Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jupi imaš baš dobru mamu,mene bi moja zadavila :D
ma najbitnije je samopouzdanje..kad njega imas imas sve i mozes sve...samo tako ЧИЧА...sve pod noz..:)) jel ovo sve pod noz definisano?
Ladno nije definisano :D
Laku noć, pozdravi i ti mamu :D . Idem i ja, prebacujem neku muziku s neta, ne mogu više s vama da se bakćem. Vidimo se ljudi, navratiću ponovo.
Definisite SVE POD NOZ!!!Ljudi,bree,otkad se proseravamo na spermerskoj temi izdefinisasmo bogaoca izraza,jeste primetili?Cak se i lemaja aktivirala,a CICA udara po slengu...
Ćao maloletna :D
ја дефинисао Курјака ..ЧИЧА опет ти у дефки...:))))
On bolje da se povuce sa sajta privremeno da se prasina slegne,kako smo mu digli rejting,jbt...Pa da ima samo 3 zuba u glavi,ima prolaz kod minimum 50% zena ovde.Ostalih 50% su lezbejke...
Hahahahaha brate zaključajte ga :D
evo me. jel me zvao ko?
Lemaja veži ovog tvog čiču,ima ove ženske da se lepe na njega ko na lepak!
gdej si lemajic...VECNA INSPIRACIJO autora na Vuki...:)))
hehehehe ma neka, ja i volim da se lepe, ja sam prosto ponosna na njega! :D:D:D
Pa šta ćemo mi ostali!?
Ми у Мулен Руж,јебига...
pa snadjite se! :D
evo me javio, bila sa drugaricom na kafi....
Dunc aj idemo,ja častim :D
ocu i ja sa vama! el mogu i ja sa vama?! pliz pliz pliz!!!!
pa da... tamo neka kafa sa tamo nekom drugaricom je vaznija od spermanja...zato nam ovako ide...
Aj možeš,al da nam pokažeš tetovaže ako imaš :D