Prijava

Pošto vidim da su neki članovi zainteresovani, ovde mogu da iznesu svoje ideje.

Evo, ja bih da mi iskoči ljubičasti slonić koji će umiljatim glasom da mi kaže da imam komentar na definiciji. Bilo bi kul da se doda i Barbi skin za Vuku. I da se ukinu palčevi na dole, da bude samo lajkovanja. I da možeš da dodaš članove kao prijatelje. I da nakačiš albume sa slikama na profilu. Može i ono da ti na profilu piše kome je sve danas rodjendan.
I roze kelerabu koja zvižduće kad ti neko lajkuje status. I sloniće. Puno slonića!

i da mi peva milan stankovic kad god se ulogujem!

I da se napravi Vukovil tu cemo moci da gajimo azdaje i karakondzule, i da kad ti je rodjendan umesto pesme Milana Stankovica bude pesma srecan ti rodjendan sunce moje drago.

Nije u skladu sa temom. Sledeći! :)

Jebote, koji ti je kurac!? Kakva ti je ono izjava? To ti je u rangu sa onim "The world as we know it will stop to exist! What are we gonna do!!??"
Iskuliraj malo...

Ja nisam napravio onaj predlog da bih tebe bockao ili da bih bilo kome ista lose uradio. A ti ovo pravis da mene ismevas. Ko je tu ker, ja ne znam... Uostalom, bole me kurac.

Nije mi poenta bila da te ismevam. Samo se zajebavam, jebote.

Mir, mir, mir, niko nije kriv. Kupus i pecenje, slatko pomirenje. =)))

Slonići! Jes!! Oduvek sam želeo barbi skin, kao da znaš šta mi treba. Trebalo bi, u stvari ne bi trebalo, nego zahtevam da mi neka muzikica svira kad neko uđe na moj profil - tipa Kaja Promaja, Sandra Afrika, Ana Bakuta, Slepa Brena, Emina Iš Iš Iš i ostale Goran Bregović pesme.
Plus samo još rilejšnšip status (među kojim da bude i widowed, da bude kao fora, da se svi smeju, hihihihiihi) i Vukajlija će biti prava! Bwesitze wolEm was pOoOono sfe! <33333

da mile kitic peva na evroziji sa Sakom polumentom umesto plave gejshe

Šta je bre ovo, a statusi gde ćemo pisati Istinu i Pravdu ?