Спе®мерска екипа 2

1. ma ja sam skroz pacifista, nikad ne bih pucala u zivo bice! ali, ovako u streljani... uf... :D mada vise sam u fazonu "guns for a show, knives for a pro" :P

2. ја сам више за склапел...стенли је мајка :)

3. Ma,kakvi to,samo spric i igla zakon!Ipak sam ja civilno sluzio u bolnici :)))

4. шПРИЦ ДА.....игла никада....

ош те шприцнем перверзњаку са својим спеРмом...бодеш се по пишону са иглама?! ;)

5. Cek da dobijem pravo da definisem,pa kad stavim defku za "tu lebac mece" objasnicu ko je spermas :)))

6. o isuse hriste, marijo i josife, vi bre niste normalni!!!!!!!! spricevi? igle? skalpeli? a, bre? o cemu pricamo? narkomani! kriminalci!

7. ...sve sama ološ i kriminalci,
    za vas su samo okovi i lanci... :)))

8. evo cica izdao novi LP,napokon svi znamo kako izgleda

http://www.youtube.com/watch?v=27a7DAfInZ8

9. hahahahhah vauuuuuu vidje cice, sto je opasan frajer! hahahhahah

10. Toliko dobar da sam ga stavio na avatar :)

11. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!! dane, ludaku ludi! ::D:D:D:D

12. hahahahaha,ali poslusaj mu samo ovu,kakav je to tekst.Umetnik!A muzika tezak hevi :)

http://www.youtube.com/watch?v=y8fobrXipGs&feature=related

13. jeboteeeeeeeee! pa ja ne verujem! jebote! jebote! jeboteeeee! aaaaaaaaa!

14. Hahahahah "budi moja curo slatka,prelepa je tvoja patka" :)))Kanda se nesto zajebao tu,a? :)))

15. hmmmm... pa mozda i nije! :P ;)))))))))

16. Pa sad,sve zavisi...Kod zena je to guska,barem u nasem zargonu,a kod muskarca patka.

17. Riba je trandža definitivno :))

18. Ali Cica to nije znao,cim je snimio ovakvu pesmu...Cilageru,otkrismo ti identitet :)

19. ma znao je bre garant, i svidelooooooooo mu se breeeeeeee! zato je i snimio vaku pesmu....

20. уф шта ћу сада...открили сте ме...кмееееееее....више нисам инкогнито :(((

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.