E odmah mi lakše...mislio sam da će biti problem što sam Srbin,ali evo prihvatili ste me :D
Dane ispašće ti oči!
па сад...кажу неки док жени не видиш оно ниси је ни упознао...
значи ми неприлагођену знамо....:)))
Не знамо.Само смо је упознали :)
Ma znamo se,zar je bitno da li se poznajemo :D
"технике медитације:
- физичка пасивна медитација, са концентрацијом на саму духовну делатност
- медитација у склопу са неком фиѕичком активношћу, рецитовање или дисање"
ја упражњавам српску медитацију,али не бих о томе заиста.
хвала Богу преведох вас у праву вјеру :)))...само ЋИРКА ;))) одох и ај ето ем за који сат...браћо напаћена ;)
дадада упознали смо је...то сам хтео да кажем...;)))
"MEDITACIJA ima umirujući učinak, te se u alternativnoj medicini preporučuje kao metoda opuštanja. Broj otkucaja srca je usporen, disanje je produbljeno, te je smanjena napetost u mišićima."
извињење за латиницу. али нисам могла да преписујем опет
па где нађосте сада да медитирате
E čiča mene si zaboravio :D Ja sam za lakšu metodu,kad budu slova na ćirilici,odmah kupujem tu tastaturu.
алооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
моја медитација је ефикаснија,убрзава срце...осетиш се жив...а осети се и она жива.Често јој тепаш Десо,Десо...Иако јој је право име Десанка...
а ти не медитираш или си брз
http://i.imgur.com/pzrE8.jpg
манијациииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Baba čupaj te kablove,upropastiše dete :D
ko sad spamuje sa mackom?
Hahahaha ne spominji mi mačke :D
Хахаха мачке :))))
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
E odmah mi lakše...mislio sam da će biti problem što sam Srbin,ali evo prihvatili ste me :D
Dane ispašće ti oči!
па сад...кажу неки док жени не видиш оно ниси је ни упознао...
значи ми неприлагођену знамо....:)))
Не знамо.Само смо је упознали :)
Ma znamo se,zar je bitno da li se poznajemo :D
"технике медитације:
- физичка пасивна медитација, са концентрацијом на саму духовну делатност
- медитација у склопу са неком фиѕичком активношћу, рецитовање или дисање"
ја упражњавам српску медитацију,али не бих о томе заиста.
хвала Богу преведох вас у праву вјеру :)))...само ЋИРКА ;))) одох и ај ето ем за који сат...браћо напаћена ;)
дадада упознали смо је...то сам хтео да кажем...;)))
"MEDITACIJA ima umirujući učinak, te se u alternativnoj medicini preporučuje kao metoda opuštanja. Broj otkucaja srca je usporen, disanje je produbljeno, te je smanjena napetost u mišićima."
извињење за латиницу. али нисам могла да преписујем опет
па где нађосте сада да медитирате
E čiča mene si zaboravio :D
Ja sam za lakšu metodu,kad budu slova na ćirilici,odmah kupujem tu tastaturu.
алооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
моја медитација је ефикаснија,убрзава срце...осетиш се жив...а осети се и она жива.Често јој тепаш Десо,Десо...Иако јој је право име Десанка...
а ти не медитираш или си брз
http://i.imgur.com/pzrE8.jpg
манијациииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
Baba čupaj te kablove,upropastiše dete :D
ko sad spamuje sa mackom?
Hahahaha ne spominji mi mačke :D
Хахаха мачке :))))