Спе®мерска екипа 2

1. иначе не укључујем се у овакве расправе...ја сам своје спеРм знање показао тамо гдје је требало..на првој линији спеРм фронта :))))

2. Mali brat uskače upomoć :D

3. Znamo svi da ti je to dupli nalog,sad cu da te banujem :)))

4. Joooooj sve me stra :D

5. hahahahaha,sad ce cica da razbije monitor i da doleti da te bije :)))

6. Bosanski delija,ime nije bitno :D

Ćuti,ja pustio harisa džinovića,ako ovi četnici čuju,obesiće me o banderu hahahahaha

7. gde ste spermasiiiiii...:))))

8. opaaaaa vidi vidi, ko to nama doso...

9. Pa gde si ti ceo dan???Samo udjes,i pobegnes,nikom se ne javljas...da ne hotujes sa Lemajickom i Cicom u trojku :))))?Imam jos dva izraza za tebe,naravno ocekujem komentare...Pogotovo na sozgajz :)))

10. elekro, sto da te bese? pa haris je... jebote haris! zar je bitno ciji je i oklen je!

11. e, drugari i ja sam definisala nesto.... :) napokon.... :)

12. ma imao neke goste do sad...evo jedva odose...:))

13. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa profa stigo :D
    Profo šta ćeš od mjuzike,večeras muzičko veče.Ček prvo za ovog pijanca jednu

http://www.youtube.com/watch?v=pcYrxeEtRM8

14. -Ženo ajmo mi na spavanje,možda bi gosti išli kući :D

15. добро ноћ професоре...ено ја једну издефинисао клетву управо садЕ ;)))

16. Bem ti sunce žarko,počeli ste i kletve da bacate :D

17. svakog gosta tri seksa dosta! :D

18. Svakog dosadnog gosta,domaćin gurne s mosta :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.