NOVO: Citati na forumu

1. Pedjolino pre sekund! glup sam i ja :)

da vidimo kolko sam pametna sad.

2. Да ви'м је л' ради ћирилица...

3. ЦИТАТ
    Да ви'м је л' ради ћирилица...

TATIC
    Radi kurac. :)

4. ЦИТАТ
    Да ви'м је л' ради ћирилица...

TATIC

Radi k'o sat? Il' ne radi k'o sat?

EDIT: Radi k'o sat. Aj' nek' neko proba video, mada sam 99% siguran da oće i to.
    http://www.youtube.com/watch?v=rAkAB314gH4

5. da vidimo kolko sam pametna sad.

Jano, brate, menjaj ovaj avatar, sve pomislim neka riba radi blowjob :)

6. Super, radi! :D

Btw, kaizene, svaka čast što odradi ovo!

7. Да ви'м је л' ради ћирилица...

сад сам средио да ради и ћирилица.

8. сад сам средио да ради и ћирилица.

Благодарим. :)

9. Жњи:
    Btw, kaizene, svaka čast što odradi ovo!

Ktitori su zaslužni za sva poboljšanja tako da hvala tebi ;)

10. Каизене, ти у суштини никакво посебно дугме не треба ни да правиш. Можеш да ставиш нешто што, кад кликнеш, аутоматски исписује ЦИТАТТАТИЦ у тело поруке, па ми текст пејстујемо између два Т. :)

11. Džimi:
    ти у суштини никакво посебно дугме не треба ни да правиш. Можеш да ставиш нешто што, кад кликнеш ...

LOL definicija dugmeta :D

12. LOL definicija dugmeta :D

Хаха! Јебига. Спава ми се. xD

13. Џими:
    Хаха! Јеби га. Спава ми се. xD

Laku noc

14. Џими:
    Каизене, ти у суштини никакво посебно дугме не треба ни да правиш. Можеш да ставиш нешто што, кад кликнеш, аутоматски исписује Ц И Т А Т Т А Т И Ц у тело поруке, па ми текст пејстујемо између два Т. :)

Da tako nesto je ok. Videcu.

15. Хаха! Јебига. Спава ми се. xD

Хаха! Јебига. Спава ми се. xD

heh...

16. Super je opcija!

17. Super je opcija!

Rece vule95 i Cak se Noris slozio sa tim

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.