U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Vi ste prsli!
Ма јок електролитични, чини ти се само. :))))
еее свака част... ти си из тога створио једну професију!...професоре примјењених дукатлијским знаности...;)))
Čiča, znaš ti onu foru kad kaže lik: "Cepam je ja u dupe... izvadim ga, a on žut k'o dukat... ja ga obrišem o zavesu, pa ponovo!!!" :)))))
Alo bre ima maloletnih osoba ovde!Kakvi ste pajdomani,to nije normalno.
Ti maloletni su ustvari "najgori" :)
Пеђо,јел знаш зашто шећераши не јебу згуза?
Ako je tako i ti si maloletan :D
хахаха....предраже - срам и стид малолетно дукатлијске цурцо копрцке индивидуе овдје да те буде....;)))добар зонфа иначе...
мици ма какиииии....
у туууттуууу ;)
Много слатко, Данкане
Тај рад,Мици :)))))))
Hahahaahaha, za foru :))))
Хахахаха, ма де мене да фрапирате, у школи сам позната као Марина, Мици, садо-мазо перверзија...:)))))
мициииииии са 16 љета те ствари причашшш....ццццц...
Чичааа, иако сам бРезобразна је л' ме и даље волиш?
Vas treba zatvoriti negde.
Zbog toga te i voli... a i mi svi ostali :)))
"Чичааа, иако сам бРезобразна је л' ме и даље волиш? "
Чича воли само данкана...јер је дукатлија.,..уколико и ти то постанеш, можда и тебе заволи ;)
Jednom se kresneš u bulju i odmah ti zalepe da si peder :)))
Чича бре, немој да постанем пристојна,и да почем да те тужим тати, па да видиш свога Бога :)))))