Kurčenje

1. aaa..ok, nisam procitao, korleone voli da prica kojesta :))

U SVAKOM SLUCAJU, MOZDA STE VI VECI JEBACI, ALI JA GARANTUJEM DA MOGU DA SVRSIM BRZE OD SVIH VAS I NAJMANJI MI JE KAD MI SE DIGNE

2. e ja u tome ne mogu da te nadmasim...

3. naravno da mozes, isto kao i ja...

4. Две шаке и три прста....

5. Ja neću da se kurčim, ja sam prirodno najbolji od svih vas!

6. Šta se kurčiš kad ne znaš da letiš?! :)

7. Zato što završavam visoku zgradu dok ti jedva praviš kuću samo sa prizemljem.

8. ja sam zgradu zavrsio..petu...u one cetiri sam imao i bazene...sad sam ovde dodao iza zgrade teniske terene, teren za golf i na vrhu penthaus sa pistom za moj helihopter...

9. sto ulazis u frku kad si slabiji?

10. Jel si to čula od Čarlsa Baklija?
    Potrefio sam više trojki od njega.

11. 'De si čuo tu foru?! U Diznilendu?!

12. Čak Noris? Nikad čula!

13. To je jedan mali što sam ga slao po cigare...iako ne pušim.

14. Zato što ne smeš da kažeš roditeljima da pušiš.

15. A ti svojima kao sve pricas, a!?

16. Heh, a ti si kao neko mudo pa ne pričaš roditeljima, nego lažeš.

17. E, mogu li sve ove postove da stavim kao primjer za definiciju ' Loše fore' ? uuuu :)

18. Ja mogu da nataknem 3 picke na kurac i da ih u isto vreme jebem i nosim po kuci dok u jednoj ruci zongliram Mesec a u drugoj dizem ceo kamion sa plazmom......

19. Ćutimo, a?
    Laki, pretera ga.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.