Спе®мерска екипа 2

1. SPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

......

2. e ribe...smrc, smrc, smrc...meni niko ne piseeee...buuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

3. kako bre niko? a sta ja radim tamo na trulim kobilama? samo cekam kad ce da dodje neki mod i banuje me... i da znas, vise necu da spemujem defke!!! od sad pa na dalje i ubuduce odgovaram ovde!

4. iju!
    Ooh I don't care about the propriety
    Let's break the rules and ignore society
    Maybe our neighbors like to spy, it's true
    So what if they watch when we do what we do

http://www.youtube.com/watch?v=uROBS4IAUiI

5. hvala Dunc...to je pravi ortak...uvek da pomogne...:))

lemajic kako bre neces vise da spermujes...pa mi smo cetverac...:)) kako cemo bez kormilara...

6. Nema na cemu,Javio :).Oduzices mi se za vikend,samo da se izdogovaramo oko vremena i mesta okupljanja :))))

E,i ja sve manje spermujem defke,mnogo me upozoravaju modovi,dokurcilo mi vise...

7. e jebi ga...ja se taman uhodao...nista ako necemo - necemo....

8. e pa tos to kaze dane... zato sam ja i otvorila onu prvu temu. da mozemo na miru da spermujemo. ne mogu bre stalno da se osvrcem preko ramena... ok, malkice da spermujemo po defkama, al necu bre da preterujemo.... ne valja nista preterano... :D

9. лемајићко плашиш се мУдератора ;).......

иначе дане , јавио ова пјесма је посебно за вас-нас ;)))

10. bila hit na svadbi onomad kad sam bio...:))

11. Uuuu,Cica samo da znas kako ja pevam ovu pesmu...Mnogo me nervira,jer je tekst glup,pa zato ja kazem sledece "Ja volim zivot,kafanu i zene,PROSECAN COVEK,tako zovu mene".Ne vidim sta je tu poslednje,kao niko ne voli te tri stvari i kad on umre gotovo je smak sveta i propast ugostiteljstva?Ma daaaaj,ne slusam ovakva proseravanja..

12. e jeb ga Dunc...trazis smisao u narodnjacima...gde to ima...:)

13. ма еби се ти дане...уживај брате :)))

еее некада "давно" су ову пјесму другарице моје из средње школе наручиле мени, и онај пјевач каже за тог и тог,и почне пјевати, а ја са виљамовком у рукама, и плачем ....шмрц...шмрц...ех када се сјетим ....

14. U svemu ja trazim smisao,inace se ne bavim necim ako nema smisao...Sem sto zivim zivot...A on nema smisao,jebemu...

15. "smak sveta i propast ugostiteljstva?" hahaahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahah! dane, koji si ti car!!!!

16. ма немате ви "Ону " душу...јел тако јавиооо професореее?! ;)))))))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.