Спе®мерска екипа 2

1. хахха...ето видиш....да знају ови около...само ми са испод 12 се примамо у Данетов клуб ;))))

2. 12 година ...

наравски ;)

3. Hahahahaha dunc biće ko u onom vicu :D

4. Nece biti,ne brini...I nemoj tamo da mi vredjas Hrvate i Muslimane,ima nas sa svih strana,moracu da te banujem :))

5. елеки јес чуо данета мојне никога да вријеђаш!!! ;)

6. E,sad ozbiljno,ekipice...Jeste videli sta nam se desilo sa Wlexom?Nikako da ga navatam na forumu,ali ovo sto radi je preterao,znam da ima Ktitor nalog,ali za cije babe zdravlje da se definise 100 definicija dnevno?Pa bice najpopularniji autor na sajtu do juna neka ima po 10 pluseva na svakoj definiciji,odmetnuo nam se omladinac...

7. хаххаха...баш....мораћемо размислити да га због капитализма на нашу жалост :(...одстранимо из ВСЦ тима :(....не смије се тако газити на досадашњи рад...а и нема га на форуму никако...:(

8. Nemam ništa protiv hrvata,pošto sam i ja rođen u hrvatskoj.Ni protiv muslimana takođe.

9. Pa to i pricam,ogroman je bag to sa Ktitor nalogom sto moze da se definise koliko god hoces.Meni je to goi oblik spema nego ono tj. ovo sto mi radimo...

10. Lijepa naša domovino... :D

11. 29 дефиниција је момак данас написао :))))...свака част...

али запоставља спеРмерске дужности због дефиниција...
    мораће пред пријеки ВСЦ суд...

елеки што лажеш , мени си рек`о да би побиЈо све балије а усташе би набад`о на колац ;)

12. Oj,junacka zemljo mila :))))

13. Aj čiča ne zezaj,kako ja braću hrvate i muslimane da pobijem.Pa mi smo svi iste vere :D

14. Лијепа наша пивска флаша ...;)

15. Ajd,da se nadovezem na pivo.

Jednu malu,njene noge kriveeeee

Sirio saaam,na sanduku piiiiveeee

16. Hehehehe drugarice i drugovi :D

17. Једну малу њена бедра мека
    лизао сам ко електро - влеекса

пјева се на мелодију данетове ;)

18. Hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaahhaahahahh

CICAAAAA,OPLODI NAS!

19. данкане нећуууу.....

пс-можда,али када се депилирате ;)

20. Uh,pa ja to redovno radim...Odmah posle lakiranja noktiju

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.