U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Обећао сам био да ћу да одем и издржао сам једва месец дана.
Заслужујем да ме одерете од зезања. Навалите ! :)
хахахахаххаххахаххахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
дукатлијооооооооооооооооооооооооо
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
хаххахаха
а још си и тему отворио хахахахаха
дукатлијо!!!!!!!!!!!!!
хахахах
пс-добродошао назад ;)
Au,brate....molim modove da ne zakljucavaju,moram smisliti nesto kreativno,po prvi put mazohista na sajtu :))))
Чича , хвала :)
Данкане , дај све од себе :)))
Slažem se sa Dankanom. :)
Peki, pogrešio si i u naslovu teme :)
Drhtale ti ruke od predstojeće zajebancije :)))
Naravno,salim se :).
Dobrodosao ti nama,nacice se vec neko ko ce te zajebavati,nisam ja od tih :)
Сад мораш да смислиш исто тако креативан и театралан разлог за остајање на сајту (имао сам прилике да читам твоје ,,опроштајно'' писмо). :)
Дедер, покажи се. :)
Гамби , не видим грешку , мајке ми :)))
E smaraču jedan.Saće dupe da ti pomere ovi ovde :D
ВРАТИЛО СЕ КУЧЕ У ДВОРИШТЕ, ГАЗДА ИПАК НИЈЕ СТАВИО ДОВОЉНО ДУГ ЛАНАЦ!
"Развалите ме од зејебанције"
:)
Ма управо сам прочитао коментаре са тог срања... шта да се ради , знао сам да ће тако да буде...
Ма нисам мог'о да издржим и то ти је ...
ниси пеки јак човјек...немаш ријеч болан ! ;)
Иди да поделиш плусеве на све добре дефке које си прочитао у претходних месец дана снајперисања. :))
Svaka cast, ja ne bih ni mesec dana izdrzala garantovano. :)))
Стивене , да сам стварно радио то , било би ми много лакше... сад немам појма шта да оцењујем , куцам имена ДОБРИХ аутора и гледам шта су писали за то време...
Stiven je u pravu!Odmah da das pluseve i poomiljenis Einsteinu sve definicije,nema dovoljno duplih naloga covek,a nije dugo imao jednu od svojih glupih definicija kao definiciju dana...
Cek',ovo nije tema "Razvalite Einsteina i trkace za defku dana od zajebancije"?Ja se onda izvinjavam...
Јесте, да.
:р :)
Е Пеки где ти је карактер??? Ја сам мислио да ћеш издржати барем 6 месеци.
Нема везе, добродошао назад. :)
Данкане. :))
И са Влексом ћеш се намучити, ако планираш и њега да оцењујеш, пошто је он у последња 3 три дана избацио 100 дефиниција. Е види и ја погреших аутора...