Čile, ja ladno nisam znao da si ti iz Banjaluke... čim se prolepša vreme eto mene tamo,najbolji prijatelj mi radi u Banjaluci i bio sam pre jedno 2-3 meseca i upoznao neke Banjalučane Vukajlijaše, al tad se ne "poznavasmo" vako dobro... sad kad smo se junački ispeRmovali, obavezno ti se javljam :)))
Ne možeš da ga znaš, pošto je lik iz Batočine (to je mestašce kod Kragujevca odakle sam i ja) nego su ga putevi odveli u BL.
Inače, anegdota sa njegovim imenom... zajebavali se neki ortaci sa njim dok je studirao u Doboju, pošto se zove Radovan, kažu "Mi ako odemo s tobom negde u Federaciju, mi ćemo da te zovemo Nedžibe, bezbednije je!" :)))
Ima u Bojdo neki Pavlović, sad već Univerzitet, ne fakultet :))
Ja ga i dan danas ponekad oslovim tako, čisto u zajebanciji :)
I da, kaže se Batočinac, a ne Batočinjan, si čuo ti Banjalukac? :)))
Za svaku si pohvalu, sinak, nema šta :)
Kakva je ekipa ovde, mogla je tema da bude i slengovanje, umesto spermovanje :)
Mada, ima i speRm svojih draži :))
Lemaja,Pridrzinjo,Energija,Mua...Cekaju se Javio i elek jos,a i bilo ko drugi ko zeli.A mogli bi i pojedinci iz Banja Luke da skoknu :)
хехеххе...ма Бањолучани су кмезе, ништа им не одговара, недружељубиви су скроз,а и превише су навалентни ;)))
Neka,takve ih najvise volimo!Neka planiraju neki dan od nedelje da skoknu ako im nije problem :)))
Čile, ja ladno nisam znao da si ti iz Banjaluke... čim se prolepša vreme eto mene tamo,najbolji prijatelj mi radi u Banjaluci i bio sam pre jedno 2-3 meseca i upoznao neke Banjalučane Vukajlijaše, al tad se ne "poznavasmo" vako dobro... sad kad smo se junački ispeRmovali, obavezno ti se javljam :)))
хахаха...ма не вјерују, тада им њихова љуба Stella Rossa није у граду, а само се због ње њакају на путешествије ;)))...
хахха...наравно предражињо :)...очекујем долазак тебе ...а ја контао ти знаш да сам из овог јуначког краја...
како ти се зове другар?
Nista,onda Pedja i ja dolazimo vama na noge,bando!
хахахха...банда да...али не и црвена ;)))
Ne možeš da ga znaš, pošto je lik iz Batočine (to je mestašce kod Kragujevca odakle sam i ja) nego su ga putevi odveli u BL.
Inače, anegdota sa njegovim imenom... zajebavali se neki ortaci sa njim dok je studirao u Doboju, pošto se zove Radovan, kažu "Mi ako odemo s tobom negde u Federaciju, mi ćemo da te zovemo Nedžibe, bezbednije je!" :)))
хахаха....не знам никојег Баточињана а да је овди ;)....
хеххе а одкад Добој има факултет?! ;)
хахха а неџиб је лијепо има за правог младомуслимана ...
Ima u Bojdo neki Pavlović, sad već Univerzitet, ne fakultet :))
Ja ga i dan danas ponekad oslovim tako, čisto u zajebanciji :)
I da, kaže se Batočinac, a ne Batočinjan, si čuo ti Banjalukac? :)))
ма знам как` се рекне ал` ја то овако из милоште према теби ;)...
а ја сам иначе Лијевчанин ;)))
хахах приватлук дакле ...уф ти су најгори :)))
Umesto iz milošte da me ispeRmuješ k'o čo'ek, ti mi tu nešto tepaš :))
хехеххе... Боже мили и предраги па зар не знаш да послије тепања долази спеРмовање ;)))
Ja reko da ne zaboraviš, da te podsetim samo :))
СПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕрррррррррррррррррррррММММММММММММММММММММММММММММММ НА БАТОЧИњанаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
;)
Sperm na slengasa iz Batocine,spermmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Na sleng sam odgovorio slengom,cisto da znas Pridrzinjo,nema sa mnom zajebancije :))))
Za svaku si pohvalu, sinak, nema šta :)
Kakva je ekipa ovde, mogla je tema da bude i slengovanje, umesto spermovanje :)
Mada, ima i speRm svojih draži :))
paaaaa, sperm je svojevrsni sleng, zar ne?
e dosta sam radila za danas, odoh da se prosetam do grada! :D
A i sleng je svojevrstan speRm :)))
U zdravlje ti bilo, lemajić :)