ма нисам ...волим да се зезам...шта ћу...кад бих се уозбиљио ја бих отишао у аут од овог живота...не мог него, него иначе..срања, државе,људи, свега...могао сам да побегнем као многи...нисам...остао овде и сад се борим како знам..а не знам боље...
није тешко...само се ослободиш лажног морала и размишљаш позитивно...ако предајеш позитивну енергију, мора да ти се врати та позитивна енергија...то је додуше ламајино схватање али послужиће...
остала сам без текста, читам твој пост и све тражим неко скривено значеље, утренирана сам
слажемо се, супер сте, дивни сте, чиме сам ја ово заслжила. Знам, сад ово звучи мало и иронично, ал нека нећу да мељам, то ваљда неки мој начин одбране, од ванземаљаца
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
е, сад, па што ми то радиш, трилемишеш ме
у вези чега?
у вези трилема
оно што си рекла да си мислила да имам више од 40, а ја ти реко више од 20?
ти си то мислила на године?
аааа па ту је избио неспоразум, ја ту нисам мислио на године...:))
а година имам 38.
ти си бре стварно манијаккк...
пс. речи бре и стварно су вишак, али у овом случају неизоставно помагало да се допре до суштине
мааааннннииијаааккккккк
спееерррррмммм
ма нисам ...волим да се зезам...шта ћу...кад бих се уозбиљио ја бих отишао у аут од овог живота...не мог него, него иначе..срања, државе,људи, свега...могао сам да побегнем као многи...нисам...остао овде и сад се борим како знам..а не знам боље...
супер се ти бориш, кад порастем волела бих да се борим као ти
и где се налазе на тастатури две тачке кад се укључи ћирилица
није тешко...само се ослободиш лажног морала и размишљаш позитивно...ако предајеш позитивну енергију, мора да ти се врати та позитивна енергија...то је додуше ламајино схватање али послужиће...
моје је сувише опширно...стане у две речи...
Љубав
Доброта
две тачкице код једне тачке..шифт и једна тачка..знак веће и шифт
одох неприлагођена...шљакам сутра...лаку ноћ..љубац..:))
остала сам без текста, читам твој пост и све тражим неко скривено значеље, утренирана сам
слажемо се, супер сте, дивни сте, чиме сам ја ово заслжила. Знам, сад ово звучи мало и иронично, ал нека нећу да мељам, то ваљда неки мој начин одбране, од ванземаљаца
Лаку ноћ, јавио
љубац неприлагођена...лепо спавај...:))
А шта се овде ради?
хвала, такође, не смем да ти пошаљем љубац, да се принц не би претворио у жабу
http://www.youtube.com/watch?v=lnx1e1kqlnU&feature=related
Ај џаст кејм ту сеј велком бек :)
поѕ добро дошао, а чији си ти дупли налог
Поззз мојој старој другарици Мерци
Хахахаха... Неком је доста и једна ријеч :)
Hahaha,Merci,merci....ziva da si ti menin 120 godina :)))