Спе®мерска екипа 2

1. ama ne diram ja njega! iju! sta ti pada na pamet! prizenjen covek!

samo kazem... iznosim ocigledno... i uopste ne isturam to u nekom negativnom kontekstu...

2. uuuu,ovo sto si rekla za moje stanje svesti i kad sam trezan,pogodila si u samu srz :)))

3. eto vidis cica... poznajem ja mog daneta.... :))))

4. окок....;)...`оћел ту бити шта више од самог познанства ;)?!

5. Bice!Zarakijacemo se sa Javiom,Pridrzinjom,Energijom za vikend :)

6. iju! cica! ma nemoj bre ni da se salis sa tim stvarima... uostalom jel ti citas sta ja ovde napisah malopre?

7. a pa da, to sto kaze dane....

8. па шта онда ;)...болааааннн....такви су најбољи мацани..а дане је све то и мало вишеее :)))...

дане не мислим брее на ракијање, пјаноооо ;)....

"она је сама , а њена мама има боље си*е од ње"...прејака ствар :)))

http://www.youtube.com/watch?v=-DD4bGnZpnw

9. Torca,jedina grupa kjoja je za respekt iz bivse SFRJ,mada mnogi pricaju da su i oni navijaci Sarajeva bili jaki,ali to pricaju pogresnom coveku :).Delije,Torca i UF jedini respekt imaju od mene...

10. имам познанства са момцима из Сплита, нажалост никада нисам био горе...

торцида једина група чији је вођа силован у београду од Жарета ;)))

али ипак, само Делије и Торца и нико вишеееее....:)))

11. Kako se ne bih secao,pa sad bio transparent "Zare i Parangal,to su srca dva",slao sam takav sms svim grobarima koje poznajem :)))).Jebiga,u moje vreme UF je bio mnoooogo,ali bas mnooogo jak,zato sam ih stavio na tu listu,pa oni su znali da nas dobiju sa 30 puta manje ljudi,cesto...Sta da ti kazem kad je 96. u Obrenovcu vise bilo Forsa nego Delija i Glodara...

12. хехе јесте једина група којој никада транс није пао...УФ...
    али ипак су они отпад цигански...као деца ан северу као људи на својој трибини...мсм комплекси...

еее да ти знаш ко је ту поруку жаре и парангал срца два правио :))))

13. али ипак су они отпад цигански...као деца ан северу као људи на својој трибини...мсм комплекси...

To potpisujem,svi koje znam isli su prvo sa nama na zvezdu...

A ko je pravio transparent,Banjolucani?:)))

14. хахха...нису Бањалучани....али један дечко који има врло везе са торцом ;)...мада млађи је па га не знаш ;)....

15. Rispekt za maloga :)))A kako je povezan sa Torcom?I zasto proziva parangala,ako je povezan sa njima?

16. ххахах...ма дуга прича...није повезан са том торцом на коју ти мислиш..а и не могу то овдје баш говорити ;)...иначе...
    углавном гробарска кореографија је проваљена и то је био увод у то све ;)...

17. имаш пвт ;)))

18. pa da... ma objasnicu vam ja, al malo kasnije! :P

19. без генгбенга нема саламета ;)!!!!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.