Prijava

i vratio na brzaka... valjda nesto drugo nisam pokvario.

Hoću da dam kintu ali neću da budem deo ove gadosti.Kapiram da treba kinta naravno.
Je l' da puštam istu uplatnicu kao na primeru pa samo da mi ne uključiš parkiram se na zelenu površinu jer sam baja status ili nekako drugačije?

Odlično, pametan potez.
Sad nas zabole za VIP, imamo sve što nam treba!
JEEEEEEEE!

@gvozdenovic: sve isto samo ostavis prazno polje gde treba da upises broj tvog naloga... ja mislim da je tako.

@Gvozdenovic vise se ne vidi taj status (a sam naziv naloga ce btw uskoro da promeni ime, dakle nece bit VIP).

razmisli jos jednom, nemoguce da ti nije korisna bas nijedna opcija sa spiska.

Па, не разумем зашто не би било враћено.

Да се разумемо, нећу да будем део неког ВИПа и те форе, јер је... СНОБОВСКИ! Хеј, бре, ви сте до јуче сасвим нормално функционисали беѕ некаквих ВИП титула. И сад добијете могућност надоградње курчића и одушевите се као куче у лифту.

Дакле, за нас који нећемо да будемо ВИП и који смо за Вас Р.И.П. , дајте неку могућност (за оне који неће да буду обележени, а посматрајући људе овде, верујем да их нема више од 15% који свршавају да буду баш ВИП (мада, можда се и варам)) да ко хоће уплати колико хоће, без етикетирања и- мирна Бачка!

П.С. Мој рачун је 265-0000000700401-18, Рајфајзен. Па, ко воли...

neprikazivanje reklama brisanje komentara na vašim definicijama nastalim u periodu dok je bio zakup VIP naloga
"moje definicije na groblju" lista ljudi koji su stavili vašu definiciju u omiljene
izbor boje kojom će biti ispisan vaš tekst na četu izmena nadimka

Ово је ок - ко хоће ове погодности, нека плати. А има их доста који би платили.

# izmena/brisanje definicija nastalih u periodu dok je bio zakup VIP naloga

У реду је брисање, али могућност мењања омогућава разне смицалице. Дам свој глас нечему, а после аутор то исто може да претвори у било шта и то кад му се прохте.

# VIP podforum

Не слажем се да је ово дискриминишуће. Није Вукајлија ни основна школа, ни било које друго право које би сваки грађанин морао да има. Ах, биће тешко, али мораћу некако да преживим без ВИП форума.

# bez ograničenja za definicije(5)/postere(2)/čet(50 popularnosti)

Имам осећај да бисте могли ускоро да зажалите због овога.

Да закључим: дижем свој глас једино против мењања дефиниција. Волео бих да то можете да избаците из понуде.
Да вам уплаћујем - нећу, добићете довољно пара од ових што болују од популарности. И немојте да продајете причу како уплаћујете за добробит Вукајлије, истина је да или јурите популарност или да морате да имате све што имају и друга деца (болест потрошачког друштва). Код многих су вероватно оба разлога.

@kajzen
Jedino kad bi bio separe u vip podforumu.
Znači ovako kako je Surovi rekao,samo da nema poziva na broj? A svrha uplate,isti kurac šta piše?

Ех, да је ЈТУ дочекао ово са ВИП статусом...

Стивене,
"# izmena/brisanje definicija nastalih u periodu dok je bio zakup VIP naloga
У реду је брисање, али могућност мењања омогућава разне смицалице. Дам свој глас нечему, а после аутор то исто може да претвори у било шта и то кад му се прохте.
"

Модератори су ту да воде рачуна да и ВИП чланови не прелазе неке границе.

@Gvozdenovic ako si se bas nameracio, svrha: "donacija za vukajlija.com" :)

Охохо, господо, без лимита? :) Е, па није ово 2344, него као оно са 1244- може све да се среди, али да се одрекнеш нечега...

Мислим да ће тешко бити контролисати све дефиниције. Лако је контролисати само дефиниције које настану у току дана, није велики број, а и након што истекне 24 сата не морате да бринете за њих. Овако ће број тих дефиниција свакодневно да расте.

@Стивен, ne vidim motiv zasto bi to neko radio. Ako promeni u nesto glupo, to nesto je sudjeno da bude spazeno od strane moderatora ili nekog ko ce to prijaviti i zavrsice na groblju.

ukoliko se promeni definicija na bolje, ne treba da nas brine niti pogađa to što smo dali glas nečemu drugom. ukoliko definicija iz normalne pređe u nešto tipa: "svi ste vi bezobrazni" onda će biti obrisana. ukoliko iz dobre preše u isto dobru, ali potpuno drugačiju sa drugim nazivom, ukoliko neko od članova primeti, biće preduzete neke mere, a ukoliko niko ne primeti, neće biti nišat, ali će definicija i dalje biti dobra...

"И немојте да продајете причу како уплаћујете за добробит Вукајлије..."

Ово се односи само на оне који причају то, а користиће погодноси ВИП налога. Да не испадне да прозивам троје људи који су се до сад огласили да ће уплатити, а не желе вип статусе. Ако је истина, њима свака част.

Чек, они који желе ВИП налог су педери и пичке?

@Стивен a zasto je tako tesko zamisliti da neko zeli i jedno i drugo? Dakle nesumljivo je da pomazu jer ce njihove pare ici direktno u razvoj sajta od cega ce svi imati koristi, a opcije jesu korisne, zasto ih neko ne bi zeleo.

Каже се дукатлије! :))