Спе®мерска екипа 2

1. Спермашиииииии су закон...има да очистимо овај сајт од искомплексираних сујетних буљашаааааааааа

2. e sad sam se cula sa danetom. sve je okej, i sve je iskulirano. covek je rekao surovom sve sto je imao da kaze, i nema tu nikakvih vise problema. a i nama je sve jasno. dane se vraca za 7 dana, a elektricar za 6, i to je to, nema tu vise sta. a onda..... spektakl! :D

3. Lepo vam ja kažem, ne se uzbudjavajte, a vi nećete da me slušate :)

Spermovanje po faci za kaznu :)

SPERMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

4. Spermte se, spermte...

5. Hahahaha, Dog "lud" kao i uvek :)

6. ANARHIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!1

e peki, rekla sam danetu da cemo ti i ja da se dogovorimo oko okupljanja, pa prosledimo ostalima. dakle, petak ili nedelja? ja predlazem petak, samo ne znam u koliko sati? energija ne moze pre 22h...

7. Ako nahvatam bar jednu "budalu" da ide sa mnom večeras, dogovorićemo se koliko danas :)
    Mož' mi da se nadjemo pre 10, pa nek se priključi ona, ionako ćemo da budemo negde u gradu :)

8. e, da, veceras! pusti mi sms ako budes dosao, pa da se iznalazimo.

pa moze, recimo da se nadjemo u petak u 21h, pa joj javimo gde smo. a gde cemo? ja sam rekla da hocu u neku kafanu kafansku! :D

9. Za to će fudbalerska individua da se pobrine, ako neko zna kafane ovoga grada, to je sigurno on :)
    Karirani stoljnjaci, metalne piksle i slično :)

10. e tooooooo! i ono - case lomim ruke mi krvave! e pa u tom slucaju moramo videti sa njim da bismo znali gde se nalazimo. ali bilo bi najzgodnije da je negde u centru. ajde ovako, neka bude petak, 21h, a za mesto se naknadno dogovaramo?

jeste culi dukatlije????

a jel imas ti neki elektricarev kontakt?

11. Nemam... al gledaju oni ovo iz snajper moda, javiće se već nekako... dukatlije su to bez obzira što su banovani :)
    Jednom dukatlija, uvek dukatlija :)

12. а ми неки што имамо петак заузет мож да спермујемо сами себе??????

зезам се..то је скроз океј...:))

13. Javio, pazi da ne radiš u petak više od dva sata, da se ne umoriš :)))

14. ако смо данас уторак, значи у петак имам око три сата...ихххх уморићу се...

15. ajooooj! skroz zaboravila! :( u koliko sati pocinje ta svirka? mozda mozemo da se nekako uklopimo u sve? a i sto se sekiras javio, pa msm, ako nismo na svirci onda smo u kafani sa ostatkom ekipe. zar ne? :D

16. Što je mnogo, mnogo je... a da ti uzmeš slobodan dan u petak? :)

17. а јеби*те се сви...сви сте ми кул и готивни...али нема ми брата Данета...овај спеРм није то без њега...

:((((((((

маро муњо ако ово прочиташ, толико си ми пала у очима због Данета да те сав Дунав и Сава и Врбас скупа не могу опрати :(((((

18. cica, saljem ti pvt za dva min

19. moramo dalje, bez daneta i elektra, hrabro su pali, ali gerila ne posustaje!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

20. идемо даље...али нема ми данетааааааа :(((((...

ебемти вукајлијашки живот....куцкам Мудовима сада нешто...

...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.