Спе®мерска екипа 2

1. hahahahahaahhaahhahahahahahhahahhaahahha!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH

da, ovaj je bas sasav! :D

2. Ozbiljno,to sam stavio na msn.Bolje to,nego da se neko uplaši od moje slike :D

3. znao sam da si dzukela,ali da si ovakva...to me je dotuklo...

4. A šta ćeš,niko nije savršem :D

5. heheheeh slatka mala kuca :preplaseno se udaljava bez naglih pokreta:

6. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!Av av avuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D

7. hahahahahah mjauuuuuu frrrrrrrrrrrr

8. hihihihi :D ja sam imala macku, nekada davno, mnogo je bila sasava, pravi lovac... eto, sad mi bas nedostaje...

9. bas steta. moj bivsi ju je dao veterinaru da joj pronadje novi dom. gde god da je, nadam se da je srecnija neg sto je bila kod tog ludaka... ma duga je to prica... i tuzna...

10. I ipak se ti ne udade na kraju...for shame :D

11. pa da, al to se zove imati srece! :D

12. Nešto sam i ja razmišljao da se ne ženim.Odem na selo,legnem pod drvo,slušam kako šušti lišće na vetru...uživancija :D

13. pa to ti pricam... no women, no cry :D a u mom slucaju no men, no cry :P

14. Što crying,zašto da muškarac plače za ženom?

15. pa ne znam ja sto... tako je rekao neprejebivi marli, a ako je on tako rekao, pa to onda tako mora biti! :D

16. Bobi je duvao neko opasno granje kada je to pisao :D

17. Ćuti,samo kad nije električar :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.