Хахахаха па Чича, што ме ондаК малтретираш, живци ми к'о струне :)))
Данкане, јесте, видиш да је упознао часну дјеву па се пробудио из мртвих, неће ваљда да ме поједе јебеш га :)))))))
ххахах...па знаш како мици...ниси се ти још доказала преда мном....а ја сам да те подсјетим заслужан за твој улазак у екипу...дакле поклониш ми дјевичанство (ако га још имаш) и ријешено ;)...јавио прави се да ово ниси чуо...
Ма,Чича је онда змај,ако је тачно то што ти мици причаш ;)))))
видиЈо сма већ мици...види ти ње само како се брине да ја нећу видјети нешто што ми је написала ;):...хеххехехех....
татино...то нешто иза мојих лећа...море, море.....
Lelemudi i mrsomudi :D
Хахахаха па Чича, што ме ондаК малтретираш, живци ми к'о струне :)))
Данкане, јесте, видиш да је упознао часну дјеву па се пробудио из мртвих, неће ваљда да ме поједе јебеш га :)))))))
тата, нисам ја ништа, него навукле ме животиње ;)
неће ваљда да ме поједе јебеш га :)))))))заменила си слова хахахахаха
ххахах...па знаш како мици...ниси се ти још доказала преда мном....а ја сам да те подсјетим заслужан за твој улазак у екипу...дакле поклониш ми дјевичанство (ако га још имаш) и ријешено ;)...јавио прави се да ово ниси чуо...
Хахаххахаха, нисааам :Р
ИЈУ ЧИЧА немој у девичанство да ми дираш! :)))))
ма има да јој поставим појас невиности...срам да ти уђе Чича...какве речи пред родитељем невиног чељадета...
па морам у то шта ћеш...најслађе...а ти као прави дио екипе, ми то лијепо поклониш и ствар ријешена ;)
Nevina ko devojačka suza :D
јавио...пази када чича похита на твоју ћеру, да и теби у дукат случајно што не упадне ;))) хаххахах
Ех јадо та твоја мукичица дај боже да се не саломи док дође до мене :)))))
хахаха...можда јесте ситан али је динамитан мици.....;)
Mali al tehničar :D
ма не вреди ни да је инжињер, али нека нек се теши дете...:))
дукатлија
Dukatlija
ххахахха....а доктор наука јавио?!