Е,па може и недеља мени пасује
Nemam pojma,u petak sam slobodan posle jedan,ako ništa ne iskrsne.
Ћао, Неприлагођена, извињавам се што се нисам јавио :)
ђе сте раја...тетке...очеви...тече...медидетаристи ;)
шта нема? :)))
како ниси, видиш да си се јавио :)
Чича, а и да има, одакле нам :)
елек,ајде да помериш за недељу.Ја ћу јавити осталима,кад већ Пеђи пасује.Ипак је ово кренуло као виђање нас двојице а претвори се у екскурзију хахаха
Чичаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
а дукатлије да поздравиш?
да неприлагођени мој аватарчићу ;)))
Људи, како већини одговара... немојте сад сви да мењате планове због мене... нахватаћу ја већ вас све, само полако :))
да ли ја да обришем ово што пишем, а што је могуће обрисати, да се погрешно не сконтам?
немој бити демократа,придрже...како ти кажеш,ти си најстарији,тако ће и бити.
хаххахахха...
брате са дукатлијама радим друге ствари , то се зна ;)))) поздрављање није у том реону "других"...
"да ли ја да обришем ово што пишем, а што је могуће обрисати, да се погрешно не сконтам?"
а штооо?....ми се одлично контамо ;) хахаххахах
Јавио је најстарији :)
бојим се да се не ПРЕконтамоo :P
Јавио се не рачуна,тај увек може хахаха
ма нисам бре...ја се фолирам...имам 13 год и бубуљице и дебео сам и још сам невин...:((
A brate,ja za razliku od vas i učim za ispite,do kraja semestra još malo,imam sto seminarskih radova na vratu...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Psiholog · 20. Februar 2011.
Е,па може и недеља мени пасује
Nemam pojma,u petak sam slobodan posle jedan,ako ništa ne iskrsne.
Ћао, Неприлагођена, извињавам се што се нисам јавио :)
ђе сте раја...тетке...очеви...тече...медидетаристи ;)
шта нема? :)))
како ниси, видиш да си се јавио :)
Чича, а и да има, одакле нам :)
елек,ајде да помериш за недељу.Ја ћу јавити осталима,кад већ Пеђи пасује.Ипак је ово кренуло као виђање нас двојице а претвори се у екскурзију хахаха
Чичаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
а дукатлије да поздравиш?
да неприлагођени мој аватарчићу ;)))
Људи, како већини одговара... немојте сад сви да мењате планове због мене... нахватаћу ја већ вас све, само полако :))
да ли ја да обришем ово што пишем, а што је могуће обрисати, да се погрешно не сконтам?
хаххахахха...
брате са дукатлијама радим друге ствари , то се зна ;)))) поздрављање није у том реону "других"...
"да ли ја да обришем ово што пишем, а што је могуће обрисати, да се погрешно не сконтам?"
а штооо?....ми се одлично контамо ;) хахаххахах
pre 2 minuta
Јавио је најстарији :)
бојим се да се не ПРЕконтамоo :P
Јавио се не рачуна,тај увек може хахаха
ма нисам бре...ја се фолирам...имам 13 год и бубуљице и дебео сам и још сам невин...:((
A brate,ja za razliku od vas i učim za ispite,do kraja semestra još malo,imam sto seminarskih radova na vratu...