Kurčenje

1. Ja vozim bajs na jednom točku

2. Ма мени је највећи и крај.

3. Laki, svi su te se uplašili...
    ali, ja sam jednom uhvatila slepog miša golom rukom!

4. Ја сам Лакију извадила зуб руком, на кварно...и остала жива, па се не хвалим.

5. Ja uš'o u skupštinu s bombom. I jedini imam komp u ćeliji. :P

6. A da ga pitamo? Laaakiiii?!?

Ja smem da ronim noću.

7. Ja smem da ronim nocu bez opreme za ronjenje, uz sve to ceskam ajkuli peraje.

8. Uf, jaka stvar. Ja smem da plivam ispred ajkule bez da se okrećem i plus da namerno praćakam nogama.

9. Ja sam jednom ajkuli citala Crvenkapu i ona je zaspala. Onda sam je uzela ocistila je i na plazi punoj ljudozdera je ispekla na zaru. Onda su me ovi slavili kao bozanstvo jer sam uspela da im ubijem najzajebanijeg neprijatelja Ajkulu (zajebana sam lomim kosti).

10. Daj, cime se vi hvalite, pa ja ajkule jedem samo kad postim, jer ajkuletina najvise lici na biftek. A da, ja nikad ne postim.

11. Када ми је досадно и немам шта да радим ја зауставим време и универѕум на тренутак , онда га мало вратим до тренутка великог праска и помислим "е мого сам ово мало спектакуларније да направим" и потом га вратим тамо где сам га зауставио....................Иначе ја малим псрстом окрећем свемир да не би стао................

12. A ja sam te svemu tome naucio.

13. 'Ajde što ste svi vi to naučili, uradili, ali što ja sve to mogu da razjebem dok si rek'o piksla, pa to je pos'o.

14. To je poso, a ja sam ti šef na njemu.

15. Ja sam ti direktor!

16. Ja sam osnivač multinacionalne korporacije u kojoj si ti jedan od direktora, i zato bi ti bolje bilo da budeš miran i da se ne kurčiš mnogo, e znaš?

17. Jbt, ovo sam ja hteo da napisem jos pre par dana, ali sam procenio da je nedovoljno dobro - i bio sam u pravu.

Srecom sam ja najpametniji ovde, i nikome ne moze pasti na pamet nista pametnije nego meni.

18. Meni je Jericho pao na pamet!

19. Naravno, jer volis da meditiras na mudre teme!

20. Eh, ne samo sto sam najpametniji, nego sam i najskromniji - volis da meditiras na PREMUDRE teme!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.