Nisi i dalje izbacio ijedan argument koji bi tvoju tvrdnju potvrdio.
pa druže izvini, al ni ti nisi izneo nijedan argument da je gay okej. Jednostavno meni to nije okej i nemam šta kome da iznosim nikakve argumente, jednostavno se ne slažem sa takvim načinom života i to je to. Ne idem ja po ulici i bijem pedere i lezbače, totalno me zabole za njih, al kako neki imaju prava da podržavaju LGBT, valjda i ja isto imam tako prava da ne podržavam.
pa druže izvini, al ni ti nisi izneo nijedan argument da je gay okej. Jednostavno meni to nije okej i nemam šta kome da iznosim nikakve argumente, jednostavno se ne slažem sa takvim načinom života i to je to. Ne idem ja po ulici i bijem pedere i lezbače, totalno me zabole za njih, al kako neki imaju prava da podržavaju LGBT, valjda i ja isto imam tako prava da ne podržavam.
Imaš prava da ih ne podržavaš, i rekoh ti već da poštujem tvoje mišljenje, ALI, ne možeš da ih vređaš.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Odakle ti to, leba ti?:)
Hahah, samo ti i Bruce ste provalili:)))
Pranče, nije žeMsko :))) Prži nas
Ali-ali... Piše!
Osećam se neprejebivo sad. Kompleks više vrednosti stupa! :)
Jel veruješ svemu što pročitaš na netu?
Veruj natnati.
:)
Kurac verujem. Ali... PIŠE! Nema veze, mužjak si. :)
Kako Nati da ne verujem... :) Ako neću njoj, kome ću?
Zar bih te ja lagala?
Piše i na autobusu lasta pa ne leti.
Piše i ''GAY JE OKEJ'' pa nije tako.
Zar bih te ja lagala?
K'o što rekoh gore. :))
Sad sam se iskreno nasmejao. :D
Piše i ''GAY JE OKEJ'' pa nije tako.
Nisi i dalje izbacio ijedan argument koji bi tvoju tvrdnju potvrdio.
Takoe! Its not ok to be gay
http://www.youtube.com/watch?v=IpZm1TstpjQ
http://www.youtube.com/watch?v=nKvC7_l2bCw
Imaš prava da ih ne podržavaš, i rekoh ti već da poštujem tvoje mišljenje, ALI, ne možeš da ih vređaš.
O, Bože, nije to način života, već samo prosta i obična seksualna orijentacija!!!
Aj rest maj kejs...
Poslednji!
PEDERI SE JEBU KURCEM U GUZCU!
Uups, ja video natnat, pa pomislio jbg, pogrešna tema sorry pozz...
Lol, Lolobridjidice, gejše od Lili X puta. Jel neka od njih dve lezba (ona plavušica) il se menji pričinjava?
To nije istina ! Oni to rade mnogo suptilnije.