Геј је океј? Тема за дукатлије и антидукатлије

1. Kriv je bog što nije stao petog dan.

2. Па, ја не видим како су геј људи на паради нешто лично скривили овима што долазе да их бију. :)

То је скупљање политичких поена са обе стране. Пред очима јавности они се деле, они су супротстављени, а јавност онда формира мишљење према томе како се они воде пред јавним очима.
    А онда оду иза сцене, играју козарачко коло и облочу ђутуре.
    Тужно је то колико један народ, једна нација допушта себи да се дели у таборе и сукобљава због шачице профитера с добром жваком. Но, у крви нам је да се завађивамо, па ни ово питање није изузетак.

3. Nisu krivi ni jedni ni drugi, već vlast koja dozvoljava održavanje parade.

A da li bi kojim slučajem sve bilo u redu da gomila zatucanih budala koje oće da prave sranja ne napravi sranje?

4. Добро. А шта, нема људи који су ван политике и стало им је да добију права?

Koliko ja znam imaju apsolutno sva prava kao svaki obični građanin Srbije. Uostalom, to nema veze sa našom diskusijom o interesu političara.

Зашто једноставно не гледаш своја посла и искулираш.

Zato što se troše pare za koje ja rmbačim. To je ono što mene najviše tišti. Da se sami finansiraju onda bi me boleo tukson.

Кад кажем да су бендови геј, не мислим да су хомосексуални, него су смешни и пичкасти

Upravo to! Zar to nije u negativnom kontekstu?

Роб Халфорд је прави геј, тј. хомосексуалац, ал' му музика ич није геј. Шта кажеш на то? А? А? А? :)

I Fredi Merkjuri je bio pa ga ja obožavam.
    Ali njima se može, oni imaju jaku državu koja može to da isfinansira, a ne bedu koja svakim danom sve više tone u ambis i kojoj svaki dinar znači kao beli 'leba...

5. То је скупљање политичких поена са обе стране. Пред очима јавности они се деле, они су супротстављени, а јавност онда формира мишљење према томе како се они воде пред јавним очима.
    А онда оду иза сцене, играју козарачко коло и облочу ђутуре.

Uf, ovo je, čini mi se, bolno tačno.

Slično je bilo i sa pričom o neonacistima i antifašistima. Pre nekoliko godina, napravili samoproklamovani antifašisti skup u, čini mi se Novom Sadu, u znak protesta zbog nacifikacije Srbije. Ja se čudom čudio protiv čega oni demonstriraju. Do tada niko nije čuo ni za onog Davidovića-Firera niti za bilo koju drugu sličnu kreaturu. Ali, ne lezi vraže, na te ničim izazvane antifašiste nasrnu Davidović i slični, i od tada imamo njihov "slučaj" kao priču oko koje se građani polarizuju a i jedna i druga strana jačaju.

6. Koliko ja znam imaju apsolutno sva prava kao svaki obični građanin Srbije.

А да се венчају и усвоје дете?

Zato što se troše pare za koje ja rmbačim. To je ono što mene najviše tišti. Da se sami finansiraju onda bi me boleo tukson.

Опет кажем, нису то неке паре у поређењу са много већим парама које се дају на глупости, па се мало ко буни.

Upravo to! Zar to nije u negativnom kontekstu?

Јесте, ал' то не значи да сам ја хомофоб, јебага. :) Стварно нисам.

7. А да се венчају и усвоје дете?

Замисли себе са два ћалца, или две кеве. У реду, рч је излазан али не улазан тунел, мада за њих јесте, у реду поштујем. Брак је по закону заједница женске и мушке особе, мени ни у џеп ни из њега, нек промене и тај један пасус закона, али једно је сигурно, детету требају мама и тата, а не дубл мама или дубл тата.

8. Vidiš, u rat idu:
    a) patriote koji vole svoju zemlju i žele da je brane od spoljnih dušmana, jebemliga, elem, veruju u to što rade
    b) oni koje nateraju
    c) oni koji bi da pljačkaju, siluju i pale

Ček da elaboriram ovo, moglo bi da bude ilustrativno :)

ANTIDUKATLIJE
    a) oni koje gej parada dira u samu srž besmrtne pravedničke duše i smatraju da je najbolja stvar koju mogu da urade to da učesnike propuste kroz dreš.
    b) oni koje zabole kita ali moraju da idu da im ortaci ili rođaci iz grupe A ne bi pomislili da su čke
    c) ljubitelji trenerki i patika

DUKATLIJE
    a) istinski homoseksualci po ubeđenju, rođenju i zanimanju koji smatraju da će parada da im reši sve probleme, neki zato što su glupi a neki zato što su zavedeni od strane slatkorečivih vođa. (takvih ima i u suparničkoj A grupi)
    b) oni koji bi najradije sve gledali na tv-u ali su ih mobilizovali da prave brojno stanje, ovde ima i onih koji nisu homići ali idu da bi pokazali i dokazali liberalnost
    c) oni koji su sve ovo zakuvali i imaju koristi od toga, da ironija bude veća najverovatnije nisu i sami dukatlije

9. Ming, te pare neces dobiti nazad od njih, pa cak i da rmbacis pet puta toliko...
    Te pare nikada nece biti iskoriscene u tvoju korist, pa onda nije ni bitno za sta su pare bacene... Bacene su i pre nego sto si ih zaradio...

10. А да се венчају и усвоје дете?

Pre bih im dozvolio brakove nego parade. A usvajanje dece - aj zdravo. Dete treba da usvoji hetero a ne homo par.

Опет кажем, нису то неке паре у поређењу са много већим парама које се дају на глупости, па се мало ко буни.

Da, problem je upravo u tome - što se malo ko buni.

Jedno pitanje Džim...
    Kako te jebeno ne mrzi???
    Da razglabaš na istu temu stoti put i po stoti put pišeš jedan te isti post, sa drugim osobama? Kako? :)

11. Malo je hitler radio po srbiji....

12. Замисли себе са два ћалца, или две кеве.

Ако су добри људи, што да не?

У реду, рч је излазан али не улазан тунел, мада за њих јесте, у реду поштујем.

Опет, деградација племенитих осећања попут љубави на чмар. Зашто?

Брак је по закону заједница женске и мушке особе

То по нашем закону. По закону много развијенијих и напреднијих земаља, није тако. Морамо се сложити да је Србија ипак земља трећег света и да каска за светом на свим могућим пољима, па и у законодавству.

али једно је сигурно, детету требају мама и тата, а не дубл мама или дубл тата.

Детету требају срећа и љубав у породици, а то нема много везе са полом родитеља. Шта је с децом која немају једног родитеља? Шта је с децом која немају ниједног родитеља? Мислим да би се многа таква деца мењала за срећан живот у породици с две тате.

13. @pajkoNP

Malo je jedan Hitler na ovoliko ludaka!

14. @kerber63

sve bi ja to zguzvo ko baba ratluk

15. Te pare nikada nece biti iskoriscene u tvoju korist, pa onda nije ni bitno za sta su pare bacene... Bacene su i pre nego sto si ih zaradio...

Te pare treba da budu uložene u bolnice, škole, infrastrukturu...
    Naravno mizerne su u odnosu na to koliko političari i tajkuni kradu, ali opet znače.
    Kada bi nam država bila jaka i sposobna da isfinansira paradu da se ni ne oseti... onda bih možda i podržao.

16. Jedno pitanje Džim?
    Kako te jebeno ne mrzi???
    Da razglabaš na istu temu stoti put i po stoti put pišeš jedan te isti post, sa drugim osobama? Kako? :)

Тренутно сам докон, а и нешто сам болестан, па сам у кући нон-стоп, па немам ништа паметније да радим. :)

17. А да се венчају и усвоје дете?

Venčanje građansko ok, to je ionako samo ozvaničenje zajedničkog života. U crkvi ionako ne mogu da se venčaju, propisi su propisi i malo su suviše stari za menjanje. Iskreno nemam pojma zašto im je uopšte bitno, da meni neko zabrani venčavanje zahvalio bi mu ko bratu, jedan izdatak manje na ovu krizu.

A da usvoje dete nema šanse jer prirodno ne mogu da ga imaju, ok je za parove koji nesrećnim spletom okolnosti ne mogu da imaju decu. Usvajanje ne bi odobrio ni onima koji mogu da imaju svoju a ne žele.

18. Ming, takva drzava postoji samo u osnovama komunizma, a takav komunizam ne postoji!

19. То по нашем закону. По закону много развијенијих и напреднијих земаља, није тако. Морамо се сложити да је Србија ипак земља трећег света и да каска за светом на свим могућим пољима, па и у законодавству.

Немој да дајеш негативан контекст омоне што сам написао у позитивном, рекао сам да је уреду нека промене, неће да ми сметају ни њихови бракови ни они сами, нити би неки геј код мене извисио за посао само зато шзо је геј ако бих био у позицији да посао нудим. А што се тиче деце у геј заједници, за то боље питај неког педагога, педијатра, психолога, да ти појасни ствари, мајку не може нико да замени, оца не може нико да замени, не верујем да би деца без родитеља волела два ћалце и ни једну маму или обрантно, замисли упадне у собу и види ћалце у трпању, траума јеботе.

20. Тренутно сам докон, а и нешто сам болестан, па сам у кући нон-стоп, па немам ништа паметније да радим. :)

И ја по кући цео дан, ала ће ми лепо да се наразговарамо. лололо

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.