Спе®мерска екипа 2

1. јух дане какав дукат брееее....то ти од својих другова дукатлија тражи ;)....

исккрено Наташио ја волим да радим....а ти волиш онај режим кад ЧИЧА ради а ти лежиш :)))) а не гледање...не лажи народ :)))

2. хаха, Лемаја :P

Правило је да нема правила, а мами дала дукат, то баби припадало још од њене бабе, није за давање :D

3. без дуката нема ништа...бановаћу те са сперма :)

4. неприлагођена.....!!!...мами дала дукат!!!!!....баба прабаби?!

каква сте ви изопачена породица?!?!??!?!??!?!

5. Инцест дукатлије

6. Ako još jednom neko pomene dukat nabiću mu banderu u rč!

7. Крпикурац је дукатлија

8. Чича реци Фергусомчику да ми врати лутку и да ме не вуче за косу

сончик, ако имаш срца мене да банујеш онда си без срца

9. хахахаааааааааа, манијациииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии

10. Ферги врати јој лутку....

избацити само!!!

11. Ferguson je pljugator,navija za Partizan i voli Tuđmana.

12. Ферги зашто је мрзиш што воли Шешеља?! ;))))

http://www.youtube.com/watch?v=vpj6EuOCNOU&feature=related

13. Частим колачићима
    http://i188.photobucket.com/albums/z251/gogabloger/kolacici.jpg
    за моје прво иииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии

14. idem ja kod drugarice na kafu... ovaj gej seks prestaje da mi bude zanimljiv...

15. Joj vidi štrudla sa orasima!Njammmmmm

16. ћао Лемаја, пријатно вече

17. алохца мио дио :)))

18. пусти штрудлу, бајадера ће се резграбити

19. Ae zdravo lemajićka.I sledeći put donesi one bakljave :D

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.