Спе®мерска екипа 2

1. E odmah mi lakše...mislio sam da će biti problem što sam Srbin,ali evo prihvatili ste me :D

Dane ispašće ti oči!

2. па сад...кажу неки док жени не видиш оно ниси је ни упознао...

значи ми неприлагођену знамо....:)))

3. Не знамо.Само смо је упознали :)

4. Ma znamo se,zar je bitno da li se poznajemo :D

5. "технике медитације:

- физичка пасивна медитација, са концентрацијом на саму духовну делатност

- медитација у склопу са неком фиѕичком активношћу, рецитовање или дисање"

6. ја упражњавам српску медитацију,али не бих о томе заиста.

7. хвала Богу преведох вас у праву вјеру :)))...само ЋИРКА ;))) одох и ај ето ем за који сат...браћо напаћена ;)

8. дадада упознали смо је...то сам хтео да кажем...;)))

9. "MEDITACIJA ima umirujući učinak, te se u alternativnoj medicini preporučuje kao metoda opuštanja. Broj otkucaja srca je usporen, disanje je produbljeno, te je smanjena napetost u mišićima."

извињење за латиницу. али нисам могла да преписујем опет

10. па где нађосте сада да медитирате

11. E čiča mene si zaboravio :D
    Ja sam za lakšu metodu,kad budu slova na ćirilici,odmah kupujem tu tastaturu.

12. алооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо

13. моја медитација је ефикаснија,убрзава срце...осетиш се жив...а осети се и она жива.Често јој тепаш Десо,Десо...Иако јој је право име Десанка...

14. а ти не медитираш или си брз

15. манијациииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии

16. Baba čupaj te kablove,upropastiše dete :D

17. ko sad spamuje sa mackom?

18. Hahahaha ne spominji mi mačke :D

19. Хахаха мачке :))))

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.