Спе®мерска екипа 2

1. ma ja sam skroz pacifista, nikad ne bih pucala u zivo bice! ali, ovako u streljani... uf... :D mada vise sam u fazonu "guns for a show, knives for a pro" :P

2. ја сам више за склапел...стенли је мајка :)

3. Ma,kakvi to,samo spric i igla zakon!Ipak sam ja civilno sluzio u bolnici :)))

4. шПРИЦ ДА.....игла никада....

ош те шприцнем перверзњаку са својим спеРмом...бодеш се по пишону са иглама?! ;)

5. Cek da dobijem pravo da definisem,pa kad stavim defku za "tu lebac mece" objasnicu ko je spermas :)))

6. o isuse hriste, marijo i josife, vi bre niste normalni!!!!!!!! spricevi? igle? skalpeli? a, bre? o cemu pricamo? narkomani! kriminalci!

7. ...sve sama ološ i kriminalci,
    za vas su samo okovi i lanci... :)))

8. evo cica izdao novi LP,napokon svi znamo kako izgleda

http://www.youtube.com/watch?v=27a7DAfInZ8

9. hahahahhah vauuuuuu vidje cice, sto je opasan frajer! hahahhahah

10. Toliko dobar da sam ga stavio na avatar :)

11. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!! dane, ludaku ludi! ::D:D:D:D

12. hahahahaha,ali poslusaj mu samo ovu,kakav je to tekst.Umetnik!A muzika tezak hevi :)

http://www.youtube.com/watch?v=y8fobrXipGs&feature=related

13. jeboteeeeeeeee! pa ja ne verujem! jebote! jebote! jeboteeeee! aaaaaaaaa!

14. Hahahahah "budi moja curo slatka,prelepa je tvoja patka" :)))Kanda se nesto zajebao tu,a? :)))

15. hmmmm... pa mozda i nije! :P ;)))))))))

16. Pa sad,sve zavisi...Kod zena je to guska,barem u nasem zargonu,a kod muskarca patka.

17. Riba je trandža definitivno :))

18. Ali Cica to nije znao,cim je snimio ovakvu pesmu...Cilageru,otkrismo ti identitet :)

19. ma znao je bre garant, i svidelooooooooo mu se breeeeeeee! zato je i snimio vaku pesmu....

20. уф шта ћу сада...открили сте ме...кмееееееее....више нисам инкогнито :(((

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.