U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Dan nezavisnosti :D
Деца шпијуни свакако.
Хахахаха! Свакако! :)))
Slatko od snova i Kupi mi eliota. u paketu.
Јао како се зове онај у коме неки дебил замени тело са средњошколком... Био на Фоксу скоро. Не бисте веровали која глупост. Јеботе!
Razume se da je bio na foksu. :D
"Јао како се зове онај у коме неки дебил замени тело са средњошколком... Био на Фоксу скоро."
Ovo mi ne lici na radnju "Kengura".
Ахахахахахах!
А ни на "Муње". Нити је глумио Долф Лундргрфарњен. (није могао да узме неко уметничко презиме, мало лакше за изговор, јебем га у уста шкрбава)
Што имплицира да је то паранормална појава...
:музика из досије икса:
Kum, dvije čadjave dvocjevke, hadersfild, tito i ja, 3 karte za holivud, ja sam sem
JEEEEE!!! Aplauz za Ikara!!! :D
khm, sneč ti je malopre najbolji, a dvocevke najgori? to je, u najmanju ruku, šizofreno. objasni :D
Да, да, објасни!
Ако ти ово 99 у нику означава годину рођења , онда у потпуности схватам овај твој пост.
Peki bre, vidiš da je Perhan trololo naš.
lololol :D
http://www.youtube.com/watch?v=pYU7oG2V7uc
Променио сам аватар, сад се потпуно слаже уз ову тему.
:D samo za Peru99
ja odo da spavam, društvance moje odabrano, nastavite da gledate 'dobre' filmeve :D
Podzemlje
Лаку ноћ. :)