Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Ja kada bih video nekog da napadaju, nebitno je da li je gej ili ne, uskočio bih, naravno. A uvek nosim dva noža sa sobom i martinke.

Ditto.

2. To je primitivno. Prokleto primitivno. Kao što su i nacisti, i skinheadovi, tako su i ekstremni desničari, i homofobi.

3. Ја то не сматрам здравим, јер болест је све што ти онемогућује основне животне функције.

Ako je homoseksualnost bolest, reci mi molim te u kojoj apoteci se nabavljaju lekovi da prođe?

4. Мислио сам и ја тако некад, ал' научио сам из, срећом - туђег искуства, да је најпаметније да се не мешам у оно што ме се не тиче и гледам своја посла. У противном, можеш само најебати и ништа више.

5. Ako je homoseksualnost bolest, reci mi molim te u kojoj apoteci se nabavljaju lekovi da prođe?

Amin!

I kaži mi samo, da li je zarazno?

6. Ako je homoseksualnost bolest, reci mi molim te u kojoj apoteci se nabavljaju lekovi da prođe?

Pa i kad si psihički oboleo i to je bolest, a reci mi onda u kojoj apoteci može da se kupi lek protiv ludila?
    Ili ti nekog ko je lud ne smatraš bolesnim jer ne može da se leči lekovima?

Pizde.

Ma da, sve se mislim kako bi ti uleteo da braniš nekog, a da vidiš da ga petorica divljački lupaju...okrenuo bi se i pobegao na drugu stranu. Lako je ovako preko kompa ispadati hrabar.

A i onaj video je njesra...ko kaže da nije obična gay propaganda ceo taj snimak samo da ispadnu što veće žrtve. Te pederčine su mi ko Jevreji, samo se samosažaljevaju.
    A i na kraju krajeva to su sve samo crnci, šta ima oni da budu pederi ili strejteri, zar im nije dovoljno što su druge boje kože?

7. Pa i kad si psihički oboleo i to je bolest, a reci mi onda u kojoj apoteci može da se kupi lek protiv ludila?

Kao prvo, definiši ludilo? A kao drugo, rekla bih da postoji podosta lekova koji leče ili bar drže pod kontrolom različite vrste psihičkih oboljenja. Još nisam čula za lek koji bi homoseksualci mogli da uzimaju kako bi držali pod kontrolom svoju seksualnost, a da ne daj Bože izmakne kontroli.

8. Hajde, molim te, prevaziđi taj rasizam, nacionalizam, i generalno - mržnju. To je previše star fazon.
    I, za ime Boga, izrazi svoje argumente nešto normalnije. Poštujem tvoje mišljenje, ali ga ne podržavam. Zajebi se konzervativnosti.

9. Pa definišite vi meni homoseksualnost, kad ste već tako pametni!?

Koji su to vaši argumenti? ne vidim ih....

pa i ženu možeš da kljukaš nekim hormončinama i biće muškarasta, tako i prljavu pederčinu možeš kljukati hormonskim lekovima i ima da podivlja i da jebe sve žensko na dve noge, tako da ni tebi ne pije vodu ta priča kako postoje lekovi koji leče ludilo.

10. Ma da, sve se mislim kako bi ti uleteo da braniš nekog, a da vidiš da ga petorica divljački lupaju...

Naravno da ne bih uleteo. Kako bih pomogao onom koga lupaju time što ću sam da budem ubijen? Ako ih je manje, možda bih pokušao i sam da ih savladam, inače bih pozvao pomoć. Ali poslednje što bih uradio je pobegao. Sam sam doživeo previše takvih sranja da bih mogao stajati i gledati. Lako je biti stoik kad si sa one druge, sigurne strane-onih koji drže batine, navlače rukave i škrguću zubima. Ja nisam mogao da biram strane. Jebi ga.

11. Petre, ja ti, lično, neću objašnjavati išta dok god ne obuzdaš jezik.

12. Homoseksualnost je varijacija seksualnosti.
    A zašto bi neko kome apsolutno ništa ne fali i nije bolestan uopšte sebe "kljukao hormončinama"?
    Mnogo mrziš, ne valja ti to za ten...

13. pa i ženu možeš da kljukaš nekim hormončinama i biće muškarasta, tako i prljavu pederčinu možeš kljukati hormonskim lekovima i ima da podivlja i da jebe sve žensko na dve noge, tako da ni tebi ne pije vodu ta priča kako postoje lekovi koji leče ludilo.

Неко је бежао с часова биологије. Педери нису педери зато што имају више естрогена и прогестерона, може педер имати и више тестостерона од тебе.

14. Неко је бежао с часова биологије. Педери нису педери зато што имају више естрогена и прогестерона, може педер имати и више тестостерона од тебе.

e jebiga sad, nije fora kad guglate.

15. Ako me pamćenje služi, odnos hormona zapravo može uticati na seksualno opredeljenje, ali samo u trudnoći. A ni to nije sigurno (drugi kažu da je homoseksualnost do gena koji se prenosi majčinom linijom).

16. Неко је бежао с часова биологије.

Slažem se , pederi su osobe kojima je poremećena kora nadbubrežne kore velikog mozga, prilikom epileptičnog napada dolazi do pražnjenja spermatozoida i skoka kamatne stope u Pro Kredit bankama, davno je bilo kada sam zadnji put pravio pizzu sa aćem i venišom dok su mi mehurići pucketali pod obrijanim kolutićima anusa.

17. Ja ne kontam, al podržavam:)Šta god je ok gejevima, i ja sam s tim kul.

18. Pederi su smarači, isto kao i feministkinje, i ceo demokratski blok u Srbiji, i još veći smarači su oni koji bez ikakvog razloga daju bez ikakvog razloga podršku ovim grupacijama iako ih većina nema pojma zašto ih podržava.

19. Buttinacookiejar, upravo sam doživeo dva otkrovenja:
    Prvo, ti si žensko?! :)
    Drugo, skontao sam da tu piše butt in a cookie jar, a ne but(t)ina in a cookie jar. :D

20. Petar Pan Pezo$
    Pederi su smarači, isto kao i feministkinje, i ceo demokratski blog u Srbiji, i još veći smarači su oni koji bez ikakvog razloga daju bez ikakvog razloga podršku ovim grupacijama iako ih većina nema pojma zašto ih podržava.

A nacisti, fašisti, ultra-desničari su okej, nisu smarači, i imaju savršeno human pristup stvarima?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.