Prijava

Za vikend sam radio na značajnijoj optimizacija sajta i trebalo bi da dosta stvari brže radi, ali moguće je i da sam nešto u procesu tog budženja zeznuo, pa javite ako primetite neke nelogičnosti naročito u domenu komentara, glasanja, omiljenih i prijavljenih za brisanje.

Takođe sada stranice sa definicijama (po popularnosti-vremenu) ne prikazuju stranicu veću od 100. Jednostavno previše se sporo otvaraju te "daleke" stranice a malo su korisne. Njih uglavnom otvaraju botovi.

Ne znam da li ima veze sa ovim promenama oko novih Ktitor naloga ili sa tom optimizacijom, ali sam jutros primetio da ne mogu da vidim komentare ni na jednom posteru, kad već "udjem" na sam poster.
U pitanju su posteri drugih i trenutno koristim Operu kao pretraživač.
Htedoh da prijavim novi bag, ali možda može i ovde rekoh.

EDIT: Sad videh da je isto i sa definicijama.

Ja ne mogu da vidim ni jedan komentar ni u jednoj definiciji ni kroz Explorer ni kroz Mozillu. Mozda su ovi ljudi sto su uplatili pobrisali sve komentare, pojma nemam....

Isto se dešava i meni... :P

Da, da, ne prikazuje komentare ni na definicijama. Jednostavno kad klikneš na komentare na određenu definiciju, piše "nema komentara", iako se pre toga vidi da ih ima.

Da. Nešto sa komentarima nije u redu. Čas ih vidiš, čas ih ne vidiš.

ok, morace da prodje neko vreme pre nego sto prorade komentari na svim stranicama. max 1h.

Čini mi se da ocenjivanje nešto koči, i posle refresha mi i dalje stoji kao da nisam ocenjivao, a probao sam nekoliko puta. Odnosi se na neku definiciju od juče, za ove današnje radi ok.

neke definicije koje sam sinoc ocenio, sad mi izbacuje kao neocenjene...

Ummm... Sad više ne postoji način da čitaš stare definicije. Jednostavno odoše u kurac.

Ali, bitno je da sdajt radi brzo. Smorilo me da čekam pola minuta da otvori stranicu.

gamby ima, preko arhive. ta sekcija ce uskoro da se unapredi pa ce se odmah prikazivati cela definicija a ne samo naslov (pojam).

U, okej onda. Do jaja.

Opet se usporio... Ako ti nešto ne opravljaš, onda se nešto uzjebalo. :)

Upravo sam ponovo ocenila Eugleninu "Plazma devojku", a pouzdano znam da je bila ocenjena pre 5-6 dana :-(

Meni i dalje ne radi ocenjivanje, uopšte ne registruje glasove. Požuri, kaizene, nakupilo se jedno 200 definicija danas kojima treba da isporučim dozu minusa. :)