Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Е,па може и недеља мени пасује
Nemam pojma,u petak sam slobodan posle jedan,ako ništa ne iskrsne.
Ћао, Неприлагођена, извињавам се што се нисам јавио :)
ђе сте раја...тетке...очеви...тече...медидетаристи ;)
шта нема? :)))
како ниси, видиш да си се јавио :)
Чича, а и да има, одакле нам :)
елек,ајде да помериш за недељу.Ја ћу јавити осталима,кад већ Пеђи пасује.Ипак је ово кренуло као виђање нас двојице а претвори се у екскурзију хахаха
Чичаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
а дукатлије да поздравиш?
да неприлагођени мој аватарчићу ;)))
Људи, како већини одговара... немојте сад сви да мењате планове због мене... нахватаћу ја већ вас све, само полако :))
да ли ја да обришем ово што пишем, а што је могуће обрисати, да се погрешно не сконтам?
немој бити демократа,придрже...како ти кажеш,ти си најстарији,тако ће и бити.
хаххахахха...
брате са дукатлијама радим друге ствари , то се зна ;)))) поздрављање није у том реону "других"...
"да ли ја да обришем ово што пишем, а што је могуће обрисати, да се погрешно не сконтам?"
а штооо?....ми се одлично контамо ;) хахаххахах
pre 2 minuta
немој бити демократа,придрже...како ти кажеш,ти си најстарији,тако ће и бити.
Јавио је најстарији :)
бојим се да се не ПРЕконтамоo :P
Јавио се не рачуна,тај увек може хахаха
ма нисам бре...ја се фолирам...имам 13 год и бубуљице и дебео сам и још сам невин...:((
A brate,ja za razliku od vas i učim za ispite,do kraja semestra još malo,imam sto seminarskih radova na vratu...