Спе®мерска екипа 2

1. ЧИЧА jebo te nisi se hvalio da si bio u VB?...:))

2. Hahahahaah,to JAVIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3. Чича ту има црвених нијанси, а то није добро, јавио тек онда има да види оно што ми ни не слутимо да је на слици, а што ћемо после пар сати гледања прихватиту за очигледно

4. Jao,Cica kolicki ti je pison,jebem te u dukat :)

5. јбга јаве шта да ти каЈем ;):...ВБ конза!!!!....

неприлагођена сад ћу ти нађем онда нови ;)

6. Ajde, možda čak i bolji bude...
    Čiča, ako si bio u VB, onda sam te sigurno gledala...što ne reče pre!

7. ок, хвала ти, само се ти трудиш, ...хаха боље да не довршим реченицу..."мисли су ми покварене, али су ми дела забрањена ѕа млађе од 18 год"

8. Nek se malo i drugi potrude! Tražila bih i ja, ali nešto me sad mrzi...bolje se u perverzije razumeju ostali ;)

9. i ja se trudim bre neprilagodjena...to ti je ona igra...donar pandur, los pandur...ja sam los, ЧИЧА je dobar...a sve u cilju da izmuzemo iz tebe neke podatke...

10. Ja ne znam sta su to perverzije,ja sam fin momak,nisam nikad imao devojku a tek mi je 28 leta...

11. Pa da, sa tim se ljudi upoznaju tek posle 30...previše si ti mlad, Fergi...

12. Ја сам напунио 30 у априлу, ал још ништа...

13. Tek ću onda ja da se načekam :D

14. а шта ћемо ми са 9 и по ;)

ево једне ако ош обрадим ти је у фотошопу да се не мучиш у паинту ;)

http://2.bp.blogspot.com/_ab5zux0MoG4/Sjmw42SrAuI/AAAAAAAADY8/RpswsJgzqfI/s400/rada-manojlovic-dupe.jpg

15. Imaš talenta za avatare, Čiča. Još ću i ja da naručim jedan :D

16. ova je vec bolja ЧИЧА... nego ima celulit...nije to TO...pomislice ljudi da neprilagodjena ima celulit..ajd nesto drugo...

17. само рециии...за тебе и попуст дајем ;)))

18. Ал ако овај стави, Чича, може слободно да промени ник у Прилагођена :)))

19. АУУУ ала сте захтјевни ;))

20. хаха, немам фотошоп ;)
    доћићеш и ти у моје године, па ћемо видети како ћеш се осећати кад крену малолетничке прозивке;)