U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Aj' "zapanji" se onda :))
Zašto da se zapanjim?
Pa,sedi na panj,on neće da se polomi :))
el' mogu ja sad malo da glumim panj? :)
Sekoooo!!!Šta ti pada napamet?
Idi bre Elektro,kakvo ti to mišljenje imaš o sebi? :))Nemoj da si tak'i! :))
Ma ne,nego se pitam šta je seka htela da kaže?
Ajd' dobro... necu ovaj put. Ipak je to previse zahtjevna uloga :))
Merci,a da osnujemo Vukajlijaško pozorište-sa svim ulogama-od čistača do direktora? A? :)))
Tesko, hvalilo bi glumaca za sporedne uloge :) Ili mozda... ''San letnje noci''? :))
E ja zaboravio da vam kažem...napravio sam svoj blog spot :D
pošaljite mi mail na pvt i dobijate pozivnicu.Još uvek je u izgradnji,mada će biti besplatan negde do juna kako sam čuo.Tako da imam par nedelja da napravim novu vuku :D Posle fajront.
Može!Aj' deli uloge! Ti režiraš,a obe oslikavamo scenografiju! ;)) Može? :))
http://www.orble.com/images/midsummer-nights-dream-sm1.jpg
Hahahaha.. Elek jel' ja kao sestra imam kakve povlastice tamo? :))
Deal, smislicemo nesto :)
Pa slušaj,kače se slike,klipovi,ima i čet,možeš da pišeš postove na forumu,na onim temama što sam ja otvorio,možeš da napišeš svoje bisere u blog...I što je najbolje,ja sam admin hahahah mogu da brišem postove,komentare,korisnike...
Hahahaha... pa dodjes nervozan i sve mi pobrises? :D
Moze pod uslovom da ima groblje :)))
Nema groblje,ali seka imam povlastice.Ozbiljno,voleo bih da malo radim sa tim,dok ne pronađem nešto za džabaka.
Ahaaaa...nepotizam!! :))
Pa ja bih voleo da svi učestvuju.Svaka glupost i šašava priča su dobrodošle :D
Onda će samo toga i biti.. :))
Biće lepo dok traje...bar ću malo da vežbam moderatorski zanat :D