Спе®мерска екипа 2

1. mozes ti lemajic da joj budes, da joj budes.......

tetka...:))

2. hahahahaha, koliko dominiras lemajo, sada shvatam zasto te spermasi ovoliko vole. :)

3. ma vole oni mene zbog nekih drugih stvari ;))))

4. O-ho-ho bogami, bogami...svasta mi pade na pamet sada...:))))

5. zbog kojih lemajic?

6. SPERRRR|mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

7. paaaaa..... zbog toga sto sam mirna, tiha i umiljata! :P

8. joj sto elekricar ima dobrih defki! ne smem odjednom da mu lupam svugde pluseve, bicu sumnjiva modovima...

9. Smes da mu lupas po citanju,sta te boli kurac?

10. a smem? a pa ondak dobro! :)))

11. eee cim neko oce promeni temu odma "sto elektro ima dobre defke" "je li pises ti nesto elektricar"...:))

to su bre moji fazoni..nemoj krades lemajic...:))

12. ste videli ala sam ispljuvao bodibildere u definiciji hahahaha?I dao svojevrsni omaz sebi i Javio-u

13. јбте па и акда ме нема морате ме у причу ставити ;)

гдје си мици, :)...гимназијалко ;)

http://upload.ecvv.com/upload/Product/20088/China_Sexy_School_Girl_Costume2008811950451.jpg

учиш ли ;)?

гдје сте раја...

љубави и теби поззз ;)))

14. Cica, kosa mi je braonkasta :))) moram, tera me tata. :)

15. ljubaaaaaviiii!!!!!! :*

aman, nisam skretala temu. ja sam lepo u jednom komentaru odgovorila, a posle stavila eleka u drugi komentar, po vi mozete po zelji da se nadovezete na koji ocete :D

16. Moje defke su uvek dobre :D

17. хехе овај јавио...тата....е јадна ти са таквим оцем ....који јури шта год сукњицу има ;))))

герилоооо када ћемо у шуме Сиера Мадре поново ?! ;)

18. Мојне да ми дираш тату, знаш да си ми драг, мислим пустио си ме д' уђем у екипу, али јавио је јавио. :))))))

19. uskoro mi amore uskoro.. ali prvo moramo po sumama i gorama nase zemlje ponosneeeeeee... :)))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.