Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
pa nemas kad te ne vidi ni sunce ni mesec...:D
Modigliani..salim se,ima dosta dobrih ali u sustini i taj
omiljeno slovo?
Ni komarci, a ni ti! :D
Omiljeno slovo S.. (:
Omiljeni broj?
kakva koincidencija i meni S...:)
svi sem 13...
imas li tajni stek?
Tajni stek cega? Mislim da nemam..
Najlepse iskustvo u zivotu?
ni jedno jos nije dovoljno da udje u folder "najlepse"
omiljena tipka na tastaturi?
Delete
Omiljeni kutak?
kupatilo...
citat?
"To forget a friend is sad. Not every one has had a friend. And if I forget him, I may become like the grown-ups who are no longer interested in anything but figures…"
Najruznija boja?
braon...
sta najvise cenis kod ljudi?
Poverenje i toleranciju..
Ti?
iskrenost i pozrtvovanje
sta volis kod sebe?
Tesko je reci samo jednu osobinu, narcis sam.. (:
Zasto bas taj avatar i nadimak?
Kazali mi neki da sam opasna, i da ne smeju sa mnom da se igraju, jer ako čak i slučajno polomiš staklenu, ima da te iseče. :) Meni to bilo zanimljivo poređenje, a nije bilo zauzeto, pa eto. :) A avatar onako, menjam ja to.
Najsmešnija stvar koju si čuo/čula o sebi?
Svačega sam se naslušao.
Kada menjaš avatar?
шта ја знам...
Је л' сутра уживаш или имаш некакве обавезе?
Obaveze...ali možda bude malo uživancije dok budem jeo :D
A ti?
хах, уживам :))
Знаш ли да куваш?
Pa nisam neki stručnjak,ali snađem se.
Znaš da štrikaš?
не
идеш ли на љетовање ове године?
Ne...
Ideš li na zimovanje ove godine?