Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
pomesao vec....sad je kasno...da ste me videli kako sipam kiselu po glavi(ali ima snimak)plakali bi
Хахахаха довољно је што си написао да замислимо :)))
http://www.youtube.com/watch?v=O9_0h2Bzuwg
omg :))
sta se ti smejes?Bolje cuti,ne znas kako sam mamuran...nisi svesna...
joooj ja se naspavala!!! napokon...
a bio je i red...ja nisam mogao,zapusio mi se nos od pljuga,a i soba smrdi na belo vino,razbili su jednu flasu naravno...jebem ih bas
uzas :)
si u BG-u ili si otisla kuci?
u bg..
pa kako mozes da se naspavas ako nisi u svom krevetu :)))?Meni to nikad ne polazi za rukom,mogu da budem umoran kao pas,nema sanse da spavam negde drugde sem gajbi...zato i mrzim da letujem-zimujem...
pff, pa spavam kod mame, kako da mi bude nezgodno...ja sam konstantno umorna i neispavana, tako da mogu na golom betonu da se uspavam, i spavam bez problema.
A,pa to je druga prica...ja ne radim nista komplikovano i tesko,pa se zato i ne umaram toliko...
a sada odoh u skitnju. :)
pozzzz
Zzzzzzzzzzzzzzdravo
Da se zapljunem---I odoh...
Idi...
zZz...
Otišo sam !;-)