Спе®мерска екипа 2

1. Lemaja,Pridrzinjo,Energija,Mua...Cekaju se Javio i elek jos,a i bilo ko drugi ko zeli.A mogli bi i pojedinci iz Banja Luke da skoknu :)

2. хехеххе...ма Бањолучани су кмезе, ништа им не одговара, недружељубиви су скроз,а и превише су навалентни ;)))

3. Neka,takve ih najvise volimo!Neka planiraju neki dan od nedelje da skoknu ako im nije problem :)))

4. Čile, ja ladno nisam znao da si ti iz Banjaluke... čim se prolepša vreme eto mene tamo,najbolji prijatelj mi radi u Banjaluci i bio sam pre jedno 2-3 meseca i upoznao neke Banjalučane Vukajlijaše, al tad se ne "poznavasmo" vako dobro... sad kad smo se junački ispeRmovali, obavezno ti se javljam :)))

5. хахаха...ма не вјерују, тада им њихова љуба Stella Rossa није у граду, а само се због ње њакају на путешествије ;)))...

6. хахха...наравно предражињо :)...очекујем долазак тебе ...а ја контао ти знаш да сам из овог јуначког краја...

како ти се зове другар?

7. Nista,onda Pedja i ja dolazimo vama na noge,bando!

8. хахахха...банда да...али не и црвена ;)))

9. Ne možeš da ga znaš, pošto je lik iz Batočine (to je mestašce kod Kragujevca odakle sam i ja) nego su ga putevi odveli u BL.

Inače, anegdota sa njegovim imenom... zajebavali se neki ortaci sa njim dok je studirao u Doboju, pošto se zove Radovan, kažu "Mi ako odemo s tobom negde u Federaciju, mi ćemo da te zovemo Nedžibe, bezbednije je!" :)))

10. хахаха....не знам никојег Баточињана а да је овди ;)....

хеххе а одкад Добој има факултет?! ;)

хахха а неџиб је лијепо има за правог младомуслимана ...

11. Ima u Bojdo neki Pavlović, sad već Univerzitet, ne fakultet :))
    Ja ga i dan danas ponekad oslovim tako, čisto u zajebanciji :)
    I da, kaže se Batočinac, a ne Batočinjan, si čuo ti Banjalukac? :)))

12. ма знам как` се рекне ал` ја то овако из милоште према теби ;)...

а ја сам иначе Лијевчанин ;)))

хахах приватлук дакле ...уф ти су најгори :)))

13. Umesto iz milošte da me ispeRmuješ k'o čo'ek, ti mi tu nešto tepaš :))

14. хехеххе... Боже мили и предраги па зар не знаш да послије тепања долази спеРмовање ;)))

15. Ja reko da ne zaboraviš, da te podsetim samo :))

16. СПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕрррррррррррррррррррррММММММММММММММММММММММММММММММ НА БАТОЧИњанаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

;)

17. Sperm na slengasa iz Batocine,spermmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Na sleng sam odgovorio slengom,cisto da znas Pridrzinjo,nema sa mnom zajebancije :))))

18. Za svaku si pohvalu, sinak, nema šta :)
    Kakva je ekipa ovde, mogla je tema da bude i slengovanje, umesto spermovanje :)
    Mada, ima i speRm svojih draži :))

19. paaaaa, sperm je svojevrsni sleng, zar ne?

e dosta sam radila za danas, odoh da se prosetam do grada! :D

20. A i sleng je svojevrstan speRm :)))
    U zdravlje ti bilo, lemajić :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.