Ko poslednji pobednik 46

1. Ma ja sam poslao post kao komentar na Nidžin.
    Tebe ignorišem.

2. Dobro,samo proveravam.

3. Društvo, pozdravljam vas, otperjao sam :)

4. Ae zdravo!Nemojte navrat-nanos

5. ja dodjoh....a vi? ;)

6. mi se vratismo :)

7. lepo,lepo... pa sta radite..?

8. Spemujemo i definisemo i eto...Nista posebno...

9. Пијемо вечерас :)

10. ja krecem od 21h,stize mi pivo i rakija i ekipa...Recicu im da ponesu jos 3-4 viska ionako ti placas :)

11. koja zurka gde kada?

12. Ја се придружујем кад попијем у граду коју :))
    Код тебе право весеље! :)
    Хоће Баја певати,да навратим и ја? :))
    E Duncane песма откида! Хвала! :))

13. Citizen-zurka kod mene,redovno,barem jednom nedeljno pederbal pravimo,jer zivim odvojeno od roditelja za razliku od ostalih iz ekipe :)

Starlight,naravno da ce pevati Bajica,pa otkad smo isli na njegov cert vise ga se ne odricemo!Ako mislis na Starlight,hvala,znam,ne bih ti je dao da proslavis uz nju da je losa :)

14. Мене чуди како је до сад нисам чула! :)

15. Au,jbt!Pa ti imas koliko 16-17?A ja 28,normalno da sam je cuo pre tebe :)))Da se ne lazemo i ja sam je cuo tek pred kraj srednje,bilo me blam da slusam Helloween,ali sad se kajem,nisu toliko losi :)

16. Е бо сад ће 18! :))
    Можеш мислити како је мени,нико у разреду не слуша рок! Убише се од народњака! :)
    А ја онда њима намерно запевам коју Бајину,они се згрозе! :)

17. Hahahaha,a ja za Baju nisam ni znao u srednjoj...Mislim,cuo sams amo Kad sam Bio mali,ali ono...Ostatak nikad cuo,do pre dve godine,kad je zauzeo posebno mesto u mom srcu,i kad sam se slikao sa njim bila mi je velika cast :)))

18. Где нећу знати,дете рата! Тад је он био фаца! :))
    Добар лик пије своју пиву! :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.