Citizen-zurka kod mene,redovno,barem jednom nedeljno pederbal pravimo,jer zivim odvojeno od roditelja za razliku od ostalih iz ekipe :)
Starlight,naravno da ce pevati Bajica,pa otkad smo isli na njegov cert vise ga se ne odricemo!Ako mislis na Starlight,hvala,znam,ne bih ti je dao da proslavis uz nju da je losa :)
Au,jbt!Pa ti imas koliko 16-17?A ja 28,normalno da sam je cuo pre tebe :)))Da se ne lazemo i ja sam je cuo tek pred kraj srednje,bilo me blam da slusam Helloween,ali sad se kajem,nisu toliko losi :)
Е бо сад ће 18! :))
Можеш мислити како је мени,нико у разреду не слуша рок! Убише се од народњака! :)
А ја онда њима намерно запевам коју Бајину,они се згрозе! :)
Hahahaha,a ja za Baju nisam ni znao u srednjoj...Mislim,cuo sams amo Kad sam Bio mali,ali ono...Ostatak nikad cuo,do pre dve godine,kad je zauzeo posebno mesto u mom srcu,i kad sam se slikao sa njim bila mi je velika cast :)))
Ma ja sam poslao post kao komentar na Nidžin.
Tebe ignorišem.
Dobro,samo proveravam.
Društvo, pozdravljam vas, otperjao sam :)
Odoh i ja. Pozdrav!
Ae zdravo!Nemojte navrat-nanos
ja dodjoh....a vi? ;)
mi se vratismo :)
lepo,lepo... pa sta radite..?
Spemujemo i definisemo i eto...Nista posebno...
Пијемо вечерас :)
ja krecem od 21h,stize mi pivo i rakija i ekipa...Recicu im da ponesu jos 3-4 viska ionako ti placas :)
koja zurka gde kada?
Ја се придружујем кад попијем у граду коју :))
Код тебе право весеље! :)
Хоће Баја певати,да навратим и ја? :))
E Duncane песма откида! Хвала! :))
Citizen-zurka kod mene,redovno,barem jednom nedeljno pederbal pravimo,jer zivim odvojeno od roditelja za razliku od ostalih iz ekipe :)
Starlight,naravno da ce pevati Bajica,pa otkad smo isli na njegov cert vise ga se ne odricemo!Ako mislis na Starlight,hvala,znam,ne bih ti je dao da proslavis uz nju da je losa :)
Мене чуди како је до сад нисам чула! :)
Au,jbt!Pa ti imas koliko 16-17?A ja 28,normalno da sam je cuo pre tebe :)))Da se ne lazemo i ja sam je cuo tek pred kraj srednje,bilo me blam da slusam Helloween,ali sad se kajem,nisu toliko losi :)
Е бо сад ће 18! :))
Можеш мислити како је мени,нико у разреду не слуша рок! Убише се од народњака! :)
А ја онда њима намерно запевам коју Бајину,они се згрозе! :)
Hahahaha,a ja za Baju nisam ni znao u srednjoj...Mislim,cuo sams amo Kad sam Bio mali,ali ono...Ostatak nikad cuo,do pre dve godine,kad je zauzeo posebno mesto u mom srcu,i kad sam se slikao sa njim bila mi je velika cast :)))
...
Где нећу знати,дете рата! Тад је он био фаца! :))
Добар лик пије своју пиву! :))