Спе®мерска екипа 2

1. Е,па може и недеља мени пасује

2. Nemam pojma,u petak sam slobodan posle jedan,ako ništa ne iskrsne.

3. Ћао, Неприлагођена, извињавам се што се нисам јавио :)

4. ђе сте раја...тетке...очеви...тече...медидетаристи ;)

шта нема? :)))

5. како ниси, видиш да си се јавио :)

6. Чича, а и да има, одакле нам :)

7. елек,ајде да помериш за недељу.Ја ћу јавити осталима,кад већ Пеђи пасује.Ипак је ово кренуло као виђање нас двојице а претвори се у екскурзију хахаха

8. Чичаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9. а дукатлије да поздравиш?

10. да неприлагођени мој аватарчићу ;)))

11. Људи, како већини одговара... немојте сад сви да мењате планове због мене... нахватаћу ја већ вас све, само полако :))

12. да ли ја да обришем ово што пишем, а што је могуће обрисати, да се погрешно не сконтам?

13. немој бити демократа,придрже...како ти кажеш,ти си најстарији,тако ће и бити.

14. хаххахахха...

брате са дукатлијама радим друге ствари , то се зна ;)))) поздрављање није у том реону "других"...

15. "да ли ја да обришем ово што пишем, а што је могуће обрисати, да се погрешно не сконтам?"

а штооо?....ми се одлично контамо ;) хахаххахах

16. Duncan Ferguson
    pre 2 minuta

немој бити демократа,придрже...како ти кажеш,ти си најстарији,тако ће и бити.

Јавио је најстарији :)

17. бојим се да се не ПРЕконтамоo :P

18. Јавио се не рачуна,тај увек може хахаха

19. ма нисам бре...ја се фолирам...имам 13 год и бубуљице и дебео сам и још сам невин...:((

20. A brate,ja za razliku od vas i učim za ispite,do kraja semestra još malo,imam sto seminarskih radova na vratu...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.