ja sam zgradu zavrsio..petu...u one cetiri sam imao i bazene...sad sam ovde dodao iza zgrade teniske terene, teren za golf i na vrhu penthaus sa pistom za moj helihopter...
Ja mogu da nataknem 3 picke na kurac i da ih u isto vreme jebem i nosim po kuci dok u jednoj ruci zongliram Mesec a u drugoj dizem ceo kamion sa plazmom......
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
aaa..ok, nisam procitao, korleone voli da prica kojesta :))
U SVAKOM SLUCAJU, MOZDA STE VI VECI JEBACI, ALI JA GARANTUJEM DA MOGU DA SVRSIM BRZE OD SVIH VAS I NAJMANJI MI JE KAD MI SE DIGNE
e ja u tome ne mogu da te nadmasim...
naravno da mozes, isto kao i ja...
A brte?! Š'a brte?!
Две шаке и три прста....
Ja neću da se kurčim, ja sam prirodno najbolji od svih vas!
Šta se kurčiš kad ne znaš da letiš?! :)
Zato što završavam visoku zgradu dok ti jedva praviš kuću samo sa prizemljem.
ja sam zgradu zavrsio..petu...u one cetiri sam imao i bazene...sad sam ovde dodao iza zgrade teniske terene, teren za golf i na vrhu penthaus sa pistom za moj helihopter...
sto ulazis u frku kad si slabiji?
Jel si to čula od Čarlsa Baklija?
Potrefio sam više trojki od njega.
'De si čuo tu foru?! U Diznilendu?!
Čak Noris? Nikad čula!
To je jedan mali što sam ga slao po cigare...iako ne pušim.
Zato što ne smeš da kažeš roditeljima da pušiš.
A ti svojima kao sve pricas, a!?
Heh, a ti si kao neko mudo pa ne pričaš roditeljima, nego lažeš.
E, mogu li sve ove postove da stavim kao primjer za definiciju ' Loše fore' ? uuuu :)
Ja mogu da nataknem 3 picke na kurac i da ih u isto vreme jebem i nosim po kuci dok u jednoj ruci zongliram Mesec a u drugoj dizem ceo kamion sa plazmom......
Ćutimo, a?
Laki, pretera ga.