Спе®мерска екипа 3

1. е, сад, па што ми то радиш, трилемишеш ме

2. у вези чега?

3. у вези трилема

4. оно што си рекла да си мислила да имам више од 40, а ја ти реко више од 20?

ти си то мислила на године?

аааа па ту је избио неспоразум, ја ту нисам мислио на године...:))

а година имам 38.

5. ти си бре стварно манијаккк...

пс. речи бре и стварно су вишак, али у овом случају неизоставно помагало да се допре до суштине

6. мааааннннииијаааккккккк

спееерррррмммм

ма нисам ...волим да се зезам...шта ћу...кад бих се уозбиљио ја бих отишао у аут од овог живота...не мог него, него иначе..срања, државе,људи, свега...могао сам да побегнем као многи...нисам...остао овде и сад се борим како знам..а не знам боље...

7. супер се ти бориш, кад порастем волела бих да се борим као ти

и где се налазе на тастатури две тачке кад се укључи ћирилица

8. није тешко...само се ослободиш лажног морала и размишљаш позитивно...ако предајеш позитивну енергију, мора да ти се врати та позитивна енергија...то је додуше ламајино схватање али послужиће...

моје је сувише опширно...стане у две речи...

Љубав
    Доброта

9. две тачкице код једне тачке..шифт и једна тачка..знак веће и шифт

10. одох неприлагођена...шљакам сутра...лаку ноћ..љубац..:))

11. остала сам без текста, читам твој пост и све тражим неко скривено значеље, утренирана сам

слажемо се, супер сте, дивни сте, чиме сам ја ово заслжила. Знам, сад ово звучи мало и иронично, ал нека нећу да мељам, то ваљда неки мој начин одбране, од ванземаљаца

Лаку ноћ, јавио

12. љубац неприлагођена...лепо спавај...:))

13. А шта се овде ради?

14. хвала, такође, не смем да ти пошаљем љубац, да се принц не би претворио у жабу

15. Ај џаст кејм ту сеј велком бек :)

16. поѕ добро дошао, а чији си ти дупли налог

17. Поззз мојој старој другарици Мерци

18. Хахахаха... Неком је доста и једна ријеч :)

19. Hahaha,Merci,merci....ziva da si ti menin 120 godina :)))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.