažnije, kako to objašnjavaš? Veruj mi da ljudi koji imaju para daju blanko čekove da bi uzeli šampionskog goluba, a ako uzmeš u obzir da se u Belgiji i Holandiji taj sport i hobi upražnjava preko 200 godina znači da su ljudi koji sada daju po 50, 100 hiljada evra za jednog goluba budale( budale su što daju tolke pare svejedno) jer po tebi su iste šanse da šampionskog goluba da taj i neki koji košta 50 evra. A izgled, kao kod recimo pasa, nema veze jer ti golubovi lete trke.
    I vi ostali ne možete tako ko Edi nego pišete kilometarske nebuloze ko Otaku

17. Nešto razmišljam, dobar procenat ljudi se žali na to što su u nekim državama gejevi, poput crnaca, pozitivno diskriminisani. Mislim da je to upravo direktna posledica prethodne negativne diskriminacije, fazon na taj način se društvo iskupljuje. Deluje mi da će tako nešto i nestati vremenom, kada svest ljudi dodje na dovoljno razuman nivo da prihvate gejeve kao potpuno ravnopravne strejterima, a shvate da kad se rukuju sa crncem neće da im se oboji ruka.

18. a o čemu se diskutovalo? otišla sam u dgra, nisam pratila fabulu radnje jelte..
    otakuuuu!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.