Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Aj' "zapanji" se onda :))
Zašto da se zapanjim?
Pa,sedi na panj,on neće da se polomi :))
el' mogu ja sad malo da glumim panj? :)
Sekoooo!!!Šta ti pada napamet?
Idi bre Elektro,kakvo ti to mišljenje imaš o sebi? :))Nemoj da si tak'i! :))
Ma ne,nego se pitam šta je seka htela da kaže?
Ajd' dobro... necu ovaj put. Ipak je to previse zahtjevna uloga :))
Merci,a da osnujemo Vukajlijaško pozorište-sa svim ulogama-od čistača do direktora? A? :)))
Tesko, hvalilo bi glumaca za sporedne uloge :) Ili mozda... ''San letnje noci''? :))
E ja zaboravio da vam kažem...napravio sam svoj blog spot :D
pošaljite mi mail na pvt i dobijate pozivnicu.Još uvek je u izgradnji,mada će biti besplatan negde do juna kako sam čuo.Tako da imam par nedelja da napravim novu vuku :D Posle fajront.
Može!Aj' deli uloge! Ti režiraš,a obe oslikavamo scenografiju! ;)) Može? :))
http://www.orble.com/images/midsummer-nights-dream-sm1.jpg
Hahahaha.. Elek jel' ja kao sestra imam kakve povlastice tamo? :))
Deal, smislicemo nesto :)
Pa slušaj,kače se slike,klipovi,ima i čet,možeš da pišeš postove na forumu,na onim temama što sam ja otvorio,možeš da napišeš svoje bisere u blog...I što je najbolje,ja sam admin hahahah mogu da brišem postove,komentare,korisnike...
Hahahaha... pa dodjes nervozan i sve mi pobrises? :D
Moze pod uslovom da ima groblje :)))
Nema groblje,ali seka imam povlastice.Ozbiljno,voleo bih da malo radim sa tim,dok ne pronađem nešto za džabaka.
Ahaaaa...nepotizam!! :))
Pa ja bih voleo da svi učestvuju.Svaka glupost i šašava priča su dobrodošle :D
Onda će samo toga i biti.. :))
Biće lepo dok traje...bar ću malo da vežbam moderatorski zanat :D