Спе®мерска екипа 2

1. elektro i tebe sam ubacio u defku...jel treba i tebe lemajic...:))

2. pa nemam tetovaze, al mogu da ih napravim, nije problem! :D

pa normalno javio, sa drugaricom. zabolese me ruke od spermanja... yj prsti od kuckanja po tastaturi! :P a i sredjuje mi nesto, valjamo neku robu, ovo ono, satro gistro.

e ljudi, maloletna budala ladno godinu dana mladja od mici... jbt, a da mi malo pipazimo kad su one ovde... a? msm, da ne padnu u fras, ili tako nesto....

3. e pa javio, cim moras da me pitas onda bolje nemoj... msm, kad se vec do sada niko nije setio da me ubaci, necu ja nikome ruku da zavrcem...

4. a koliko mici ima godina?

5. lemajic a je si citao nesto moje skoro...msm ako mora crtam...a ova poslednja je o jebacima...jel tu da te ubacim...:)))

mici 16 god elektro..

6. Lemajo, ovo je uvreda, ja svaki dan slusam po onoj raspaloj gimnaziji bljuvotine 10 puta gore od ovoga sto ovde vidim. xD
    I jos samo nesto, od sada mi je Cica najomiljeniji lik na Vukajliji, cicu za predsednika! :))))

7. gde si mici...:))) nema ljutis a pile tatino..:)

8. Dobro mici nemoj se ljutiš,lemaja brine za tebe.Za razliku od nas manijaka :D

9. elektro evo baci pogled ovde http://vukajlija.com/forum/teme/4978 ja tu uvek proverim pre neg krenem sa nekim da pricam... a ako ga/je nema, onda jbg rizikujem.

citala, javio. i jedva prokomentarisala, jer sam realno ostala bez teksta. ali to je skroz okej :) a ne mos' da me ubacis u kurjak jer sam ja to odavno prejebala.... sad samo meditiram... :P

10. Sorry lemajo,neću više :D

11. Javio, da li hoces da budes moj Vukajlijaski tata? :trep: i da me cuvas od ostalih manijaka? :)))

12. To je skroz okej

Univerzalna i nenadjebiva rečenica koja se može koristiti u zamenu za čitavu lepezu osećanja i misli. Njome se možete složiti sa sagovornikom, utešiti ga, izraziti nezadovoljstvo ili, pak, pokazati da vas zabole ćošak od ormana za ono što vam prilča...

sad si mi sve rekla...:)))

zezam se, to je skroz okej..mislio sam za ovu zadnju...razumeli smo se na kraju...

jebi ga, da sam studirao jezike mozda bih odmah ukapirao..:))

13. ocu mici pile tatino...

jebo sam im kevu, ko te bude dirao..:)) ili sto reko Dart Vejder "i'm your father"

14. e jebiga, mojne si na kraj srca. nismo se razumeli, nije nista od gore navedenog, potpuno nova kategorija, al nema veze, objasnicu na okupljanju

elektro, prihvatam ivinjenje, nemoj da ti se ponovi! :P ;)))))

mici, jebiga, ne znam sta da ti kazem.... moj pokusaj majcinske naklonosti i zastite je ocigledno bio neuspesan... izgleda da devojke vise vole tate...

15. Lemajo neće više tebe mi :D

16. e takvog te volim, elektro! :*

17. kad sam ja lemajic na kraj srca... nikad, koliko ja znam...:))

ajd nema veze...idemo dalje...to je skroz okej...:)))

18. Lemajoo, nemo se ljutis :))) budi mi sta god zelis...;)
    Tata, samo upozori Cicu, da ne strada...:)

19. ocu pile tatino...:))

20. e, javio - znam te, znas me, znamo se... :))))))))

ma nema frke mici, vidim ja da ti je javio momentalno prirastao srcu, necu da vam se mesam... :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.